"Sázka na jistotu - Taken..."
Čo ste to fetovali, pán Roman? :'D
"Očekávaný seriál - Downward Dog..."
Srsly, Luky? A kto ho teda podľa teba tak veľmi očakáva? Lebo psie ratingy sa myslím stále nerátajú do tých klasických. ;D
A najlepšia odpoveď je od Gábi. ;)
Gabik.029 napsal(a):
Hmm, Making History? Protože už tak dnešní mládež z historie nic moc neví a tohle je ještě poplete.
:')
inekafe napsal(a):
"Očekávaný seriál - Downward Dog..."
Srsly, Luky? A kto ho teda podľa teba tak veľmi očakáva? Lebo psie ratingy sa myslím stále nerátajú do tých klasických. ;D
Někdo ho určitě očekává... Teda myslím. :-D Já teda ne, ale třeba se nějaký blázen najde. :-D A v otázce se píše, že po něm "neštěkne ani pes", takže jsem si tu narážku nemohl odpustit. :-D
inekafe napsal(a):
"Sázka na jistotu - Taken..."
Čo ste to fetovali, pán Roman? :'D
Úplně v klídečku :D v programu to ještě není, ale předpokládám, že před to jako loni hodí The Voice... loni v tom timeslotu běžel Blindspot btw.
lukascoolarik napsal(a):
Někdo ho určitě očekává... Teda myslím. :-D Já teda ne, ale třeba se nějaký blázen najde. :-D A v otázce se píše, že po něm "neštěkne ani pes", takže jsem si tu narážku nemohl odpustit. :-D
I know, narážku som pochopil, ale aj tak sa to tam podľa mňa vôbec nehodilo. :D Seriál úplne od veci... Čo už. :D
Seraphine313 napsal(a):
Úplně v klídečku :D v programu to ještě není, ale předpokládám, že před to jako loni hodí The Voice... loni v tom timeslotu běžel Blindspot btw.
Len aby... ;D Ale zas po Voice by to bola sranda, to by snáď bol aj čas na pápežovanie, keby ma seriál chytil. :'D
Za pár let megahitem: Timeless (obsazení, nápad a cestování časem) a nebo Star (viz je to hudební a to Američani asi vážně můžou)
Očekávaný seriál po němž neštěkne ani pes: Bojím se, že to schytá The Exorcist a jinak by to mohlo potkat 24: Legacy a Macgyver
Absolutně nejhorší novinka: Still Star-Crossed
Nejvíc creepy novinka: Imaginary Mary
Nejnabušenější schéma stanice: NBC
Nejodvážnější počin roku: Son of Zorn
Guilty pleasure: Pár se jich najde: Time After Time, Making History, The Mick a Midnight, Texas.
Za pár let megahitem: Bull, Timeless, Time after time
seriál po němž neštěkne ani pes,24, McGyver,to s tím psem
nejhorší novinka: SSC
creepy novinka: to s tím psem a imaginery mary
nejlepší novinky: NBC nebo Fox
nejodvážnější počin roku: Midnight, Texas
Guilty pleasure: Making History
Still Star-Crossed, ten jsem nedokázala ani dokoukat,takže s názory souhlasím.
Tolko slubnych serialov a tolko malo casu...kto to ma stihat.