Ať už tu GG zruší proboha a radši nechají jet Ringer :) Brousím zuby na překlad Carrie Diaries:D Tak ať se mi někde udělá volno, když 90210 jede dál :D:)
haroska napsal(a):
Ať už tu GG zruší proboha a radši nechají jet Ringer :) Brousím zuby na překlad Carrie Diaries:D Tak ať se mi někde udělá volno, když 90210 jede dál :D:)
Obávám se, že Ringer je ze hry. Pokud by zrušili Gossipku (a že by to bylo super), tak by asi zelenou dostal Secret circle. I když pravda...co se ratingů týče, tak je to vesměs prašť jako uhoď u všech třech.
litllewitch napsal(a):
Obávám se, že Ringer je ze hry. Pokud by zrušili Gossipku (a že by to bylo super), tak by asi zelenou dostal Secret circle. I když pravda...co se ratingů týče, tak je to vesměs prašť jako uhoď u všech třech.
Radši bych viděla v kopru GG a TSC . Pak by mohli jít dál Dixie a Ringer. Ale to je vážně asi jen utopie. Alespoň, že už v několika příštích dnech bude trápení konec a budeme vědět, na čem jsme :)
Gossipka IMHO dostane zkrácenou finalní řadu. Ringer ze hry a TSC těžko říct spíš obnoví...
Edit: Už TSC a Ringer zabili. A GG final krátká. Moje věštecká koule zrovna stoupla na ceně...
Taky si myslím, že by GG už měla skončit. Ta pátá série je strašná! Zato z Hart of Dixie mám radost :-)
To ten program ale budou muset nafouknout, ne?:( Pořád ve mě byla malá jiskřička naděje, která doufala v Ringer---
Tak ten Ringer mě mrzí, v druhé polovině řady se to rozjelo. Tak snad Sarah zakotví v něčem jiném, co bude mít úspěch.
Za TSC jsem svým způsobem ráda. Jsem zvědavá na Blackwellova děcka. Ale nic závratného nečekám.
Tak aspoň Dixie mi obnovili. V Ringer už jsem ani nedoufala, ale kdyby byla ta možnost tak ji klidně vyměním i za moji milovanou Nikitu. Škoda, že to takhle nefunguje no :-/
Všichni povinně přečíst celou bleskovku znovu! :D Za těch 15 minut, co jen na světě, už byla 6x aktualizovaná :D
ragelly napsal(a):
Všichni povinně přečíst celou bleskovku znovu! :D Za těch 15 minut, co jen na světě, už byla 6x aktualizovaná :D
Jsem si všimla, že se mi to mění před očima :D
haroska napsal(a):
Muha TSC zařízli :D
Škodolibko!!! :D :D :D
Maj v tom kapánek maglajs hoši :-))
TVLine : The CW Renews Hart of Dixie and Secret Circle, Cancels Ringer ...
TV Guide : The CW renews Nikita, Gossip Girl and Hart of Dixie, but cancels Ringer and Secret Circle.
ragelly napsal(a):
Škodolibko!!! :D :D :D
Ještě víc bych se radovala z GG a to jí překládám!!:D:D:D
haroska napsal(a):
Ještě víc bych se radovala z GG a to jí překládám!!:D:D:D
Jestli to není právě pro to. :D
Jooo, Nikita! Super zpráva!
Tak TSC a Ringera je škoda :(
Nikita je pro mě dobrá zpráva
určitě zkusím Arrowa doufám že to bude plnohodnotná náhrada za Smallville
Fruiko napsal(a):
Jestli to není právě pro to. :D
No jak se to vezme - nejsem líná překládat, ale GG už je na mě moc. Umírám u toho, jak mi to přijde tragický:D Stejně tak 90210 :D Brousila jsem zoubek na Carrie Diaries... uvidíme, zdali odpadne u ABC GCB nebo ne:)
haroska napsal(a):
uvidíme, zdali odpadne u ABC GCB nebo ne:)
Odpadlo...
Fruiko napsal(a):
Odpadlo...
Jojo, už je to tutovka :) Tím pádem si jdu brousit ten zoubek na Carrie Diaries :)
za HOD mám obrovskú radosť,krásna správa takto ráno =D Ringer má mrzí a TSC mi neni ani trošku ľúto =D
litllewitch napsal(a):
Tak ten Ringer mě mrzí, v druhé polovině řady se to rozjelo. Tak snad Sarah zakotví v něčem jiném, co bude mít úspěch.
