Diskuze k článku Jak to vypadá na českých obrazovkách
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 5. 2012 / 17:54:36 (před 12 roky)
off

Diky za bleskovku.
A jeste vice za to, ze existuje moznost zkouknout serialy drive nez jdou u nas v TV...

lukascoolarik
Autor článku | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 5. 2012 / 18:17:51 (před 12 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

Diky za bleskovku.
A jeste vice za to, ze existuje moznost zkouknout serialy drive nez jdou u nas v TV...

nemáš zač :)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 5. 2012 / 18:25:11 (před 12 roky)
off

Je škoda, že Warehouse 13 nevysílají i v originále s titulky, stejně jako Big bang, HIMYM nebo Misfits :( Takže bych brala, kdyby se v dabingu neudrželo a přidali by i origoš znění :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Míša1107
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 5. 2012 / 18:40:34 (před 12 roky)
off

Sakra! Kdo přežije jsem viděla jenom mikronésii a líbilo se mi to, jenže v tu dobu co tu budou dávat tak se dívát na něco jiného. Grr!!!

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 5. 2012 / 18:55:53 (před 12 roky)
off

jsem ráda za dalšího Dextra, ale mnohem lepší by bylo kdyby nasadily Docora Who, Původní Star trek, Firefly nebo alespoň 3. a 4. řadu Leverage. Sic jsem to krom toho Star treku všechno viděla ,ale bylo by fajn kdyby dali alespoň konečně ten Leverage.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Mili92
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 5. 2012 / 19:06:32 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Je škoda, že Warehouse 13 nevysílají i v originále s titulky, stejně jako Big bang, HIMYM nebo Misfits :( Takže bych brala, kdyby se v dabingu neudrželo a přidali by i origoš znění :)

Big bang, HIMYM a Misfits vysílají i v originále ;)

Milád
Odyssea
2. 5. 2012 / 19:17:21 (před 12 roky)
off
Milca5@seznam.cz napsal(a):

Big bang, HIMYM a Misfits vysílají i v originále ;)

však jo, já to myslela že by mohli jako Big bang, HIMYM... Asi jsi mě špatně pochopila, nebo to vyznělo jinak, než jsem chtěla :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Mili92
2. 5. 2012 / 19:24:16 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

však jo, já to myslela že by mohli jako Big bang, HIMYM... Asi jsi mě špatně pochopila, nebo to vyznělo jinak, než jsem chtěla :)

Jo jasně, ono to právě trochu zavádělo. Omluvuju se :)

Milád
Eluap
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 5. 2012 / 20:51:14 (před 12 roky)
off

Už dost dlouho čekám na SGU na Nově. Nova SGU slibovala už skoro před rokem a půl. I když už jsem SGU viděl, tak bych se rád podíval v CZ, ať si můžu vychutnat efekty atd. prostě to, co u titulků nestíhám...

404 Not found...
lukascoolarik
2. 5. 2012 / 20:53:55 (před 12 roky)
off
Eluap napsal(a):

Už dost dlouho čekám na SGU na Nově. Nova SGU slibovala už skoro před rokem a půl. I když už jsem SGU viděl, tak bych se rád podíval v CZ, ať si můžu vychutnat efekty atd. prostě to, co u titulků nestíhám...

co říct, nově trvá všechno dost dlouho - já jsem čekal rok a čtvrt na dovysilání zbylých epizod dva a půl chlapa 7.řady, a teď jsem zjistil, že na osmou řadu budu čekat další rok :( nova mě už fakt štve ...

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 5. 2012 / 22:32:48 (před 12 roky)
off
lukas.coolarik napsal(a):

co říct, nově trvá všechno dost dlouho - já jsem čekal rok a čtvrt na dovysilání zbylých epizod dva a půl chlapa 7.řady, a teď jsem zjistil, že na osmou řadu budu čekat další rok :( nova mě už fakt štve ...

aspoň, že už pak to pro většinu fanoušků končí ;) jinak takhle se na Nově čeká na všechno.. na Prison Break, Tudorovce, čekalo se na Vampire Diaries, House míval taky zpoždění....

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 5. 2012 / 22:33:09
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 5. 2012 / 22:35:16 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

aspoň, že už pak to pro většinu fanoušků končí ;) jinak takhle se na Nově čeká na všechno.. na Prison Break, Tudorovce, čekalo se na Vampire Diaries, House míval taky zpoždění....

