Ty jo.. doufala jsem, že třeba alespoň to 90210 by mohlo finišovat, když už teda asi bude další Gossipka.. ale néé, oni místo toho určitě zruší Ringer... :/ :D
Ale jinak asi dobré zprávy :)
TVD fajn, ale hlavně Zoe Hartovou, ať nám nechaj :)
Ringer by taky mohli
Je skvělé, že Supernatural pokračuje! Byla by to velká škoda. :)
Jinak ostatní seriály mě nějak netankují, takže se nemůžu ani vyjadřovat.
no chtějí pustit 6 nových. cult asi až od midseason a gg asi bude jen poloviční, tak potřebují 5 volných pozic.
ševča napsal(a):
no chtějí pustit 6 nových. cult asi až od midseason a gg asi bude jen poloviční, tak potřebují 5 volných pozic.
one tree hill, h8r/remodeled.. to jsou zatím dvě
takže bych to viděla, že se k nim přidá ringer a dvě věci z nikita/dixie/tsc
i když těch 6 věcí je docela dost na cw.. to možná jen kecali, takže teoreticky nikita dostane ještě šanci, a možná jedno z dvojice dixie/tsc..
ragelly napsal(a):
i když těch 6 věcí je docela dost na cw.. to možná jen kecali, takže teoreticky nikita dostane ještě šanci, a možná jedno z dvojice dixie/tsc..
doufám že ta Nikita
Copak na to 90210 ještě někdo kouká? To je nesmírná blbost...
TVD by chtělo trochu nakopnout, ať to tak nestagnuje...
No a Supernatural, ten nezklame nikdy, takže za ten jsem vždy jen ráda :)
Sal3m napsal(a):
doufám že ta Nikita
že bude pokračovat, nebo že padne za obětního beránka? :D
Tak Supernatural vždycky něco vymyslí, VD snad trochu dějově nakopnou, 90210 u mě vždy vyvolával otázku: "Proč na to někdo kouká?" a ještě obnovte Nikitu a na CW nebudu mít žádné ztráty :D Možná se dokopu k dokoukání "Ringer" , ale po tom co jsem zjistil co ta svině malá ušila na svýho otce, tak jsem neměl náladu sledovat dál :D
Nikita je mě šumák, hlavně ať prodlouží Hartovou - ten seriál má potenciál, bylo by nemoudré ho jen tak zrušit po první řadě.
ragelly napsal(a):
ragelly, ale vždyť One Tree Hill už nadobro skončil, 9. série byla poslední...
šak ona to asi aj tak myslela,že OTH skončil aj s tým ďaľším čím sa uvoľnili dve miesta na niečo nové
priala by som si aby ďalej pokračoval Ringer a Hart of Dixie-teb mám veľmi rada a keby skončil bolo by mi ho ľúto...naopak TSC by mi ľúto nebolo,prestala som to pozerať po 10 epizódach,bo som od toho čakala niečo viac
SPN paráda, slavíme! a TVD a 90210 už nesleduju. Taky furt doufám v Zoe... mám fakt rád Sarah Michelle Gellar, ale podle mě má Dixie větší potenciál... ale oni beztak zrušej obě a nechaji si blběj kruh!
Anyk napsal(a):
ragelly, ale vždyť One Tree Hill už nadobro skončil, 9. série byla poslední...
Myslela jsem to přesně tak, jak to vysvětlila Kahlan ;) Jako dvě volná místa pro novinky :)
Co k tomu můžu říct? Rvu si vlasy, ale štěstím to není. 90210? PROČ?:( Vždyť tam už je to moc moc MOC. Aby vůbec bylo pro koho překládat :D A jinak TVD je děs běs posledních pár dílů. Ringer a HOD - moje srdcovky a obě půjdou asi do háje, kvůli takovým kravinám, jako je (dneska už) GG a 90210
Nod OD CW momentálně sleduju jen Supernatural, a musím říct že po katastrofální 6 řadě, se zas drobátko polepšily. Takže snad půjdou s kvalitou nahoru, myslím že by jim prospělo víc dílů mimo hlavní linii, prostě návrat ke kořenům a klasické duchařině. No každopádně se na novou řadu těším :-)
ragelly napsal(a):
Myslela jsem to přesně tak, jak to vysvětlila Kahlan ;) Jako dvě volná místa pro novinky :)
tak to jo... :)
haroska napsal(a):
A jinak TVD je děs běs posledních pár dílů. Ringer a HOD - moje srdcovky a obě půjdou asi do háje, kvůli takovým kravinám, jako je (dneska už) GG a 90210
harosko, nemůžu jinak než souhlasit.
