tak jsem zvědavá jak to dopadne, uvidíme kdy budeme mít prvního odpadlíka do tipovačky :-)
Loni to celkem šlo 23 správných tipů za 924 bodů, uvidíme jestli to letos překonám
Už se těším, až se to začne barvičkovat :) Já jsem loni naprosto propadla (23/843), takže letos už to může být jen a jen lepší... doufám :D
Je vidět, že letos bylo tipování opravdu těžké a moc favoritů na jasný prodloužení nebylo. Já doufám, že se mi letos podaří obhájit zisk více jak 1000 bodů (25/1034), ale bude to hodně těžké
Ja minulý rok 26/1065, to nie je až tak zlé. :) Navyše som podľa tabuľky "Jak si vedou přátelé" na tom najlepšie. :'D Lepších bolo 89 ľudí a vraj majú dvaja rovnaké megaskóre ako ja. Haló, spriaznené duše, ozvite sa! :'D
pasajana napsal(a):
Já letos tipuji poprvé uvidíme...o)
Já taky. Držím palce :-)
Tak loni to bylo uspěšných 29 tipů za 1166 bodů, tak bych to chtěla letos překonat:))
Já loni 19 správných a beru to jako úspěch. Jsem pekelně hrozný tipovač.
Úžasný, už se nemůžu dočkat konce sezóny :D Tenhle rok bude o to zajímavější, jaké schody tu vznikly!
Já měla 27/1071 což je můj nejlepší výsledek, akorát jedna kamarádka mě porazila o jeden správný tip :D . Uvidíme jestli 27 překonám nebo propadnu do svého šedého průměru.
Minulý rok som hral prvý krát a výsledok 26/1060 (101 lepších ako ja) beriem celkom pozitívne. :) Som zvedavý na tento rok, keď už som si dal tú námahu a pozrel upútavky na všetky seriály, tak dúfam v lepší výsledok. :D Alebo som to možno prekombinoval. :D
V tabulce kdo přežije sezónu 2015/2016 máte chybu. Seriál Supergirl byl obnoven a vy tam máte křížek a tedy celý řádek špatně ;) -> https://www.serialzone.cz/kdo-prezije-2015/
Michell napsal(a):
V tabulce kdo přežije sezónu 2015/2016 máte chybu. Seriál Supergirl byl obnoven a vy tam máte křížek a tedy celý řádek špatně ;) -> https://www.serialzone.cz/kdo-prezije-2015/
vysvětleno tady
Tak koukám, že jdu proti davu u Imaginary Mary (prodlužuju), MacGyvera (prodlužuju), Frequency (ruším), Son of Zorn (prodlužuju), Blacklistu:R (ruším), Great News (prodlužuju) a Exorcisty (prodlužuju). Takže už min. 1 tip špatně :) Celkově jsem toho prodloužil nějak moc, ale je to jen hra :)
Tak, článek s údaji i tabulka Kdo přežije jsou už kompletní a vypadá to letos vážně hodně zajímavě :D
Minuly rok som nejak vynechal, tak uvidim ako to dopadne teraz. Zatial sa viacmenej orientujem podla seba a nie podla toho ako by to mohli vnimat amici, tak uvidime.
Oproti lonsku na tom mohu být jen a jen lépe :)
Moje tipy spolehlivě moc nevychází, loni 22/836 :-) Těžko se odhaduje, co si budou myslet amíci, ale od úspěchu Jane the Virgin mě toho už moc nezaskočí. Těším se, jak se bude tabulka barvit :-)
justynajohnson napsal(a):
Oproti lonsku na tom mohu být jen a jen lépe :)
U mě to půjde opačným směrem, bude to horší, a horší :D
Koukám, že letos jsem se docela shodnul s hlasem lidu, tak schválně co z toho vyleze. Osobní cíl je dostat se nad tisícovku, když to loni těsně nevyšlo (a nikdo mi nevymluví, že za to nemůžou Foxové :D).
Bude nějak uzavřena tipovačka loňská a na její místo do soutěží přidaná ta letošní?
Myslím, že se tipovačka sčítá špatně. Za prodloužení Good Place by mělo být 42 bodů, ale přičítá se jich 58.