Z
Ringer mě mrzí, a to dost...tak teď Sarah zakotví v mateřství, kdy je podruhé těhotná ;)
a hurááá HOD :)
Jsem ráda za Nikitu, nic jiného ze zmíněných nesleduju.
Ringeru bych přála další sérii, ale... Ale abych byla upřímná nebylo to to pravé. A navíc, hlavně že bude malý Freddie :-D :-D Jen přeju Sarah více štěstí při dalším výběru :-X
No, tak pro mě je docela překvápko, že nakonec prodloužili Nikitu :) A doufám, že SC skončil v 1x22 dobře, protože nerada bych měla u dalšího seriálu otevřený konec :(
Docela se těším na Arrowa i Carrie Diaries :) A jak se takhle dívám, i First Cut není od věci :) Na co opravdu neplánui koukat, je Kráska a zvíře, neboť Kristin Kreuk mám po krk už ze Smallvillu... :D
Za Nikitu jsem rád, ale mrzí mě TSC. a Jedna otázečka: Budete někdo překládat Breking pointe? od 31.5. na CW
JO! Nikita má další sérii, jsem nadšená! Ale je mi líto Ringera, měli zrušit 90210 nebo GG a nechat ho. Za Diyie jsem taky mega ráda a TSC skončilo, což se mnou tedy nijak nehlo :D
haroska napsal(a):
Jojo, už je to tutovka :) Tím pádem si jdu brousit ten zoubek na Carrie Diaries :)
Tak to se ěším, já zase brousím zoubky na dívání se :D Jen škoda GCB.
To nemohli nechat Ringera místo Gossip Girl? Ach jo. :( Ale aspoň že dostanem další sérii Hart of Dixie. No a zrušení TSC jsem čekala, takže mi to ani tak moc nevadí. :D Akorát teda Britt taky teď nemá moc štěstí na seriály.
alik01 napsal(a):
Aspoň, že TSC zrušili, ty nové díly už začínaly nudit.
Právě ty nové díly to rozjely a bylo to mnohem lepší než na začátku. A finále TSC bylo stokrát lepší než finále Vampire Diaries.
Poslední řada pro GG konečně, snad to ukončí s alespoň trochou důstojnosti.
Gabik.029 napsal(a):
Akorát teda Britt taky teď nemá moc štěstí na seriály.
Jn, ale tak LUX měl alespoň dvě série.. :) Třeba ji vyjde nějaký další, jako TSC jsem zatím neviděla, ae v LUX mi Britt přišla skvělá, tak jí docela věřím :)
ragelly napsal(a):
Jn, ale tak LUX měl alespoň dvě série.. :) Třeba ji vyjde nějaký další, jako TSC jsem zatím neviděla, ae v LUX mi Britt přišla skvělá, tak jí docela věřím :)
No v LUX se mi líbila víc, ale je fakt, že ke konci TSC začala hrát pořádně. :D Rozjezd měla slabší.
ragelly napsal(a):
To nebyl špatnej seriál, ale TSC jsem zařízla asi po osmý epizodě, dívat se na to dál by bylo jako se dobrovolně mučit.
amelia.cz napsal(a):
To nebyl špatnej seriál, ale TSC jsem zařízla asi po osmý epizodě, dívat se na to dál by bylo jako se dobrovolně mučit.
Já to určitě zkusím, chci vědět, jestli to opravdu je tak špatné, jak všichni říkají :D
Mne osobně docela mrzí Ringer, zas po dlouhé době mě zaujal i nějaký ten nový seriál a oni ho hned po první sérii utnou. Škoda, mohlo to být ještě zajímavé :(
Dosť škoda TSC, finále bolo skvelé, ale nie úplne dokončené, skôr otvorené. Hlavne to s ďalšími potomkami Blackwella, s ďalšími kruhmi by bolo v ďalšej sérii (keby bola) zaujímavé.