haroska napsal(a):
Ringer a HOD - moje srdcovky a obě půjdou asi do háje, kvůli takovým kravinám, jako je (dneska už) GG a 90210
amen sestro =D
Tak jako já obecně nejsem velký fanoušek seriál od CW, ale letošní novinky (Ringer a Hart od Dixie) se mi líbí asi nejvíce že všech předchozích, tak se mi moc nelíbí jejich případné zrušení. Ale bojim se, že to tak nakonec dopadne.
Gartepka napsal(a):
Je skvělé, že Supernatural pokračuje! Byla by to velká škoda. :)
Jinak ostatní seriály mě nějak netankují, takže se nemůžu ani vyjadřovat.
Moje řeč.
Škoda, mohli zrušit 90210. Doufám, že ještě prodlouží Gossip Girl a to je snad tak všechno :)
Doufám, že neprodloužili 90210 na úkor Ringeru a HOD, i když asi jo :( Ale naděje umírá poslední.
ragelly, dobrej nadpis :D
Ale jinak jo, 90210 by mohli zrušit. Vždyť na to už nikdo nekouká...
zahron napsal(a):
HEEEEJ, kouká na Dixie ještě aspoň jeden další chlap že jo ?
jeden by tu byl... tak jsme dva :D
Tomgellar napsal(a):
jeden by tu byl... tak jsme dva :D
Já taky ;)
Každopádně pořád doufám v další sérii pro Hart of Dixie :)
... tak by to bolo Hart of Dixie, Ringer má väčší potenciál a aj Secret Circle sa rozbehol .... Gossipky sú moja CW-srdcovka a čo sa týka 90210 - prvá séria ma nudila a teraz to má konečne grády :DDD
USS Odyssea napsal(a):
ragelly, dobrej nadpis :D
Ale jinak jo, 90210 by mohli zrušit. Vždyť na to už nikdo nekouká...
Bohužel si za něj nemůžu brát kredit, nevyšel z mé hlavy :D Ale taky se mi moc líbí ;)
Za SPN som rada, TVD bolo isté, ale tiež som rada.. Hart of Dixie ani Ringer nepozerám, takže neviem aké to je, a keďže sa Secret Circle teraz celkom rozbehlo, a dosť tam toho nie je vyriešeného, tak tomu by som dala zelenú.
TVD a Ringer, ty ať mi pokračují dále :) 902 10, to ještě žije?? :D Do Supernatural se zase pustím :) Díky za novinky ragelly ;)
zahron napsal(a):
HEEEEJ, kouká na Dixie ještě aspoň jeden další chlap že jo ?
Vinný... je to moje guilty-pleasure (na Rachel sa dobre pozerá)
tak v SPN jsem teprv ve čtvrtý řadě, resty se teď ke konci semestru dohání těžko, ale za osmou řadu jsem taky ráda :) Ringer a SC jsem po chvíli vzdala, možná se k tomu ještě vrátim a ostatní mě moc nezajímá... ale ať na úkor 90210 zruší cokoli, tak to bude pitomost
Hurvi napsal(a):
Vinný... je to moje guilty-pleasure (na Rachel sa dobre pozerá)
No, tak to je prííííma .. :-)) je nás tu celkem dost :-)
Za Vampire Diaries jsem rozhodně ráda :D
Jenom doufám, že zruší Secret Circle. Chci vyhrát sázku :)
Jsem zpátky z dovolené a než začnou starosti, jsem opravdu šťastná z obnovení Supernaturalu ;-)
Elža napsal(a):
Za Vampire Diaries jsem rozhodně ráda :D
Jenom doufám, že zruší Secret Circle. Chci vyhrát sázku :)
Ty mě ale zatraceně ser... štveš :D
ragelly napsal(a):
že bude pokračovat, nebo že padne za obětního beránka? :D
aby pokračovala
jsem četla předpověď nějakého amerického magazínu, že to nejspíš vypadá, že zruší secret circle a ještě jeden, teď si nejsem jistá, jestli počítali s ringerem už zrušeným a další psali nikitu, nebo jen toho ringera.
