Či si drží latku? Odpoveď nájdete v mojom profile. ;) Naozaj je to jeden z mála seriálov, čo aj po toľkých rokoch dokáže zaujať a nájsť si divákov... A striedanie postáv, čo je pri takto starom seriáli nevyhnutné, vždy prebehne super a nové postavy sú tiež skvelé. ;) Nemôžem sa dočkať novej série. ^_^
//A som zvedavý, či tento seriál budem predmetom tvlajňáckej Blind Item ohľadom castingu. :D #Stabler #Benson #Reunion
Samozřejmě si ho pamatuji z Pohotovosti :)
Pamätám si na Marisku ako začala v Pohotovosti.Zmeškala pohovor a Greenovi povedala že má "smolný deň" :D
inekafe napsal(a):
Či si drží latku? Odpoveď nájdete v mojom profile. ;) Naozaj je to jeden z mála seriálov, čo aj po toľkých rokoch dokáže zaujať a nájsť si divákov... A striedanie postáv, čo je pri takto starom seriáli nevyhnutné, vždy prebehne super a nové postavy sú tiež skvelé. ;) Nemôžem sa dočkať novej série. ^_^
//A som zvedavý, či tento seriál budem predmetom tvlajňáckej Blind Item ohľadom castingu. :D #Stabler #Benson #Reunion
Tak s týmto plne súhlasím,hoci som zo seriálu videla len pár epiek.Ale pomaly sa to snažím dohánať,je toho veľa a času pomenej :(
Ten casting by mohol byť Meloni-Stabler,chýba mi tam :(
Bellezza napsal(a):
Tak s týmto plne súhlasím,hoci som zo seriálu videla len pár epiek.Ale pomaly sa to snažím dohánať,je toho veľa a času pomenej :(
Ten casting by mohol byť Meloni-Stabler,chýba mi tam :(
Čo sa týka toho castingu, tak už bolo odhalené, že to je niekto iný. Čo ale nič nemení na tom, že tvorcovia vraveli už v minulosti, že chcú Stablera späť aspoň do finále seriálu. Čo vzhľadom na aktuálne ratingy nevyzerá, že by malo prísť nejako skoro, takže tak. :D
//Ááá, ten avatar!!! <3
Tak to je škoda :( ale dúfať môžeme.
A avatar,no jaaa ich tak milujem :D a aj blopers,Mariska nemá chybu :D