Na hodnocení ostatních jsem byl zvědavej a koukám, že to tak nějak podobně dopadlo u všech. :)
BTW: hlavní hrdina na mě působil jako taková levnější, televizní verze Toma Hardyho. Někdo s podobným pocitem? :)
Pajky napsal(a):
Na hodnocení ostatních jsem byl zvědavej a koukám, že to tak nějak podobně dopadlo u všech. :)
BTW: hlavní hrdina na mě působil jako taková levnější, televizní verze Toma Hardyho. Někdo s podobným pocitem? :)
Vůbec. Spíš takovej dvojník Rusta Cohla z True Detective.
Seraphine313 napsal(a):
Vůbec. Spíš takovej dvojník Rusta Cohla z True Detective.
To máš určitě pravdu, tam ta vizuální podoba je. Nevím sice proč, ale mě tím jak hrál a mluvil připomínal Hardyho. Říkal jsem si to celej pilot :)
Pajky napsal(a):
To máš určitě pravdu, tam ta vizuální podoba je. Nevím sice proč, ale mě tím jak hrál a mluvil připomínal Hardyho. Říkal jsem si to celej pilot :)
Mně spíš tím vypatlaným výrazem a našpulenou pusou připomínal neustále Bunchyho z Raye Donovana :D
Jsem jedinej, kdo v tom nehledal Banshee? :-D Proto jsem si to taky asi nejspíš nejvíc užil.
Fruiko napsal(a):
Jsem jedinej, kdo v tom nehledal Banshee? :-D Proto jsem si to taky asi nejspíš nejvíc užil.
Nejsi jedinej, já v tom taky nehledal Banshee.
Byl jsem na to zvědavej, ale já u seriálu nechci čekat až mne to chytne, od toho je pro mne pilot.....
Takže jsem to vydržel pouze tolik, kolik je v titulku tohohle komentáře. Pak TURN OFF a DELETE.
Herci na který se nedá dívat a nuda už od první chvíle.
Můj názor.
Nazory skoro rovnake a pritom rozdielne. Myslim, ze rozhodnutie pride az po konci prvej serie. trailer inac nabity, takze zaujem tu je.