Tjn, v tomhle jsou třeba slovenský televize mnohem spolehlivější. Na českých už prakticky seriály ani nesleduju.

Whatever
Mili92
3. 5. 2012 / 07:35:48 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Tjn, v tomhle jsou třeba slovenský televize mnohem spolehlivější. Na českých už prakticky seriály ani nesleduju.

Souhlasím, taky koukám na slováky. Tam mají rozhodně více seriálů a netrvá jim to 5 let. Na českých také nesleduji.

Milád
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 5. 2012 / 08:00:25 (před 12 roky)
off
Eluap napsal(a):

tak nova už má práva na tvd 2 roky a ještě se nevysílá, teď přišli zázračně se 17 let starými přáteli. oni pořád žijou ve světě, kde jsou nejsledovanější televizí v zemi. jenže zapomínají, že to bylo v dobách, kdy prima neměla pokrytí v celé republice a vysílala rexe, vraždy v midsomeru a big ben pořád dokola, takže to nikoho nemrzelo.
to dřív seženeš dabing na dvd, než to konečně hodí do vysílání.

Mili92
3. 5. 2012 / 09:34:31 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

tak nova už má práva na tvd 2 roky a ještě se nevysílá, teď přišli zázračně se 17 let starými přáteli. oni pořád žijou ve světě, kde jsou nejsledovanější televizí v zemi. jenže zapomínají, že to bylo v dobách, kdy prima neměla pokrytí v celé republice a vysílala rexe, vraždy v midsomeru a big ben pořád dokola, takže to nikoho nemrzelo.

Přátelé miluju, ale mám je všechny na DVD, takže na ně nepotřebuji koukat v TV. Nechápu proč už tam nedali TVD. Přesně souhlasím s tím, že žijí ještě v roce 92´.

Milád
Odyssea
3. 5. 2012 / 13:02:52 (před 12 roky)
off
Eluap napsal(a):

Na SGU taky čekám a už mě to taky štve! Sice mám stejně jako většina SGU stáhlou v origoš znění s titulky, ale přece bych to taky ráda viděla nadabované. Na druhou stranu si myslím, že to stejně dopadne hrozně, protože Nova si bude dělat dabing sama, nebude to přebírat od AXN.

Thomm97
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 5. 2012 / 14:48:42 (před 12 roky)
off

Skvělá Informační bleskovka ,těším se na 7.řadu How I met your mother,na TBBT samozřejmě hodně i na Chucka! Díky za Info ;D

Don´t Blink!
Seraphine313
3. 5. 2012 / 14:51:47 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Na SGU taky čekám a už mě to taky štve! Sice mám stejně jako většina SGU stáhlou v origoš znění s titulky, ale přece bych to taky ráda viděla nadabované. Na druhou stranu si myslím, že to stejně dopadne hrozně, protože Nova si bude dělat dabing sama, nebude to přebírat od AXN.

Nova to už má dávno nadabované. Dabovala to sama loni.

Seraphine313
3. 5. 2012 / 14:53:21 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

Prima tohle vysílá pořád. Akorát tím, že rozjela Cool si na sebe tak trochu upletla bič, protože vliv Coolu začal prorůstat jak do Primy Love, tak už i do mateřské Primy. Což je v našem televizním prostředí jen dobře.

Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
3. 5. 2012 / 16:19:30 (před 12 roky)
off

Skvělý článek :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
Odyssea
3. 5. 2012 / 16:23:46 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Nova to už má dávno nadabované. Dabovala to sama loni.

No jasně, akorát to ještě nedávali :) To už možná dřív začnou lidi lítat :)

lukascoolarik
3. 5. 2012 / 17:04:55 (před 12 roky)
off

Podle mého názoru je Prima Cool poslední česká televize, kde dávají pořádné seriály ...

A jsem rád, že se vám bleskovka líbí :)

Odyssea
3. 5. 2012 / 17:50:51 (před 12 roky)
off
lukas.coolarik napsal(a):

Podle mého názoru je Prima Cool poslední česká televize, kde dávají pořádné seriály ...

