Na tenhle seriál jsem se strašně těšila, tak moc, že jsem silně uvažovala o titulkování, bohužel pátek není ideální, tak jsem se ho musela vzdát... nevadí, budu koukat i bez titulků... moc se těším!
Mozno si to pozriem ale ine som chcel .. .
Pozeram prave Hannah Kasulka na IMDB a ma uvedene serial 2015 :Filthy Preppy Teen$
Neviem ani najst okrem par trailerov ci ten serial uz bezal alebo nie ani nic dalsie o nom ... a o nej tiez nejako ako datum a miesto narodenia bude trosku komplikovanejsie najst ...
tak na toto som sa tesila... a nesklamalo :-)) uz aby bola dalsia cast
sandokan555 napsal(a):
Mozno si to pozriem ale ine som chcel .. .
Pozeram prave Hannah Kasulka na IMDB a ma uvedene serial 2015 :Filthy Preppy Teen$
Neviem ani najst okrem par trailerov ci ten serial uz bezal alebo nie ani nic dalsie o nom ... a o nej tiez nejako ako datum a miesto narodenia bude trosku komplikovanejsie najst ...
Videl sem kdysi Filthy Sexy Teens, coz byl pilot k tomu serialu.
na toto som viac ako zvedavá, hororové môžem :) už sa teším, ako večer pozriem prvú časť
Hm, keby to bola miniseria alebo jednoseriovka, tak mozno, ale ako to chcu sezonovat... kazdu sezonu iny posadnuty...neviem, velmi tomu neverim.
Koldik napsal(a):
...ale ako to chcu sezonovat...
Pilot mal rating 1.0 v piatok... Nerieš. ;) :D
Těšila jsem se a nezklamalo,takže palec nahoru.
Všechno okolo těchto démoniků mi už leze krkem, trailer mě také moc nezaujal, takže seriálu pravděpodobně šanci nedám :/ Možná někdy v budoucnu.
Tak musím říct, že z pilotu jsem nadšená a rozhodně budu koukat dál.