Klidně bych obětova Nikitu nebo 90210 jen aby prodloužili TSC
To se tak krásně čte k tomu obědu, hart of dixie prodlouženo a gossipky maj jen 13 dílů, v dokonalým světě by je zrušili, ale tohle mi stačí k radosti :)
Já se těším na nové piloty, protože stávající seriály na CW jsou sérii od série horší a horší ... GG, 90210 ... Buďte rádi, že utnuli TSC i Ringer, bůhví, co by se z toho stalo :)
TSC mě moc nemrzí, i když ke konci se to přecejenom rozjelo. Ale tohle je přesně důvod, proč se nikdy nekoukám na nový seriály, letos jsem dala šanci dvoum a jak to dopadlo :D
Luck napsal(a):
TSC mě moc nemrzí, i když ke konci se to přecejenom rozjelo. Ale tohle je přesně důvod, proč se nikdy nekoukám na nový seriály, letos jsem dala šanci dvoum a jak to dopadlo :D
asi vědí, na co koukáš, tak ti schválně takhle dělají "radost" ;)
Seraphine313 napsal(a):
asi vědí, na co koukáš, tak ti schválně takhle dělají "radost" ;)
Tak aspon se mi uvolnilo místo pro další seriálky :) I když teda, už toho mam tolik, že bych asi měla brzdit :/
Luck napsal(a):
Tak aspon se mi uvolnilo místo pro další seriálky :) I když teda, už toho mam tolik, že bych asi měla brzdit :/
Takových je nás víc :) ale naštěstí zkouškové je docela účinný argument :)
amelia.cz napsal(a):
Mám to stejně, koukala jsem až do vánoční pauzy (a to jenom kvůli Brit), ale dál už jsem na to neměla nervy.
Seraphine313 napsal(a):
Takových je nás víc :) ale naštěstí zkouškové je docela účinný argument :)
Mě už v tom právě ani ta blížící se maturita nepomáhá :/ :D
Tak já mám velkou radost z Hart of Dixie :) A jsem celkem zvědavej na ten Cult, uvidíme co z toho bude :)
Luck napsal(a):
Mě už v tom právě ani ta blížící se maturita nepomáhá :/ :D
tak... současná maturita není žádná opravdová zkouška, řekněme si to narovinu :D
Mě fakt mrzí GCB. Objevila jsem to asi před třemi dny, hned celé zkoukla a nemohla se dočkat jak se to dál vyvrbí, ten manželský pár kde manžel byl homosexuál ale manželka o tom věděla a fungovali jako nejlepší přátelé byl zajímavej. No nic, už se nedozvíme jak to dopadlo ...
každopádně Hart of Dixie třikrát hurá! hurá! hurá! :)
Takové pěkné zprávy. Jsem ráda, že si ještě můžu užívat Nikity a Hart of Dixie. TSC mě vůbec nemrzí, dokoukám první sérku, do druhé by mě stejně nikdo nedostal a na Ringer jsem nekoukala.
Joo :D Hart of Dixie. I když to spíš beru jako oddych a ne jako seriál, co bych musela každý týden vidět, tak jsem moc ráda.
Btw: Ragelly, nechápu jak stíháš tolik psát. Já to ani nestíhám číst. Ale jsem ráda. Tímto děkuji:D
misyrka napsal(a):
Joo :D Hart of Dixie. I když to spíš beru jako oddych a ne jako seriál, co bych musela každý týden vidět, tak jsem moc ráda.
Btw: Ragelly, nechápu jak stíháš tolik psát. Já to ani nestíhám číst. Ale jsem ráda. Tímto děkuji:D
Není zač :D Upřímně, já to taky nechápu :D A jsem dost ráda, že jste mě včera večer nikdo neviděl.. protože jsem byla na pokraji zhroucení :D Kdyby to bylo jen tady, ale ještě aktualizovat FB.. :D A hlavně všechny články jsou asi sto milionkrát aktualizované, protože nové zprávy přicházely co pět minut.. člověk to dopsal a hned mohl začít předělávat... Jsem ráda, že už to je za náma.. :D
Jsem ráda za Nikitu a Hart of Dixie, ale strašně mě mrzí zrušení Ringer :( ten jsem si loňských novinek oblíbila asi nejvíc. TSC mi vůbec nevadí, no a GG jsem čekala, že obnoví, ikdyž by mi nevadilo kdyby ju zrušili. A z pilotů se těším na Arrow a Cult :)
Já se těším na Kristin v Krásce a Zvířeti. Alespoň The CW mi udělala radost, když NBC a FOX ne. Ještě pořád doufám v The Selection. Vůbec mi nevadí, že se to podobá Hunger Games, když ty jsou vynikající.
ragelly napsal(a):
Není zač :D Upřímně, já to taky nechápu :D A jsem dost ráda, že jste mě včera večer nikdo neviděl.. protože jsem byla na pokraji zhroucení :D Kdyby to bylo jen tady, ale ještě aktualizovat FB.. :D A hlavně všechny články jsou asi sto milionkrát aktualizované, protože nové zprávy přicházely co pět minut.. člověk to dopsal a hned mohl začít předělávat... Jsem ráda, že už to je za náma.. :D
Jsme na tom stejně. Ty americké televize si zřejmě usmyslely, že nás, české redaktory, zlikvidují :-)) Hlavně NBC s tím jejich rozkouskovaným PR. To nemůžou vydat jednu zprávu, ve které by bylo všechno? no každopádně Upfronts bude taky makačka, pokud počítám dobře, tak zprávy z NBC tu v pondělí budou kolem čtvrté hodiny odpoledne.
