Mně toto třeba vůbec nevadí :) Pak to alespoň rychleji utíká, když se sjíždí maraton :D
ragelly napsal(a):
Mně toto třeba vůbec nevadí :) Pak to alespoň rychleji utíká, když se sjíždí maraton :D
Já jsem zase naopak silně proti :D (pro změnu :D)
Mně přijde docela blbý, když už je seriál obnoven (díky bohu), a pak dostane jenom neúplnou objednávku (alias žádných 22 epizod)... Kdyby mi tohle udělali u nějakýho oblíbenýho seriálu, tak to fakt hrotim :P :D U těhle mi to moc nevadí, až teda na DTTBIA23, protože na tom celkem ujíždím (respektive na dvojici Kristen Ritter a JVDB) ;)
Jsem docela proti, člověka to navnadí a pak je najednou konec :D Hlavně mě fakt překvapila sedmička u Apt23, doufala jsem tedy ve více, ale aspoň dostali delší čas v příští sezóně :)
Přesně, u Apartmenu 23 to teď vynahradí tou hodinovou délkou a ani na midseason není místo toho psaná náhrada, takže je šance, že bude celých 22 epek :)
ragelly napsal(a):
Přesně, u Apartmenu 23 to teď vynahradí tou hodinovou délkou a ani na midseason není místo toho psaná náhrada, takže je šance, že bude celých 22 epek :)
Se spíš tý hodiny u komedie děsím...
Fruiko napsal(a):
Se spíš tý hodiny u komedie děsím...
Mně to přijde spíš hodně zvláštní. Nevím, jestli to budou jakoby dvě epky, nebo jedna dlouhá. Pokud jedna, tak je to.. nevím, divné :D Nikdy jsem u žádného seroše ještě neviděla takovou změnu :) Ale pokud to není vyloženě sitcom (nevím, neviděla jsem to ještě), tak myslím, že to nebude problém.
ragelly napsal(a):
Mně to přijde spíš hodně zvláštní. Nevím, jestli to budou jakoby dvě epky, nebo jedna dlouhá. Pokud jedna, tak je to.. nevím, divné :D Nikdy jsem u žádného seroše ještě neviděla takovou změnu :) Ale pokud to není vyloženě sitcom (nevím, neviděla jsem to ještě), tak myslím, že to nebude problém.
Rozhodně to je nejvtipnější seriál letošní sezóny. A hodina tomu svědčit nebude. Osobně doufám, že si chtějí jen vystřílet těch 6, co letos neodvysílají a pak tam šoupnou na tu druhou půlhodinu nějakou jinou novinku...
taky si myslím. komediím 20 minut stačí. vtipně řešit téma 40 minut bude výzva.
ragelly napsal(a):
O jaký hodině se tu mluví? :D
Apt. 23 je skvělý seriál, ale zábavnější mi přišly 2 Broke Girls...
Frozen99 napsal(a):
O jaký hodině se tu mluví? :D
Apt. 23 je skvělý seriál, ale zábavnější mi přišly 2 Broke Girls...
V nový sezóně je pro Bitch vyhrazenej hodinovej blok...
Někdy méně znamená více. Když bude i míň dílů nabito dějem, tak proč ne, pořád lepší než natahovaná kaše ;-)
Fruiko napsal(a):
V nový sezóně je pro Bitch vyhrazenej hodinovej blok...
Já myslel, že poběží s Happy Endings v úterý a v midseason k nim přibudou další dva sitcomy...
takhle -> http://tvbythenumbers.zap2it.com/wp-content/uploads/2012/05/2102-Tuesday.jpg