Asi tak no :) Ještě Love je dobrá. Glee, L Word, Grey´s Anatomy... A obyčejná Prima. Ráno M*A*S*H, večer pak Partička nebo Castle :)
Prostě Prima je u nás doma nejvytíženější. Což od zítřka po celý květen nebude pravda ;)

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 5. 2012 / 20:17:58 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Prima tohle vysílá pořád. Akorát tím, že rozjela Cool si na sebe tak trochu upletla bič, protože vliv Coolu začal prorůstat jak do Primy Love, tak už i do mateřské Primy. Což je v našem televizním prostředí jen dobře.

Prima se podle mě hodně zvedla, co začal Cool. Sice se na tv nedívám, ale líbí se mi, že se fakt snaží vycházet vstříc fanouškům a né jako Nova, která má kvůli tomu i pořad (nevim co to je, ale myslim, že to dávají v sobotu v poledne?) a stejně to ničemu nepomáhá.

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Eluap
3. 5. 2012 / 20:37:38 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

No tak zase dabing od AXN také není to pravé ořechové, viz SGA...

404 Not found...
Seraphine313
3. 5. 2012 / 20:44:15 (před 12 roky)
off
Luck napsal(a):

Prima se podle mě hodně zvedla, co začal Cool. Sice se na tv nedívám, ale líbí se mi, že se fakt snaží vycházet vstříc fanouškům a né jako Nova, která má kvůli tomu i pořad (nevim co to je, ale myslim, že to dávají v sobotu v poledne?) a stejně to ničemu nepomáhá.

za dob Železného to byla príma estráda :)

Eluap
4. 5. 2012 / 08:11:42 (před 12 roky)
off
Luck napsal(a):

Je to pravda, teď cool vysílá seroše i v originále, a za to má můj obdiv. Opravdu seroše teď stojí za to, třeba Chucka 4. sérii odvysílali skoro hned po skončení v USA.

404 Not found...
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 5. 2012 / 12:57:50 (před 12 roky)
off

Za Přátelé jsem hrozně ráda, na Novu už jsem zanevřela, ale za ně vážně děkuju :)) Potom se ještě těšim na Survivora (Cookovy ostrovy jsou legendární :D )

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 5. 2012 / 12:57:51 (před 12 roky)
off

Za Přátelé jsem hrozně ráda, na Novu už jsem zanevřela, ale za ně vážně děkuju :)) Potom se ještě těšim na Survivora (Cookovy ostrovy jsou legendární :D )

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Mili92
4. 5. 2012 / 13:33:18 (před 12 roky)
off
vejdelkova.jana napsal(a):

Také se těším na Survior, ale spíš by jsem brala nové série i s opakovačkou těch starých.

Milád
Eluap
4. 5. 2012 / 19:18:42 (před 12 roky)
off
Milca5@seznam.cz napsal(a):

Také se těším na Survior, ale spíš by jsem brala nové série i s opakovačkou těch starých.

No někdy bych taky rád čeknul rád ty starší série, ale škoda, že jsou tam krátké...

404 Not found...
davulamedula
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
9. 5. 2012 / 21:27:39 (před 12 roky)
off

Kdyby nebylo Coolu, tak by hodně lidí nevidělo fakt dobrý seriály (např. Dexter, Chuck, Futurama, atd.) Snaží se vyhovět lidem a to je moc dobře, protože to je asi jediná televize u nás, která tuto ideu opravdu uskutečňuje a né, že o tom jenom mluví.

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 5. 2012 / 21:47:46 (před 12 roky)
off
Eluap napsal(a):

No někdy bych taky rád čeknul rád ty starší série, ale škoda, že jsou tam krátké...

Jak to myslíš?

Já třeba viděla všechny série a můžu říct, že v tomhle to cool pěkně podělal :D Min. tu 10. sérii měli dát, protože ta nepřímo navazuje na tu 11. a navíc je to podle mě jedna z těch lepších

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Eluap
15. 5. 2012 / 09:00:08 (před 12 roky)
off
Lucius napsal(a):

Jak to myslíš?

Já třeba viděla všechny série a můžu říct, že v tomhle to cool pěkně podělal :D Min. tu 10. sérii měli dát, protože ta nepřímo navazuje na tu 11. a navíc je to podle mě jedna z těch lepších

Na jako, že ty série jsou moc krátké, než si zvyknu na jména, tak už tam jsou zas jiná :D

404 Not found...
Eluap
18. 5. 2012 / 18:31:06 (před 12 roky)
off

Také od 5.června bude na Prima C()()L Stargate SG-1... místo Star Treku (kolem 17h)

404 Not found...