Aha, takže hlavním dějem epizody bylo vlastně jen to, co se dělo kolem toho gaye? Tak to kdyby to byly na sebe nenavazující povídky bez toho dealera, možná by to dopadlo líp, takhle mi tam přijde jako úplně zbytečná postava, jen aby to teda mělo něco společnýho, ale moc podstatnou postavou v ději teda není. Já měl za to, že to je na sebe navazující seriál, tam bych ten nic moc děj docela odpustil, ale na seriál s neserializovaným dějem je to, co na tu jednu epizodu vymysleli, docela nic moc, rozhodně by šlo vytvořit něco svižnějšího a zajímavějšího... :D
Tak do toho určitě nepůjdu.
Esgalnor napsal(a):
...
A jóó, tak takhle to je... A ja som si myslel, že už mi šibe, keď som mal za to, že osoba v článku a osoba v komentároch by mala byť jedna a tá istá osoba. :'DDD
inekafe napsal(a):
A jóó, tak takhle to je... A ja som si myslel, že už mi šibe, keď som mal za to, že osoba v článku a osoba v komentároch by mala byť jedna a tá istá osoba. :'DDD
Cítím z toho sarkasmus, ale absolutně nechápu, co ten tvůj komentář znamená o.O
inekafe napsal(a):
Ahá :D Už to vidím :D
ragelly napsal(a):
Ahá :D Už to vidím :D
To máš tak, ja som zo starej školy, nick je so mnou spätý od počiatku môjho pobytu na sieti. ;D
inekafe napsal(a):
To máš tak, ja som zo starej školy, nick je so mnou spätý od počiatku môjho pobytu na sieti. ;D
Same here, už patnáct let, začínala jsem s ním na X-Chatu :D
Chystám se na to, téma pro mě dost příhodné, ale vaše recenze teda moc povzbuzující nejsou..
Oukej, tohle byla hrůza.. :D
Mě to naopak sedlo jak v poslední době máloco. Je skvělé, že pokračují v příběhu postav z webepizod a ta různorodost charakterů mě strašně baví. Jejich příběhy se pak postupně vzájemně propojují a vzniká tak mozaika lidí, žijících v dnešním New Yorku. The Guy je pak spojující článek, který představuje ostatní postavy. Jak říkám, tohle mě prostě od první minuty hodně chytlo a moc se těším na další díly.
Tak s tymto sa ja pasovat nebudem. Nezaujal ani trailer a tiez mi pride "hlavny" hrdina nezaujimavy.