pro fanouška scifi/fantasy povinnost takže směr watchlist :3
Tak to vypadá na čistý průměr,ale netřeba to hned zahazovat...
Námětově mi to dost připomíná Falling skies. Nezní to úplně špatně, ale už vidím, jak místo pořádného sci-fi z toho bude především rodinné drama :/
Dneska jdeme na první díl,tak snad se bude líbit.
Rozhodně jdu do toho, moje oblíbené téma, záleží jak ho zpracovali, uvidím po prvním díle :)
Mimochodem, že jsem pár měsíců pozadu ve sledování všeho, co chci je normální, ale jak začnete vydávat novinky pod lupou, někde mi tam naroste další měsíc a to ani nevím jak :D
teraxa napsal(a):
Rozhodně jdu do toho, moje oblíbené téma, záleží jak ho zpracovali, uvidím po prvním díle :)
Mimochodem, že jsem pár měsíců pozadu ve sledování všeho, co chci je normální, ale jak začnete vydávat novinky pod lupou, někde mi tam naroste další měsíc a to ani nevím jak :D
:DDD To mi nemusíš povídat :D
ragelly napsal(a):
:DDD To mi nemusíš povídat :D
Tak ty si to hlavně můžeš připsat jako hlavní zásluhu :D Dala bych ti metál ;)
okej mám za sebou pilot... nedýchal jsem od začátku do konce. Je tam sice dost klišé, ale proti ,,vesmírovkám'' je to tedy o 50% lepší. Po dlouhé době opravdu fajn seriál na Syfy.
Přijde mi to jako typický zástupce guilty pleasure seriálů. Není to nic extra, ale dá se to zamilovat, kvůli jakémusi kouzlu v tom.
Z toho dle hit určitě nebude,pilot nebyl tak strašný,určitě se na to podívám jen nevím za jak dlouho
Šéf napsal(a):
určitě se na to podívám jen nevím za jak dlouho
...pre nas scifi fans toto musi byt, len kedy...