Suprové hlášky :).
Ještě přikládám jednu z Doktora Martina, tentokráte 02x01.
(Místní kuchařka Yvona přivede na vyšetření dceru Denisu, protože podle ní trpí hyperaktivitou.)
Yvona: Nepustí ji ze školy, dokud si ji osobně nevyzvednu.
Martin: Prosím?
Yvona: Poničila pár aut, která parkovala před školou. Nechtěla to udělat, jenom si na nich chtěla prostě malinko zaskákat, pro pobavení.
Martin: Chápu. Není nad poničenou kapotu auta a škodu za několik tisíc. K popukání. Takže ještě jednou. Nevychovanost vaší dcery nemá nic společného s nemocí. Nemoc obvykle provázejí nějaké symptomy.
Yvona: Dřív taková nebývala, pane doktore. Na základce dokonce dostávala pochvaly za vzorné chování. Zeptejte se na to slečny Klasnové.
Martin: Mám tu další pacienty. Vyšetření skončilo.
Yvona: Vždyť jste mi ani neřekl, co s ní je.
Martin: Ne? Je příšerně otravná.
Tak tento týždeň sa podaril, všetky hlášky boli výborné ani nemám víťaza, všetky fakt super ;)
Drunk_Queen napsal(a):
Suprové hlášky :).
Vskutku. :) Prikladám ešte jednu, čo ma pobavila v The Strain:
Fet: (Abrahamovi) Ahoj, sluníčko. Chyběl jsem ti?
Abraham: Tys byl pryč?
A jedna vážna zo Zoo:
Allison: Udělali jsme ze zvířat naše nepřátele, monstra. Ale to my jsme monstra. (o projektu Noe) A teď je musíme potrestat za naše chyby.
Skvělé hlášky u všech, moc díky
Nejvíc mě pobavila hláška z Mr. Robota :D
ZOO a Mr. Robot, to pozeram to som si precital a to ma aj pobavilo. super.
Mitch v Zoo je hustej :)
Skvely vyber jako vzdy. Diky.
reallyreallychildish napsal(a):
Jen taková poznámka k hlášce z The strain - to nejsou předložky. :)
Zaujímavý postreh, vďaka. ;) Vôbec som si to nevšimol, resp. som nad tým neuvažoval... Asi bolo zámerom preložiť to do češtiny ako spojky, aby bola zachovaná abecedná postupnosť (s predložkami by to nebolo ideálne, že? :D), ale akosi sa to tam potom pomiešalo a vzniklo z toho toto. :)
//Vidím, že už Eva úradovala, díky. ;)
reallyreallychildish napsal(a):
Jinak článek chválím, já žádný z těch seriálů nesleduju, ale hlášky si tu čtu moc ráda. :)
Vďaka za pochvalu, som rád, že sa ti Hláškoviny páčia. :))