MacGyvera si odkládám na později a ten kladný ohlas mě těší.
Tak to jsem nečekala, myslela jsem, že MacGyver se neuchytí.
Ten MacGyver je hrůza, doufám že to opadne. A nízká sledovanost Exorcist mě mrzí, protože hororových seiálů moc není a teď jsem ho dokoukal a vážně se mi líbí. Tak snad si ten rating kolem jedničky udrží a FOX zůstane u obnovování nejen kvůli ratingu, ale ty seriály v pátek prostě nemají šanci na nějaká slušná čísla (myslím, že naposledy nad dvojkou v pátek byl Grimm někdy na začátku, ne?).
Kdy na McGyvera vydáte Novinku pod lupou? Nemůžu se dočkat, až si přečtu reakce na tuto monstrozitu. :D Ta čísla sledovanosti budou padat jak bomby na Drážďany. Too soon..?
Matuush napsal(a):
Kdy na McGyvera vydáte Novinku pod lupou? Nemůžu se dočkat, až si přečtu reakce na tuto monstrozitu. :D Ta čísla sledovanosti budou padat jak bomby na Drážďany. Too soon..?
Zatím nemáme po kupě všechny názory, takže uvidíme :D
Uvidíme kdo to koupí, myslím si že válka bude mezi Novou a Primou. Barrandov nemá dispozice a ČT jede jinou trasu. Mohlo by to být spíše na Coolíku, ale ještě je ve hře i Fanda :))
Teďka něco co sem nepatří i když kdoví.. Vychází komix od Marvelu, má to mít 40 knih, ale je to habadura. 1 kniha Avangers + plakát za 49,- , pak vyšel Spiderman za 99,- a tedka Wolverine za 249,- To jsou palky :((
Škoda tých nízkych čísel u Exorcistu :( Hororové seriály mám rád. Ak sa FOX-ka rozhodne zrušiť/ukončiť nakrúcanie po 1.sérii, tak dúfam, že natočia uzavretý koniec
Fabec napsal(a):
Teďka něco co sem nepatří i když kdoví.. Vychází komix od Marvelu, má to mít 40 knih, ale je to habadura. 1 kniha Avangers + plakát za 49,- , pak vyšel Spiderman za 99,- a tedka Wolverine za 249,- To jsou palky :((
Tak nejak nechapu, co se ti na te cene nezda, 250 kc je naprosto bezna cena komiksu.
Čekal jsem, že budou lidi na Maca zvědaví. Teď ale jak si povede dál. Co jsem četl názory, tak to jsou jen dva krajní tábory, žádný střed. Jsem zvědavý na Novinku pod lupou, abych věděl, na co se mám připravit :)
Finální čísla: Hawaii se o desetinu zvedl.