Diskuze k článku Novinka pod lupou: Son of Zorn
RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 9. 2016 / 13:33:36 (před 8 roky)
off

Po zhliadnutí traileru v máji som si hneď povedal, že toto nebude pre mňa a že si neustím ani samotný pilot, aj napriek tomu že skúšam väčšinnu pilotov. Ale keďže bolo oznámené, že Zorn bude mať špeciálnu premiéru ešte pred začatím jesennej sezóny, tak som to vyskúšal. A rozhodne to nebola chyba. Zorn prináša na obrazovky niečo originálne, podobne ako to priniesol Galavant. Humor bol taktiež odlišný od ostatných sitcomov, čo si u mňa zabezpečuje miesto vo watchliste na celú sezónu.

+ Zorn
+ Dallas zo Suburgatory
+ Odlišnosť a originálnosť

- Zatiaľ postava nového snúbenca

90%

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
15. 9. 2016 / 17:50:22 (před 8 roky)
off

Trailer na Son of Zorn som nevidel, stačil mi popisok, o čom príbeh je a propagačné fotografie, ktoré ma presvedčili, aby som si seriál pustil. A som spokoný. Z veľkej 5 je to asi jediný seriál, ktorý sa chystám pozerať. Myslím si, že tento seriál má šancu uspieť a dočkať sa predĺženia

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 9. 2016 / 18:53:25 (před 8 roky)
off

Nevím,nevím mám z toho trošku smíšené pocity,ale možná se na to vrhnu. :D

Dan
Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
15. 9. 2016 / 19:36:32 (před 8 roky)
off

Podle výkonů herců a Zorna v pilotu bych byl pro více animovaných postav na úkor herců :D

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
16. 9. 2016 / 10:11:10 (před 8 roky)
off

Jako zasmál jsem se, ale vůbec nechápu, jak by to mohlo fungovat a bavit víc jak pár dílů.
50%

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 9. 2016 / 10:53:33 (před 8 roky)
off
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
16. 9. 2016 / 11:09:50 (před 8 roky)
off

Hm, neviem, toto nebude asi pre mna. Nezaujalo ma to na zaciatku a ani teraz, aj ked tomu kazdy dost veri.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 9. 2016 / 17:17:26 (před 8 roky)
off

Viděla jsem první díl a docela se mi líbil, nejsem ale přesvědčená, že to bude pořád dobrý, proto se kouknu na pár dílů a uvidím. Žádná z nových komedií se mi moc nelíbila, naposledy se mi líbilo Selfie, ale to mi hajzlové zrušili. Tak pokud si tohle udrží ten humor, tak už jen doufám, že to nezruší :-D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 8. 2020 / 13:31:48 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. Je to takový průměr. Ze začátku baví ta originalita, přece jen takto zkombinované hrané a animované postavy se nevidí v každém seriálu :) Ale ta jedna série stačila, začínalo to být pořád to samé dokola. Jako jednohubka fajn, ale nedokážu si představit, že bych měla sledovat 100+ epizod.