Mě teda napadl spíš návrat ke klasickému Star Treku, ale uvidíme :D
:D Obohacená Terra Nova. Ještě nevím jestli začnu na něco z toho koukat. Počkám na recenze.
Taky mi bleskal Terra Nova :D Tak uvidíme, jaký bude Muphyho projekt :D Ale Save me s Anne Hetche vypadá taky zajímavě.
Jsem ráda, že nejsem sama :D
Jinak omluvte poněkud "neseriózní" tón článku, ale cukalo to se mnou a nakonec těm rýpancům nešlo zabránit :D
ragelly napsal(a):
Jsem ráda, že nejsem sama :D
Jinak omluvte poněkud "neseriózní" tón článku, ale cukalo to se mnou a nakonec těm rýpancům nešlo zabránit :D
Heleď to chápu :) Úplně v pohodě. Myslím, že my máme smysl pro humor i pro rýpance ;)
IMHO ten Revolution mi spíš přijde něco mezi Falling Skies a Flash Forwardem.
New Normal určitě dostane šanci. U zbytku se uvidí až po trailerech :).
Nezní to nijak zvlášť zajímavě, ale zvířata si nemůžu nechat ujít, takže Animal Practise :D Asi zkusim i Revolution. A Matthew Perry? To taky nemůže jít mimo mě. U zbytku se uvidí :)
aaaja napsal(a):
A Metthew Perry? To taky nemůže jít mimo mě.
Přesně, to chci také vidět :) Potom co jsem zjistila, že psal i přátelé mě to hodně zajímá.
1600 penn by mohl být vtipný, pokud vezmou vlastenectví s ironií a tyler labine dělá opravdu dobré věci, ale má smůlu, tak uvidíme.
Doufám, že tentokrát se konečně někde Tyler Labine udrží. Tenkrát mě naštvalo zrušení Reapera, Mad Love a další seriál už to snad neschytá.. :/ Jsem na něj zvědavá, ta role mu bez pochyby sedne a už teď se ho nemůžu jako veterináře dočkat! :)
Crazy-Nut* napsal(a):
Doufám, že tentokrát se konečně někde Tyler Labine udrží. Tenkrát mě naštvalo zrušení Reapera, Mad Love a další seriál už to snad neschytá.. :/ Jsem na něj zvědavá, ta role mu bez pochyby sedne a už teď se ho nemůžu jako veterináře dočkat! :)
Jen teda pro upřesnění.. Tyler nehraje hlavní postavu :)
Já jsem zvědavý hlavně na Revolution, komedie jdou mimo mě. Ačkoliv té s Chandlerem prostor dám :-))Já hlavně chtěl, aby FOX objednal pilot se Zachary Levim, ale to se asi nestane :-(
Jackolo napsal(a):
Já jsem zvědavý hlavně na Revolution, komedie jdou mimo mě. Ačkoliv té s Chandlerem prostor dám :-))Já hlavně chtěl, aby FOX objednal pilot se Zachary Levim, ale to se asi nestane :-(
tak jestli se moc nepovedl... já teda fanoušek chucka nejsem, ale kdybych si zamilovala nějakého herce, tak bych si raši rok dva počkala, abych ho viděla v něčem dobrém, než aby už měl seriál v další sezóně a byl by hrozný.
Jackolo napsal(a):
Já myslím, že je docela šance, že ho vyberou... FOX bude sázet na popularitu Chucka.. samozřejmě záleží na testových promítáních a konkruenci.. No už brzy budem vědět :)
Článek doplněn o pilot Chicago Fire. Docela dost se mi zamlouvá obsazení, rozhodně dávám na seznam :)
ragelly napsal(a):
Článek doplněn o pilot Chicago Fire. Docela dost se mi zamlouvá obsazení, rozhodně dávám na seznam :)
Taky tomu kvůli obsazení nejspíš dám šanci :)
ragelly napsal(a):
Jo, to obsazení je fakt dobrý. Uvidíme, co z toho vykřesají :)
NBC nedá pokoj.. :) Taky to může říct všechno naráz a nekouskovat to takhle po hodinách, ne? :D
Přidána komedie Guys with Kids.
Save me vypadá dobře, na to se asi kouknu :)
ragelly napsal(a):
Já myslím, že je docela šance, že ho vyberou... FOX bude sázet na popularitu Chucka.. samozřejmě záleží na testových promítáních a konkruenci.. No už brzy budem vědět :)
Tak nevybrali :-( Škoda! Zach je dobrý ve všem.
Jackolo napsal(a):
Tak nevybrali :-( Škoda! Zach je dobrý ve všem.
Četla jsem to, tak snad se Zachary uchytí brzy jinde :)