Tohle už vypadá celkem dobře,do toho možná půjdu. :)
nevíte náhodou někdo kde bych našel titulky nebo na nějaké stránce lethal weapon s titulky protože tady ani na titulk.com a uložto ještě nejsou české titulky
díky za názory, asi to už mám ve watchlistu, tak se těším, až mi na vyjde čas
konkurence BLindspot a Arrow... hmm.
Já nevím. Sice mě taky napadlo přirovnání k Rush Hour, protože je to prostě taky seriál podle filmu, ale já se teda zas tisíckrát víc bavila u toho :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Já nevím. Sice mě taky napadlo přirovnání k Rush Hour, protože je to prostě taky seriál podle filmu, ale já se teda zas tisíckrát víc bavila u toho :D.
Jojo, co člověk, to jiný názor :D
ragelly napsal(a):
Jojo, co člověk, to jiný názor :D
To je to kouzelný, že pro tebe to bylo nehorázně nabitý a bez šance se nudit, ale já jsem měla hroznej problém to dokoukat :D.
Drunk_Queen napsal(a):
To je to kouzelný, že pro tebe to bylo nehorázně nabitý a bez šance se nudit, ale já jsem měla hroznej problém to dokoukat :D.
Já čekala katastrofu, takže pro mě to bylo příjemné a svěží překvapení, koukala jsem na to ve vlaku a uteklo mi to hodně rychle, no :D
ragelly napsal(a):
Já čekala katastrofu, takže pro mě to bylo příjemné a svěží překvapení, koukala jsem na to ve vlaku a uteklo mi to hodně rychle, no :D
Takže mě to vlastně tolik nebavilo jenom kvůli tomu, že nemám vlak? :( :D
Drunk_Queen napsal(a):
Takže mě to vlastně tolik nebavilo jenom kvůli tomu, že nemám vlak? :( :D
Zítra budeš mít, tak si vezmi nějakou novinku :P :D
Zítra se na to chystám a podle ukázek se mám nač těšit.
Vypada to teda celkom kukatelne, ale uvidime ako to bude postupovat. Fruikove obavy su na mieste.