Možná The Goodwin Games a Ben a Kate. Záleží na pilotu, jestli to bude to, co jsem čekal, tak rozhodně půjdou na můj seznam :D
Nevím, nic mě extra nezaujalo, ale podívám se aspoň na piloty a pak uvidím. To Goodwin Games by mohlo být dobré.
Usmevne je, ze recenzenti "vymekli"... Foxove se o "vybouchani" postaraji sami, vzdyt uz je zname a hodnekrat uz jsme to komentovali!
mindy hraje děsně nesympatická herečka, na to nekouknu ani omylem
following a tgg by mohly být dobrý
jinak u ben a kate naprosto souhlasim s ragelly :)
Following a The Goodwin Games, poprípade Mob Doctor. Ostatné nie.
Nikuska181 napsal(a):
Following a The Goodwin Games, poprípade Mob Doctor. Ostatné nie.
souhlas :)
Fruiko má u The Mindy Project "proboha" i v názoru, i v tipu... to už je vážné! :D :D
Following and the Goodwin games jsou jasná volba. U dalších počkím na ohlasy, a když tak to přidám na seriálový letní list, který se mi neustále prodlužuje místo toho, aby se zkracoval :D.
ben a kate - na komedii podle mě nudné.
mob doctor se mi líbí. doufejme ale, že se časem přestane cukat a nebudem mít takové svědomí. doktorka mafie se svědomím je totiž opravdu dlouhodobě neudržitelné.
mindy project - u mě zatím tak půl napůl. uvidíme po pilotu. plus je, že mají hlavní hrdinku s exotickým původem a ani jednou to v traileru nepadlo. američani vždycky dělají, jako kdyby na to museli diváky co 2 minuty upozornit.
following - jako fanda vřískotu to mám prostě povinné.
goodwin games - vypadá to dobře, ale má to jednu velkou chybu. my sice víme, jak to skončí, ale nevíme důležité části hlavní zápletky, včetně toho, o čem budou další díly. to budou tu hru hrát pořád dokola, budou jiné hry, nebo jak?
Tak na FOXu se mi líbí trailery zatím nejvíce. Takže kromě The Mindy Project (nebo jak se to sakra jmenuje) dám šanci všem. Uvidíme po prvních dílech.
Tak po GG přichází TGG. :D Jo to fakt vypadá dobře, stejně jako The Mob Doctor..tak uvidíme.
Ben and Kate. Güntergrassovské téma v americkém provedení. Z úžasného potenciálu vytřískali... co vlastně? Nic. Zruší to? Ano. Tohle je jasný propadák.
The Following. Téma, které se normálně řeší ve filmu (a taky vyřeší), a proto nepředpokládám, že by seriál dostal druhou řadu. I když je Kevin Bacon v hlavní roli tak uhrančivý. Přestože je seriál nabušený hvězdami, téma je filmové, a proto to nevyjde. Jedna řada a šmytec.
The Goodwin Games. Beau Bridges... nepamatuju si ho v žádné roli od SG-1. A k němu Quinn z HIMYM. A námět, který tu už párkrát byl, ale v novém kabátu nikdy neomrzí. Podle mě vydrží dvě sezóny a po nich se vystřídají postavy do poslední sezóny.
The Mindy Project. Trapné... trapné.. trapné. Nesympatická a protivná hlavní hrdinka, humor vystavený na slovních zápletkách (z duše nenávidím!), kostra příběhu nic moc... teoreticky by z toho mohlo vzniknout něco jako Drop Dead Diva, ale to by se ten příběh musel hodně posunout. Doufám, že tenhle seriál druhou sezónu nedostane.
The Mob Doctor. Už když jsem viděl začátek traileru, vzpomněl jsem si na The Hawthorne aneb léčíme s maximálním přítlakem na pilu. Tohle by vážně nemělo projít. Ale projde. Lékaři jsou zde až na druhém místě. A příběh samotný má potenciál na několik řad. Uvidíme jak se to vyvine, protože při správném uchopení by se ze seriálu mohl stát mafiánský fenomén.
tak šancu dám určite TGG a The Following,The Mob Doctor..
Ben&Kate neviem neviem-mne tam chýba postava,ktorú by som si obľúbila
The Mindy project-možno skúsim,ale hrdinka nie je moc sympatická...páčila sa mi ta narážka na Shame =D
Zaujaly mě The Goodwin Games (i když mám jistou averzi vůči Becki Newton) a Ben a Kate (už u traileru jsem se dobře pobavila), takže jim určitě dám šanci.
TGG jasné jako facka! Nejsympatičtější obsazení za poslední dobu :)
haroska napsal(a):
TGG jasné jako facka! Nejsympatičtější obsazení za poslední dobu :)
Že jo? Mimochodem, člověk už aby se učil ty nové zkratky :D
TGG asi jako všichni ostatní :D Vypadá to z těch všech nejlíp, akorát mi to přijde, že to je námět na jednu sezónu. Jinak zkusim všechno ostatní, asi kromě Mindy Project, nikdo tam neni sympatickej a ani trailer nezaujal
aaaja napsal(a):
TGG asi jako všichni ostatní :D Vypadá to z těch všech nejlíp, akorát mi to přijde, že to je námět na jednu sezónu. Jinak zkusim všechno ostatní, asi kromě Mindy Project, nikdo tam neni sympatickej a ani trailer nezaujal
Taky si úplně neumím představit, jak z toho udělají projekt na víc sérií. No nechme se překvapit.
Na TGG se těším jak malej fracek :D
channina napsal(a):
Na TGG se těším jak malej fracek :D
A ty nejsi malej fracek, Moničko? :P :D