Jackolo napsal(a):
Jsme na tom stejně. Ty americké televize si zřejmě usmyslely, že nás, české redaktory, zlikvidují :-)) Hlavně NBC s tím jejich rozkouskovaným PR. To nemůžou vydat jednu zprávu, ve které by bylo všechno? no každopádně Upfronts bude taky makačka, pokud počítám dobře, tak zprávy z NBC tu v pondělí budou kolem čtvrté hodiny odpoledne.
Jj, kolem čtvrté nebo půl páté. Ty časové posuny jsou šílené, zvlášť když je nějaká konference odpoledne.. což u nás je uprostřed noci.. takže aktuálnost padá...
Za Nikitu a HOD som rád, na TSC a Ringer som sa chystal... neviete, či to má aspoň uzavretý koniec? Nechcem zase nadávať pri cliffhangeri, keď ďalšia séria nebude.
Hurvi napsal(a):
Za Nikitu a HOD som rád, na TSC a Ringer som sa chystal... neviete, či to má aspoň uzavretý koniec? Nechcem zase nadávať pri cliffhangeri, keď ďalšia séria nebude.
Myslím, že u obou jsou cliffhangery... minimálně u Ringeru určitě.
ragelly napsal(a):
Myslím, že u obou jsou cliffhangery... minimálně u Ringeru určitě.
Tak potřebuju vědět. Nábor zde: https://www.serialzone.cz/forum/cteni/2464-ukoncenost-serialu/
TSC mě rozhodě mrzí ale těším se na Arrowa, nic z ostatního mě nezaujalo
Zrušení The Secret Circle jsem tak trochu očekávala, takže mě to moc nepřekvapilo. Z nových seriálů zkusím určitě The Carrie Diaries a Beauty and the Beast.
Harosko, pokud se dáš do toho překladu TCD a budeš hledat korektora, nabízím své služby. :-)
Jupííí, Zoe Hartová pokračuje! :)
Ringeru je škoda, ale SMG bude teď mít stejně jiný, i když krásný starosti..třeba ji pak uvidíme ještě jinde :)
haroska napsal(a):
:D :D přesně, kéž by nám zrušili 90210 a my měli čas na novinky :)
alyssa18 napsal(a):
Zrušení The Secret Circle jsem tak trochu očekávala, takže mě to moc nepřekvapilo. Z nových seriálů zkusím určitě The Carrie Diaries a Beauty and the Beast.
Harosko, pokud se dáš do toho překladu TCD a budeš hledat korektora, nabízím své služby. :-)
Určitě se do toho pouštět budu. Na 100%. Akorát v této sezóně jsem zaboha nemohla korektora najít a teď mám hned tři nabídky :D Jsem poctěna a uvidíme jak to bude. Až se bude blížit začátek, ozvu se, ale prozatím jsem domluvená s Marky. Ale bůh ví, jak vše bude za půl roku :)
Frki napsal(a):
:D :D přesně, kéž by nám zrušili 90210 a my měli čas na novinky :)
No však stejně jsme si oba nějakou tu novinku vzali :D Takže tak :)
Akurat obidva serialy mi idu zrusit....pekne na hovno ...aspon ten Secret circle mohli nechat pokracovanie...ach jaaj
Po shlednutí finále musim konstatovat, že prodloužení GG je snad to nejhorší co se mohlo stát. Jestli se v poslední řadě nebudou snažit dát dohromady páry jak už si dávno všichni přejou, tak už si asi nikdy GG nepustim. Hrozný finále!
matys45 napsal(a):
Po shlednutí finále musim konstatovat, že prodloužení GG je snad to nejhorší co se mohlo stát. Jestli se v poslední řadě nebudou snažit dát dohromady páry jak už si dávno všichni přejou, tak už si asi nikdy GG nepustim. Hrozný finále!
Přesně na tohle jsem myslel.... že ať hlavně daj v posledních 13ti dílech páry k sobě a s aspoň trochou důstojnosti to zakončí...