Schonbekova.B@seznam.cz napsal(a):
hlavně at nezruší Hart of Dixie :-))
přesně tak :)
no právě ten předpovídali, že zůstane.
ševča napsal(a):
no právě ten předpovídali, že zůstane.
jj, taky jsem o tom četla, jsem si předtím říkala, že se jim to hodí k seriálům jako gossipky...
allyska napsal(a):
jj, taky jsem o tom četla, jsem si předtím říkala, že se jim to hodí k seriálům jako gossipky...
no to jo, když na tom dělají stejní lidi :D.
Hart of Dixie,musí zostať a Lemon si nemôže zobrať Georga =D
Tak já doufám, že nezruší Ringer, vážně mě zaujal a doufám v další sérii. :)
A přidávám se k předchozím, 90210??!! To vážně? Proč? Co jsme komu udělali? :(
xBlaise napsal(a):
Tak já doufám, že nezruší Ringer, vážně mě zaujal a doufám v další sérii. :)
V to doufám také. Jako pořádně to tam všechno nevysvětlili a já to chci vědět :D Nechápu proč teda ty seroše dělají, když je pak zruší :/
Milca5@seznam.cz napsal(a):
Nechápu proč teda ty seroše dělají, když je pak zruší :/
Přesně tak, vždycky člověka navnadí, a pak to useknou. A co my, chudáci fanoušci? :-(
xBlaise napsal(a):
Přesně tak, vždycky člověka navnadí, a pak to useknou. A co my, chudáci fanoušci? :-(
Ono je to asi moc nezajímá co my na to :( Jsem z nich pěkně zklamaná. Alespoň mohli udělat ten poslední díl delší a dát si práci s pořádným vysvětlením.
Lidi, já vážně nechápu, proč jste ze Supernatural tak nadšený! Jako fajn, Sammyho i Deana miluju, ale přiznejme si, že 7. řada už za moc nestojí, tři hlavní postavy nejsou žádný obsazení..(dobře slyšela jsem, že se snad vrátil Cass či co, ale stejně..)
Už by to chtělo řádnej konec taky. Podle mě takle ten seriál jen trpí. :(
under.demonic.possession napsal(a):
Lidi, já vážně nechápu, proč jste ze Supernatural tak nadšený! Jako fajn, Sammyho i Deana miluju, ale přiznejme si, že 7. řada už za moc nestojí, tři hlavní postavy nejsou žádný obsazení..(dobře slyšela jsem, že se snad vrátil Cass či co, ale stejně..)
Souhlasím, chtělo by to pořádný konec.
under.demonic.possession napsal(a):
No začínali jen se dvěma hlavníma postavama, a upřímně první dvě serie se mi líbily nejvíc. Moc hlavních postav může škodit.
Sedmá řada SN že za nic nestojí? Naprosto nesouhlasím. Šestá byla dost špatná, ale v sedmé, hlavně v druhé půlce se teď rozjeli. Z posledních dílů si nepamatuji žádný, který by se mi nelíbil.
A právě dost se ty poslední díly blížili podobou i scénáři 1.-2. série, tak nevím, co ještě... Neberte si to zle, ale přijde mi, že spousta lidí prostě SN už chce vidět jen jako špatný, respektive se začne dívat na ty díly již s předsudkem, že zas to určitě bude nic moc. Pak ten díl může být sebelepší a stejně názor nezmění. Nechci na nikoho útočit, jen prostě mě štve, že málokdo vidí ještě i to dobré na SN...
