Skvělej nápad udělat rozhovor s překladatelem :) Klidně víc takových, aspoň si lidi uvědomí, jakou to dá práci a že není překladatel jako překladatel.
Super rozhovor :o))
Přimlouvám se za rozhovory s dalšími překladateli, ať to nevypadá tak divně ;o)
petrSF napsal(a):
Přimlouvám se za rozhovory s dalšími překladateli, ať to nevypadá tak divně ;o)
Je to v plánu :-)
Ale ty jsi první být musel, to uznej :-)
Průkopník :)
alespoň můžeš všude tvrdit, že už nejsi rozhovorová panna :)
PetrSF, jsi machr. South of Nowhere, jsktoze sem o tom jeste (skoro :) ) neslysel? Jdu na to. A bylo by super, kdyby si mel tady na serialzone taky nejake nazory a hodnoceni... ;)
Hrus: Mno, já o tom ještě před 3,5 měsícem taky v životě neslyšel :) A normálně mám podezření na nějaké spiknutí, protože tyhle typy seriálů fakt můžu a ten nejlepší z nich si v klidu tři roky běží a mně se to tají. Škandál :) Ale jsem rád, že ne-tak-skrytá reklama zafungovala :D
Jinak se tu musím nejdřív zabydlet, než začnu hodnotit okolí ;P
Docela mě překvapilo, že máme podobný vkus - Firefly, Twin Peaks a Veronica Mars jsou v mé top10 (Heroes taky - tedy hlavně za první sérii). Everwood těsně za ní. Takže když něco doporučuješ, tak už to stojí za zváženou.
Dej pak kdyžtak vědět, jestli se ti to líbilo :) A kdybys to nemohl sehnat, protože spiklenci se nadále snaží před světem ten seriál všemožně utajit, tak stačí říct, poradím ;)
Pěkný rozhovor. Tak hlavně ať ho to titulkování nepustí, to by byla jistě škoda ;)
Je krasne ze v diskuzi k tomuto interview ma PeterSF pod avatarem napsano "Seriálový ignorant". :-)
petrSF napsal(a):
Hrus: Mno, já o tom ještě před 3,5 měsícem taky v životě neslyšel :) A normálně mám podezření na nějaké spiknutí, protože tyhle typy seriálů fakt můžu a ten nejlepší z nich si v klidu tři roky běží a mně se to tají. Škandál :) Ale jsem rád, že ne-tak-skrytá reklama zafungovala :D
Jinak se tu musím nejdřív zabydlet, než začnu hodnotit okolí ;P
Tak jsem začala taky sledovat South of nowhere, je to úplně skvělý.. :)
a tvoje titulky... klaním se.. :)
Drow22 napsal(a):
Je krasne ze v diskuzi k tomuto interview ma PeterSF pod avatarem napsano "Seriálový ignorant"
Taky mě to rozesmálo :D
aaime: Jsem moc rád, že se líbí. Seriál i title :)
petrSF napsal(a):
Taky mě to rozesmálo :D
aaime: Jsem moc rád, že se líbí. Seriál i title :)
no tam jde o příspěvky no :-)
časem z Tebe bude guru :-)
já jsem rád, že tady vidím tolik známých "tváří", přibylo tu hodně překladatelů :-) mám radost
to petrSF: v pripade za mas tak rad teenage serialy bych ti rad doporicil serial One Tree Hill. Nevim jestli jsi o nem nekdy slysel, ale rozhodne stoji za podivani. Ti co znaji to jiste potvrdi. Bohuzel u prvnich ctyrech serii se nejspis potkach s nekvalitnimi titulkami, ale to by pro tebe jako zdatneho anglitinare nemel byt takovy problem..