Chtěl jsem na to mrknout, protože Mila považuji za frajera už od dob, co jsem uctíval Heroes a později i Chosen, ale tohle pravděpodobně opravdu nebude nic pro mě.. :D
Tak jsem se spletl, první díl potěšil :)
Láska Nebeská (2004 tuším) proslavila tenhle styl a pořád je to dle mě nejlepší romantícká komedie v historii. Každopádně dostat to jako seriál kdy to logicky nebude tak svižné no uvidíme.
Na tenhle seriál jsem se koukala jenom vlastně proto, že jsem chtěla vidět aspoň nějakou novinku letošního roku, a proto, že tam hraje dost herců, co už jsem znala...a hnedka mi zapadl do watchlistu, protože je opravdu dobrý a udělal mi něco, co už dlouho žádný film ani seriál - na konci epizody jsem se smála, zatímco mi tekly slzy. Je to doják jak něco, tudíž ne pro všechny, ale mě se moc líbil.
Tak já na to také začala koukat spíš kvůli hercům a musím říct, že zklamaná nejsem vůbec. A ten konec byl opravdu úžasný. Jsem jenom seděla a koukala s otevřenou pusou :D
No nevím, jestli to bude můj šálek čaje, ale ta chvála jde ze všech stran, tak asi na tom přece jenom něco bude.
Tohle by mohlo být dobré,protože takové seriály já rád,takže se do toho pustím. :)
Neplánuju se na to dívat, ale hrozně mě kvůli vám začal zajímat ten konec :'D.
Po zhliadnutí traileru v máji som nechápal, prečo práve tento seriál zaznamenal hneď na začiatku najväčší online úspech. Nebol zlý, ale vôbec ničím ma nezaujal. Po zhliadnutí pilotu mám však úplne iný názor. Celých 40 minút ubehlo veľmi rýchlo a jednotlivé príbehy má naozaj zaujali.
Herci aj jednotlivé postavy boli po väčšine zahraté naozaj skvele. Najviac sa mi páčil príbeh herca, ktorý si uvedomil, že jeho postava/seriál za veľa nestojí. Myslím si, že jednotlivé príbehy zapôsobia na širokú verejnosť, čo bude mať za následok udržanie vysokej sledovanosti.
Najlepší bol však úplný záver, kedy do seba jednotlivé príbehy pekne zapadli a dozvedáme sa ako sú jednotlivé príbehy prepojené. Som veľmi zvedavý, ako bude seriál vyzerať ďalej a ako budú jednotlivé dejové linky prepojené (nechcem to napísať konkrétnejšie kvôli spoileru).
+ herci aj samotné postavy
+ naozaj emotívne (oproti napr. Parenthood, kde mi ta prehnaná eotívnosť naozaj vadila, až som seriál prestal sledovať)
+ záverečný zvrat
- scény medzi synom a otcom, ktorý ho opustil
90%
Na tenhle seriál se už dlouho těším, teď ještě o trošku víc :-)
Pro mě velké překvapení, dobrý mix dramatu a komedie, příjemné postavy a konec, který jsem vůbec nečekal. Další přírůstek do watchlistu :)
This is us skúsim, trailer vyzerá celkom zaujímavo a hlavne som zvedavá na ten spomínaný zvrat :D
Drunk_Queen napsal(a):
Neplánuju se na to dívat, ale hrozně mě kvůli vám začal zajímat ten konec :'D.
Neda niekto koment ako spoiler, aby sme to nemuseli hladat, pripadne stahovat kvoli tomu pilot???
Když mě dokáže něco překvapit,jsem rozhodně ráda a tenhle seriál bude asi parádní :)
A najde se nějaká dobrá duše co má v plánu to překládat?
mile prekvapnie. to som ozaj necakala:-)) prijemne obsadenie a ten zaver....
tak k tomuto si urcite sadnem kazdy tyzden:-)
Na seriál jsem narazila, když jsem projížděla stránku se seriály a přemýšlela, kterým si zkrátit dlouhou chvíli - zaujal mě název, Milo :-) a popis. Pilot mě nadchl a závěr naprosto překvapil, jako některé další mě to za celou dobu vůbec nenapadlo.
tak dal som zrusenie ...takze uz teraz odskrtavam zly tip, lebo toto predlzia urcite ... uz teraz je to jasne.
Z tohohle jsem neuvěřitelně nadšená. Závěr pilotu jsem taky nečekala, geniální. :)