Diskuze k článku Novinka pod lupou: One Mississippi
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 9. 2016 / 15:05:29 (před 8 roky)
off

Na tohle se jednou moc ráda podívám, rozhodně zaujalo.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
16. 9. 2016 / 12:32:45 (před 8 roky)
off

Mam rad sarkasticky humor, ale podla traileru a popisu to nie je nic pre mna. Hlavna hrdinka mi tiez nie je po chuti, takze toto nie.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 9. 2016 / 13:23:37 (před 8 roky)
off

Není to moje parketa,takže vynechávám.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 9. 2020 / 21:52:06 (před 4 roky)
off

Nakonec jsem se do toho pustila a mám dokoukáno. Pořád si stojím za tím, že hlavní hrdinka je hodně nesympatická. Ale líbí se mi, že občas dokáže sarkasticky setřít hatery. Některé názory na sexualitu v některých státech USA jsou opravdu... sto let za opicemi, když to mám říct slušně :)

Každopádně seriál rozhodně není komedie. Naopak, je to jedna velká depka. Rakovina, smrt rodinných příslušníků, vlastní sexualita a její hledání, zneužívání dětí, sexuální obtěžování na pracovišti... to vše se vešlo do dvanácti půlhodinových dílů.

Závěr:
Tig v rádiu veřejně přizná, že ji v dětství zneužíval nevlastní děda. Kate si konečně naplno přizná své city k Tig. Bill se rozhodne otevřít srdce nové ženě a doprovodí Felicii na svatbu její dcery. Remy si začne vzpomínat, že jako malý kluk byl v pokoji, když byla Tig zneužívaná, a cítí velkou vinu za to, že se tomu nijak nesnažil zabránit. Tig mu ale nic nevyčítá, naopak ho uklidňuje, že byl ještě malý a nevěděl, co se děje, že nemohl nic udělat. Tig a Kate začnou randit.