Souhlasím s tím, že to asi nebude žádný zázrak. Trailer nic moc a Kevin James je jeden z nejméně sympatických lidí, co jsem kdy ve filmu viděl. Je mi záhadou, že je obsazován někdy i jako hlavní postava a nejen jako tlustý kamarád Sandlera.
Ale k tomu "nereálnému" důchodu, vždyť to je známá věc (filmy, seriály, knížky a nejspíš i skutečnost :D), že policajti mohou odejít do výslužby po určitém počtu odsloužených let. Jestli to nereálné bylo myšleno takhle :)
Pajky napsal(a):
Je mi záhadou, že je obsazován někdy i jako hlavní postava a nejen jako tlustý kamarád Sandlera.
Toto je dobre...to sadlo.
Pajky -lépe bych to nenapsala. Seriál o ničem zajímavým .o(
Komedie mám ráda,ale tohle mi přišlo spíš trapnė,nemůžu si pomoct.
Po přečtení tohoto článku mě nikdo nenaláká na sledování teto novinky, abych pravdu řekla, trailer mě nenadchnul, takže nemám žádny důvod sledovat tento seriál. Díky za skvelé recenze tohoto seriálu
Já jsem žádnou revoluci tímto sitcomem nečekala. Drží se to zlaté nitě klasiky, které frčely před 30 lety a brnká ty samé noty.
Já jsem se ale vlastně celkem bavila, složení už dávno znám, ale celkem mi to sedlo, dalo mi to přičichnout k té nostalgii a jak říkám, celkem jsem se bavila. Kevin James mi spíše sedí jako sekundující parták ve filmech Adama Sandlera, než když je v středu dění. Nicméně, že by si vedl špatně, to ne, jen mi to přijde moc suché a v očekávané, ale některé hlášky se povedly, to mu musím zatleskat. Ten sitcom se vlastně dá podle mě sledovat jen díky němu.
Nicméně mi rodinné domy fakticky už začínají lézt krkem, nemůžu si pomoct. Já se ocitnout v těch interiérech, tak můžu chodit po tmě.
Není to nic, co by tu nebylo předtím, ale že by to bylo nekoukatelné, to zas né. Navíc mám za to, že v tipovačce jsem zaškrtla, že to prodlouží a nechci se toho vzdát.
Tohle vážně beze mě, ale upřímně oceňuji, že se 5 SerialZoňáků pustilo do hodnocení :-)
Už trailer vyzeral veľmi zle, ale povedal som si že tomu dám šancu kvôli Lenox z Melissa & Joey. A v tomto prípade bol samotný pilot ešte horší ako trailer.
Môžem povedať, že toto bol najhorší pilot, aký som kedy videl. Toto že je "komédia"? Dobrých vtipov tu bolo presne nula. Dobrých postav presne tak isto.
+ nič
- postavy, vtipy, príbeh ... doslova všetko
0%