Udělejte si z nové sezóny osobní soutěž, třebas i do školních lavic!
To by bylo fajn, ale jak to mám udělat, když jsme se u nás právě ve školních lavicích do tipovačky zapojili a tipy jsme si kolektivně psali na tabuli? :D :D :D
Drunk_Queen napsal(a):
To by bylo fajn, ale jak to mám udělat, když jsme se u nás právě ve školních lavicích do tipovačky zapojili a tipy jsme si kolektivně psali na tabuli? :D :D :D
No tak to je ale špatně! :D My s Romčou tipujeme na tajňačku a pak si to porovnáme a celý rok spolu soupeříme :'D A pak poražený vaří večeři :'D
Já nevím jak odtipovat když mám u všech novinek oblíbené herce
nenašel jsem ani jednu kde bych nenašel herce kterého bych z někama už dříve neznal
Šéf napsal(a):
Já nevím jak odtipovat když mám u všech novinek oblíbené herce
nenašel jsem ani jednu kde bych nenašel herce kterého bych z někama už dříve neznal
O herce mnohdy ani nejde. Už kolikrát se stalo, že novinka i s velkou hvězdou kompletně vyhořela a byla po první sérii zrušená. Prostě je to o náhodě, o obsahu seriálu, o tom, kdy se vysílá atd. Od toho to je tip, prostě riskneš a buď to vyjde, nebo nevyjde :D
ragelly napsal(a):
No tak to je ale špatně! :D My s Romčou tipujeme na tajňačku a pak si to porovnáme a celý rok spolu soupeříme :'D A pak poražený vaří večeři :'D
:'D
Ale zas na tý tabuli to vypadalo, jako kdybychom nad tím hrozně moc přemýšleli! :D
ragelly napsal(a):
O herce mnohdy ani nejde. Už kolikrát se stalo, že novinka i s velkou hvězdou kompletně vyhořela a byla po první sérii zrušená. Prostě je to o náhodě, o obsahu seriálu, o tom, kdy se vysílá atd. Od toho to je tip, prostě riskneš a buď to vyjde, nebo nevyjde :D
Já vím,já se dívám na seriály podle toho kdo tam hraje a pak si to stahuji,
O čem to je to už je pro mě vedlejší
To je krásný nakopnutí, u mě se míjí učinkem, už mám natipováno:)Minule jsem se trefila u 29, doufám, že letos to bude o kousek lepší:)
Minulý rok jsem na to šel vědecky. U každého seriálu jsem si přečetl popisek, podíval se na trailer (pokud byl), podíval jsem se na slot a hledal jsem podobné seriály, které už na stanici běželi a jak se jim vedlo. Výsledkem bylo pouze 25 bodů. Takže tento rok jsem přišel s novou strategií. U 80% seriálů nemám tucha, o čem budou, u každé stanice jsem vybral 2-3, jejichž jména se mi líbily a zbytek jsem dal zrušit. Myslím, že horší než loni to nebude :D
Já už mám odtipováno a teď jen doufám, že jsem se aspoň v některých případech trefil. :-)
myslím že tipování je fakt sranda, člověk když tipuje poprvé tak to moc řeší poctivě čte o novinkách kouká na upoutávky a nakonec je mu to stejně k ničemu :-) takže od loňska moje strategie úspěšnosti podobných seriálů a docela to funguje. Někdy se prostě nechytí ani očekávaný trhák a hodně brzy jde do seriálového pekla :-) letos jsem těch zrušení tipla ještě víc než loni tak uvidíme ... tipování zdar
Tipovačku jsem si uzavřel už před měsícem, ale pořád mě svrbí prsty dělat ještě nějaké úpravy. Snad to do půlnoci vydržím, protože se znám a obávám se, že bych v tom udělal zbytečný guláš :D
Letos jsem to vzala opravdu zodpovědně - viděla jsem dostupné trailery a jsem zvědavá, kolik seriálů jsem trefila tentokrát :)
Pravda je, že letos jsem to nechala fakt na 31.srpna s tím myslíc, že se to toho dne uzavíra :D :D
sarhod79 napsal(a):
To je krásný nakopnutí, u mě se míjí učinkem, už mám natipováno:)Minule jsem se trefila u 29, doufám, že letos to bude o kousek lepší:)
Já měla minule 27, a dřív to bylo ještě méně a v sezoně 2016/2017 doufám v stejný nebo lepší výsledek, i když s vkusem Američanů to bude horší výsledek.
Verim ze tuto sezonu budem zdielat nazor s americkym publikom vo viacerych pripadoch ako minule...
Zapojuji se poprve a uz se docela tesim na prubezne zpravy o zruseni nebo prodlouzeni serialu. Diky za hru, je to skvely napad.
Jsem asi jediný kterého nezajímají trailery ale hlavně obsazení?
Šéf napsal(a):
Jsem asi jediný kterého nezajímají trailery ale hlavně obsazení?
Myslíš při sledování nebo při tipování?
U tipovací hry nehraje obsazení skoro žádnou roli.
La.Volpe napsal(a):
Myslíš při sledování nebo při tipování?
U tipovací hry nehraje obsazení skoro žádnou roli.
Tipování
Já jsem to letos z nedostatku času odtipoval úplně náhodně. U některých seriálů třeba i jen podle názvů. Koneckonců slovo tipovačka je od slova tipovat, že jo :)
Locke napsal(a):
Já jsem to letos z nedostatku času odtipoval úplně náhodně. U některých seriálů třeba i jen podle názvů. Koneckonců slovo tipovačka je od slova tipovat, že jo :)
Taky tak, na bedlivé sledování trailerů a důmyslné úvahy vůbec nebyl čas. Letos se zapojuji poprvé a počítám s tím, že bude můj tip většinou přesně opačný, ale co, hra je hra :-)
U každé tipovačky se řídím podle herců a vždy mě to vyneslo hodně bodů
Nevím, jestli je to jen dočasné, ale zatím v tabulce vidím jen svoje tipy a tipy CWčka.