Kdybych měla prázdný watchlist(což je nereálné),tak do tohoto půjdu.
justynajohnson napsal(a):
Kdybych měla aspoň poloprázdný watchlist, což je stejně tak nereálné... :-D
No, ale stejně mě to úplně neodradilo, trailer vypadá fajn, herecké obsazení v pohodě, asi to nakonec zkusím :-)
Tak vidět přes 6 tisíc seriálů je taky nereálné, ale ty si důkaz, že to jde. ;)
Nira napsal(a):
Kdybych měla aspoň poloprázdný watchlist, což je stejně tak nereálné... :-D
No, ale stejně mě to úplně neodradilo, trailer vypadá fajn, herecké obsazení v pohodě, asi to nakonec zkusím :-)
Také nad zkouškou uvažuji :)
La.Volpe napsal(a):
Tak vidět přes 6 tisíc seriálů je taky nereálné, ale ty si důkaz, že to jde. ;)
Přiznávám,někdy jde jen o jeden díl,ale sleduji seriály i v práci,takže to docela jde :)
Britský kriminálky miluji, trailer byl zajímavý, ale recenze nedopadla dobře, na watchlist si to přidám, ale budu nad tím hodně a dlouze uvažovat, zda se nato podívám
Ragelly, sice jsem si dneska říkala, že podle posteru poruším vzorec a na seriál se nepodívám, ale je to Británie, trailer se mi líbil a dál to znáš. Hop na seznam :D
Přiznávám,někdy jde jen o jeden díl,ale sleduji seriály i v práci,takže to docela jde :)
Proboha, kde pracuješ? Chci tam taky :D
teraxa napsal(a):
Ragelly, sice jsem si dneska říkala, že podle posteru poruším vzorec a na seriál se nepodívám, ale je to Británie, trailer se mi líbil a dál to znáš. Hop na seznam :D
Néé :'D Asi je na čase zítra vydat zase něco s vyšším hodnocením, ať se ti ten watchlist tolik nenafukuje :D
ragelly napsal(a):
Néé :'D Asi je na čase zítra vydat zase něco s vyšším hodnocením, ať se ti ten watchlist tolik nenafukuje :D
No to záleží na žánru, komedie s vysokým hodnocením mi tam od tebe padají taky :D
teraxa napsal(a):
Proboha, kde pracuješ? Chci tam taky :D
Většinou dělám z domova,takže je to pohoda :)
Většinou dělám z domova,takže je to pohoda :)
Tak tomu v tom případě rozumím, jenže já bych pak nic neudělala :D
teraxa napsal(a):
Tak tomu v tom případě rozumím, jenže já bych pak nic neudělala :D
Také to s mou pracovní morálkou není zrovna růžovoučké :)
Trailer naozaj vypadal dobre, ale zas musim prihliadnut na nazor ragelly. Zatial to vyzera na 50-50. uvidime ci bude miesto a cas...