Tak se mi to čekání na Haven zase prodlužuje. :/ :D
Eureky je mi opravdu líto. Je to jeden z nejlepších seriálů SyFy. Na Warehouse sem zvědavá, vzhledem ke konci 3.řady. Haven je taková oddechovka, takže neva, že bude později. No a Alphas mám v seznamu "Chci se podívat" :-)
na Warehouse sa teším,ten seriál mám rada a som zvedavá ako bude pokračovať po tom konci 3.série =D
Eureka mi bude chýbať,na Alphas sa tiež teším ale Haven ma.... mrzí,na to som so extra tešila,ale budem to musieť ešte vydržať
Bohužel zatím nepadlo žádné rozhodnutí, kolem Sanctuary :(
Nevíte někdo ?
Na všechny tři jmenovaný se těším, takže hlavní je to že jsou a že nejsou zrušený jako plno dalších seriálů
Eluap napsal(a):
Bohužel zatím nepadlo žádné rozhodnutí, kolem Sanctuary :(
Nevíte někdo ?
Zatím všude ticho po pěšině, tím pádem to moc dobře nevypadá. Osobně si myslím, že Sanctuary už to má spočítané a pátá řada bohužel nebude. :(
Furiant napsal(a):
Zatím všude ticho po pěšině, tím pádem to moc dobře nevypadá. Osobně si myslím, že Sanctuary už to má spočítané a pátá řada bohužel nebude. :(
Asi tak, ale dost mě to štve, že se ještě nevyjádřili:((
Tak s Haven mě trochu naštvali. V hlavní sezóně mám už seriálů spoustu, zato na prázdniny skoro nic. Navíc mě nutí čekat další dva měsíce = asi mě chtějí mučit :D
Velice se těším na Alphas a k tomu ještě dostanu třešničku v podání Warehouse 13. Takže mě nijak nevadí že si počkám na Haven, když mě budou bavit další pěkné seriály.
Trochu se bojím u Wareouse 13, když teď dostali 20 epizod místo 13. Aby to nedopadlo jako třetí řada Sanctuary (která také dostala více než obvyklý počet epizod). Zbytečný natahování a kvalita dolů.
Za Warehouse 13 jsem rád :)
výborně, na heaven si rád počkám, protože doufám, že ještě to líp vyšperkují, doufám, že si jim bude hlavně dařit v hlavním vysílacím čase. Nemůžu se dočkat na další serii Warehouse13, jsem zvědavý jak chytře to vyřeší a s čím novým přijdou + o 7 nových epizod ? tak schválně kdo bude záporák serie ;-) no a alphas ? uvidíme jestli to bude tak zajimavý jako 1.serie :D
škoda Havenu, už se na něj těšima budu muset počkat o něco déle, snad to bude stát za to. A ten Warehouse taky chci zkusti, uvidíme, kdy se k něm dostanu...
Pajky napsal(a):
škoda Havenu, už se na něj těšima budu muset počkat o něco déle, snad to bude stát za to. A ten Warehouse taky chci zkusti, uvidíme, kdy se k něm dostanu...
Warehouse 13 můžeš zkusit už 1 sérii asi ještě né celou s českým dabingem
Hacker3985 napsal(a):
Warehouse 13 můžeš zkusit už 1 sérii asi ještě né celou s českým dabingem
Já jsem tuhle koukal, že to někde dávaj, v podstatě díky tomu jsem se o tom dozvěděl. Ale pořadník toho "chci vidět" je strašně dlouhej, tak uvidim, kdy se k tomu dostanu :)
Pajky napsal(a):
Já jsem tuhle koukal, že to někde dávaj, v podstatě díky tomu jsem se o tom dozvěděl. Ale pořadník toho "chci vidět" je strašně dlouhej, tak uvidim, kdy se k tomu dostanu :)
tak seznam "chci vidět" nemáš dlouhej jen ty :)
Hacker3985 napsal(a):
tak seznam "chci vidět" nemáš dlouhej jen ty :)
tak mne sa ten zoznam tiež pekne predlžuje a Warehouse 13,určite odporúčam =D
Nejlepší zprávy jsou ohledně Warehouse 13 :D už se nemůžu dočkat. Končilo to tak dramaticky, že netuším co budu dělat... jestli mi v den premiéry nepujde internet :D
DamonSX napsal(a):
Nejlepší zprávy jsou ohledně Warehouse 13 :D už se nemůžu dočkat. Končilo to tak dramaticky, že netuším co budu dělat... jestli mi v den premiéry nepujde internet :D
tak si to stáhneš druhej den :D