No ani se nedivím, zatím mě Scream Queens moc nebaví.
Já nedokoukal ani první sérii. Asi po sedmém dílu mě to přestalo bavit. Dal jsme sice tomu šanci, a osmý díl už jsme fakt nedokoukal. Třetí série podlě me nebude
Já zrovna koukám na 2x02 a je to pro mě pořád boží :) Docela bych chtěla vidět i další série z různých jiných prostředí, ale nedělám si iluze, že by se seriál dočkal třetí řady s tak nízkou sledovaností.
Btw. na Rotten Tomatoes má druhá série od kritiků 83 % (první měla 69 %).
Mě seriály od Murphyho už dávno omrzely... Zato mám velkou radost z This is us. Do toho jsem se zamilovala :).
Ach ti agenti.... Letos to budou mít opravdu hodně těžké se udržet. Přitom sérii rozjeli dobře...
Ageti a Ghost :D je super , len ta sledovanosť , čo už Časový slot dali výborne ...
Scream queens je pecka,nechápu,jak se to někomu nemůže líbit.No jo,ale vlastně každý má svůj vkus...Druhá série je zatím boží...
Scream Queens bude hrozná škoda... Možná bych ho přesunul na léto, je to taková ta oddychovka u které nemyslíte a jenom se bavíte... Bohužel 3.série se asi nedočkám.
Agenti tuhle sezonu nepřežijou
Škoda toho poklesu u Agentů, ale bohužel se to dalo s tím slotem čekat :(
Mě se zatím líbí hodně,nemocniční prostředí miluju.
Finální čísla: DWTS si pohoršil o desetinu. The Voice šel dolů o dvě desetiny. Scream Queens klesl o desetinu.