To jsou tak nadšené reakce, že jsem z nich zůstal Speechless...
S výjimkou té poslední, ke které bych se přiklonil po traileru já sám :D
Že bych tomu přece jenom dal šanci? Dvacetiminutovek není nikdy dost, tak to aspoň zkusím.
Jen jsem nemohl přehlédnout tuhle zvláštní formulaci od ragelly. :-D
Ačkoliv je pilot pouze prodlouženým pilotem...
Trailer je naozaj dobry a dobrych komedii nie je nikdy dost, takze si pockam na celu seriu a dam si maraton.
lukascoolarik napsal(a):
Že bych tomu přece jenom dal šanci? Dvacetiminutovek není nikdy dost, tak to aspoň zkusím.
Jen jsem nemohl přehlédnout tuhle zvláštní formulaci od ragelly. :-D
Otázka za bludišťáka, co tam má asi tak být :)))
Souhlas,tohle by nemuselo být špatné a šanci tomu určitě dám. :)
Takže Speechless bol prvý "broadcast" pilot, ktrý som tento rok pozrel a rozhodne nesklamal. Medzi ABS rodinné sitcomy zapadne skvelo a myslím si, že vydrží niekoľko sérií. Podobne ako u ostatných ABC sitcomov, nojou obľúbenou postavou bola mama rodiny. Person or trash bola skvelá a vtipná scéna. 90%
Jasná volba.....ANO.
Musím říct, že jsem až překvapena, jak se na pilot dobře koukalo, po traileru jsem ani neměla chuť na to koukat a samozřejmě mě zase postrčilo vysoké hodnocení. Zdá se, že seriál má potenciál. Otázkou zůstává, zda ho tvůrci využili i v dalších dílech.
Z vlastní zkušenosti vím, jak je důležité umět si užívat a udělat si legraci i ve smutných situacích. A právě tenhle druh (pro někoho) nekorektního humoru mě tady dostal už v pilotním dílu a naštěstí pokračuje dále. Doporučuju. :)