Diskuze k článku Novinka pod lupou: Luke Cage
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 10. 2016 / 17:41:34 (před 8 roky)
off

Jessica Jones i Daredevil jsou fajn seriály, ale Lukea asi vynechám. Nesedl mi už v Jessice a nemyslím si, že tady by se něco změnilo.

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 10. 2016 / 18:40:23 (před 8 roky)
off

Seriál co podpoří rasové nepokoje v USA... :))) ale pro fanouška Scifi a Fantasy povinost :D

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 10. 2016 / 19:24:02 (před 8 roky)
off

První díl se mi moc líbil,tak uvidím co z toho bude dál.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 10. 2016 / 20:00:41 (před 8 roky)
off

Mě už nezaujala Jessica a dělalo mi problém ji dokoukat, takže tohle s dovolením vynechám :)

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 10. 2016 / 20:11:01 (před 8 roky)
off

Ještě dnes lituji, že jsem rozkoukal Jessicu Jones a možná i Daredevila. Lukea s klidným srdcem přeskakuju.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
2. 10. 2016 / 20:20:03 (před 8 roky)
off

Jessica mě chytla od prvního dílu, ale to bylo hlavně scénářem, já tím sarkasmem žila. Ale přišlo mi, že i samotný děj měl větší spád. Pilot Lukea jsme dodívala do půlky, dál jsem se nedostala. Mám v plánu to zkouknout celé, ale nijak s tím nepospíchám. Podobně jsem to měla i s Daredevilem, na můj vkus se to moc táhne a má to šíleně dlouhý rozjezd.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
2. 10. 2016 / 20:31:06 (před 8 roky)
off

Zatím takový slabší průměr, pokud bude taková celá serie tak doufám, že netflix nebude prodlužovat za každou cenu, Luke se imho bude víc hodit do Defenders kde to nebude celé na něm....

Nejlepší část pilotu byla zmínka o Avengers.....

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 10. 2016 / 20:34:07 (před 8 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Jessica mě chytla od prvního dílu, ale to bylo hlavně scénářem, já tím sarkasmem žila. Ale přišlo mi, že i samotný děj měl větší spád. Pilot Lukea jsme dodívala do půlky, dál jsem se nedostala. Mám v plánu to zkouknout celé, ale nijak s tím nepospíchám. Podobně jsem to měla i s Daredevilem, na můj vkus se to moc táhne a má to šíleně dlouhý rozjezd.

Druhý a třetí díl jsou lepší, tam předvede Luke hodně akce. I když třeba ta neprůstřelnost je tam spíš jen tak mimochodem, mnohem líp je zahraná ve X-Menech Wolverinem.

And when my time is up, have I done enough?
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
2. 10. 2016 / 20:39:34 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Druhý a třetí díl jsou lepší, tam předvede Luke hodně akce. I když třeba ta neprůstřelnost je tam spíš jen tak mimochodem, mnohem líp je zahraná ve X-Menech Wolverinem.

Tak to docela brzo, u Daredevila byla větší akce spíš až v druhé půlce :D Já to určitě zkouknu, jen to bude chvilku trvat.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
2. 10. 2016 / 21:47:09 (před 8 roky)
off

Faison mě tedy dostal, je úplně jak v Banshee.

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
2. 10. 2016 / 21:54:23 (před 8 roky)
off

Pilot som pozeral dnes a musím povedať, že ma to vôbec nebavilo. Ale čakal som to, od začiatku mi bolo jasné, že Luke Cage bude najslabšia časť z The Defenders. Už aby tu bola 2. séria Jessica Jones a premiéra Iron Fist.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
3. 10. 2016 / 08:18:51 (před 8 roky)
off

Na toto se moc těšim :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 10. 2016 / 09:34:59 (před 8 roky)
off

Vidíte, jak se tváří na promo fotkách? Tak přesně tak se bude tvářit po celý díl. Mě ale Luke celkem zaujal, myslím, že v akci by mohl překonat Jessicu Jones(nebot tam to s tou akcí a choreografií není tak slavné), přinejmenším na to má. A aspon jsem na chvilku zbavila těch keců o rasismu, když má ted černoch svůj vlastní seriál.
Luke se (dle mého názoru) ještě předvede. Herec má charisma, je to chováním je typický oldschool drsnák. Po seznamovacím pilotu čekám nálož akce a zrychlení tempa.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Vachisek
3. 10. 2016 / 09:39:16 (před 8 roky)
off

Jednoznačně nejhorší na tom seriálu je počet černochů. A neříkejte že vám to nebylo do očí. :D To je jak nějaký seriál z Afriky. Jinak scéna z kadeřnictví je kopie z Cesty do Ameriky. Jen mi tam chyběl Eddie.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
3. 10. 2016 / 09:44:55 (před 8 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Jednoznačně nejhorší na tom seriálu je počet černochů. A neříkejte že vám to nebylo do očí. :D To je jak nějaký seriál z Afriky. Jinak scéna z kadeřnictví je kopie z Cesty do Ameriky. Jen mi tam chyběl Eddie.

Ani nebilo, vzhledem k tomu, že se má odehrávat v Harlemu, kde je 77 % obyvatel černochů :D

And when my time is up, have I done enough?
Vachisek
3. 10. 2016 / 16:36:26 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Ani nebilo, vzhledem k tomu, že se má odehrávat v Harlemu, kde je 77 % obyvatel černochů :D

:D 77% by šlo... tohle bylo 90% a víc. Tipuji že to schytá větší kritiku v USA jak Empire.

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 10. 2016 / 17:30:47 (před 8 roky)
off

Pro jistotu jsem zkouknul tři díly. Ale je to o ničem. Teda respektive má to tuctovej námět, tuctovýho záporáka - gangstera, všechny postavy jsou "jednorozměrné". Celé je to taková černošská gangsterka. Nudná. Rozvláčná. Když už je tam akce, tak je dost mizerná. 40%

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 10. 2016 / 18:27:07 (před 8 roky)
off

Na tohle jsem se docela těšil,ale podle těch komentářů to vypadá na takový spíš průměr,tak nevím...

Dan
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 10. 2016 / 15:15:46 (před 8 roky)
off
007.dany napsal(a):

Na tohle jsem se docela těšil,ale podle těch komentářů to vypadá na takový spíš průměr,tak nevím...

U mna podobne, cakal som na Novinku pod lupou aby som sa poriadne rozhodol a vidim, ze uz nemam az taku chut sa na to pozriet...