Janna7 napsal(a):
Neberte si to zle, ale přijde mi, že spousta lidí prostě SN už chce vidět jen jako špatný, respektive se začne dívat na ty díly již s předsudkem, že zas to určitě bude nic moc. Pak ten díl může být sebelepší a stejně názor nezmění. Nechci na nikoho útočit, jen prostě mě štve, že málokdo vidí ještě i to dobré na SN...
toto som postrehla už aj ja,väčšina nepovie už pekné slovo,a nech je diel akýkoľvek dobrý tak ho zvozia pod čiernu zem
ja som za SPN rada a mám ho rada a aj budem mať rada,možno to už nie je to čo bolo na začiatku,ale to podľa mňa ani nejde,veď keby to bolo stále rovnaké ako v 1.sérii tak ľudia zas nadávajú,že je to stále to isté do okola
Aj ja som zastanca Hartovej. Kľudne by ju mohli predĺžiť, veď sa jej teraz celkom začalo dariť, však? :) A GG iba pár dielov, s tým súhlasím. Nejak sa im to začalo vymykať spod kontroly, nemá to hlavu ani pätu. Nič zaujímavé.
Janna7 napsal(a):
Sedmá řada SN že za nic nestojí? Naprosto nesouhlasím. Šestá byla dost špatná, ale v sedmé, hlavně v druhé půlce se teď rozjeli. Z posledních dílů si nepamatuji žádný, který by se mi nelíbil.
A právě dost se ty poslední díly blížili podobou i scénáři 1.-2. série, tak nevím, co ještě... Neberte si to zle, ale přijde mi, že spousta lidí prostě SN už chce vidět jen jako špatný, respektive se začne dívat na ty díly již s předsudkem, že zas to určitě bude nic moc. Pak ten díl může být sebelepší a stejně názor nezmění. Nechci na nikoho útočit, jen prostě mě štve, že málokdo vidí ještě i to dobré na SN...
Vidět Supernatural jako špatný rozhodně nechci..a přiznám se, že sem se sekla někde u 15.dílu asi, protože mi přišlo že to dost stagnuje a situace s Leviatanama je neřešitelná..ale určitě někdy dokončím aspon tu 7. řadu a pokračování v 8. si ještě rozmyslím. :)
Vůbec nechápu proč SPN pohřbíváte. Šestá série sice nebyla tak epická jako čtvrtá a pátá, ale to ani být nemohla. Pátá série byl velkolepý finish a výsledek několikaletých příprav. Ještě jsem nezažila epizodu, nebo sérii která by se mi vyloženě nelíbila.
A co se týče sedmé série? Skvělá práce! Leviathani možná nejsou tak sympatický potvůrky jako byli andílci a démoni. Tvrdíte, že je to s nimi zdlouhavé a neřešitelné. No a? .. Naopak složitost tohoto problému to činí hodně zajímavé. Není to tak jednoduché jako když anděly a démony "zapíchnete" speciálním nožem. Myslim, že sedmá série za to stojí. Překvapilo mě plno celkem dost vtipných epizod.
Jediný co bych vytkla je hodně dlouhá nepřítomnost Casse a to, že se objevil jen v pár dílech za celou sérii. Cass podle mě dodává tomuhle seriálu ještě větší kouzlo. On je taková sladká třešnička na dortu a bez něj ubylo vtipných scének s ním spojených. Což mě mrzí.. :((
A co jinak říct k natáčení osmé série? Mam velkou radost! :))
Tak. Oficiálně beru zpět vše co jsem dosud o Supernatural řekla. Tahle diskuze mě inspirovala k tomu, abych dohnala ty díly co mi chyběly, a musim přiznat, že se to drasticky zlepšilo. Cass je ted sice trochu mimo, ale stále úžasnej, takže jsem nakonec natěšená na 8. řadu! :D
Je fakt, že bych se tedy i já měla podívat na 7. sérii, když vás tady tak slyším, přijde mi, že jsem možná promeškala vzkříšení něčeho, co jsem viděla umírat po dobu 6. série (kterou jsem sice dokoukala, ale na nic víc jsem se nezmohla)
Já se asi nikdy nepolepším, ale SPN mám ráda do konce 5. série, protože ten konec, byl prostě hezký a podle mě to neměli víc natahovat.
To se to fakt zlepšilo, nebo jen fanouškům ze zoufalosti hráblo? (promiňte mi ten výraz, ale lepší mě nenapadá)