A já hodně očekávám Shameless, z říjnových novinek jsem pak samozřejmě zvědavý na Westworld, Timeless, Frequency a nebo třeba Chance, kde hraje Hugh Laurie..
a snad už se konečně v říjnu dočkám seriálu Six? :)
Novinku si dám Class a pak uvidím :)
Za mě určitě na prvním místě The Walking Dead :)
o Westworld slyším prvně o.O ale určitě se alespoň na pilot podívám, zní to hodně zajímavě. ze zbytku pěti se ještě chystám na Timeless a možná Class. u Flashe tak nějak nechápu, kde se tam bere, ani jsem nedokoukala poslední sérii, jaká to byla nuda... :D
Tak já dávám šanci Westworld a líbí se mi obsazení herců. Určitě kouknu na pilot Timeless a uvidíme co dál ,o)
Tak z novinek se těším a zkusím pilot a uvidí se: Westworld, Timeless, Frequency, Channel Zero, Falling water, Eyewitness, Travelers, The Young Pope.
Z navrátilců pak hodlám sledovat: The Flash, Arrow, Supergirl, 2 Broke Girls, Legends of Tomorrow, Black Mirror, Rectify.
Flash je tutovka a ta Class nevypadá špatně
Tady vůbec není o čem. Westworld bude povinnost, i když se mi nelíbí jak moc se to nafouklo (myslím ten humbuk kolem). Ten projekt mi byl sympatickej hned od prvního obsazování a to už dýl než rok :D
Jinak mě překvapilo, že to do top 5 dotáhnul i Class. Já osobně se na něj podívám a těším, ale nečekal jsem až takový zájem.
Zajímá mě ještě Timeless, Frequency, Travelers a Black Mirror. A pak návraty mých oblíbenců jako Supernatural, 2 Broke Girls nebo The Middle.
Řádně nabitej měsíc :D
Rozhodně se kouknu na Timeless a Westworld.
O sledovanie Westworldu mám veľký záujem. Predsa len, spojenie Nolan+Abrams svedčí o záruke kvality, nevraviac o tej plejáde Áčkových hercov.
Veľmi som zvedavý, ako sa rozuzlí cliffhanger z Walking Dead - na koho dopadne Lucille, či vyberú niekoho iného, alebo si to odnesie postava z komiksu (dúfam, že nie).
Top návrat pre mňa je Shameless. Rodinka Gallagherovcov mi nesmierne prirástla k srdcu a na ich ďalšie tragikomické príbehy sa nesmierne teším. Prvá epizóda 7.série už bola vypustená/unikla na net a hneď tá úvodná scéna ma dostala :) Dúfam, že táto rodinka tu bude s nami ešte dlho :)
Westworld je asi opravdu povinost shlednout, ale hodne me laka i Chance a Travelers.
Myslim, ze kazdy kto pozera WD tak urcite caka koho to ten Negan postekli...
Těším se moc... :)
Westworld a Timeless na ty dva se opravdu těším
O Class slyším prvně, ale popis nevypadá vůbec zle. Westworld uvidím dle času. Srdcovkou by ale mohlo být Timeless, trailer se mi líbil, tak snad se povede i zbytek seriálu.
Timeless mám v pláne koukat už dlouho.. a i keď som si vravel, že na žiadne ďalšie novinky nemám už miesto, Westworld si ale určite do watchlistu pridávam :)
Chtěl bych ragelly upozornit na chybku v úvodním článku. Je ve třetím odstavci, tedy "Počasí nám přestává...."
Jistě ji najdeš, tak by to pak chtělo opravit.
Jinak se těším na TIMELESS.
Na Walking Dead se už dlouho chystám tak možná teď.