Alyssa Milano je jasná volba.Jinak skvělý článek.
Alyssa Milano a Lena Heady ♥
Opäť skvelý článok. O niektorých som ani nevedeli, že hrali tak dlho a v toľkých seriáloch. Mám čo doháňať.
V dalším díle třeba Josh Holloway (Lost/Intelligence (i když bohužel jen jedna série)/Colony, Daniel Dae Kim (Lost/Hawaii Five-0), Jesse Spencer (House/Chicago Fire) :)
♥♥Lena, i jako Sarah, i jako Cersei je prostě perfektní♥♥
♥♥Alyssa, pro mě navždy Phoebe(ač i ta mě později celkem štvala)♥♥
Děkuji za krásný článek a připomínku herců, kteří prošli 2 a více rolemi.
Hezké. Ještě mi tu chybí moji oblíbenci (pokud se nepletu)
Sean Bean v Game of Thrones/Legends a
Rebecca Romijn v Eastwick/King & Maxwell/The Librarians.
Evie napsal(a):
V dalším díle třeba Josh Holloway (Lost/Intelligence (i když bohužel jen jedna série)/Colony, Daniel Dae Kim (Lost/Hawaii Five-0), Jesse Spencer (House/Chicago Fire) :)
A když už jsme u té Hawaii Five-0, tak pro mě také Alex O'Loughlin původně v Moonlight a Grace park v Battlestar Galactica :-)
Když už je tu Timothy Omundsen, tak si dovolím přihodit ještě jednu hostovačku na osm dílů a to Eliho z XWP:
Ta zelená je prostě pro jistou skupinu fanoušku totálně ikonická :D. Co nějakej vřískající králík z Galavanta :D.
Kdybych vypadala jako Alyssa v jejím věku, budu si pískat. :-/ :-)
rebeccacarf napsal(a):
A když už jsme u té Hawaii Five-0, tak pro mě také Alex O'Loughlin původně v Moonlight a Grace park v Battlestar Galactica :-)
Já věděla, že jsem na něco zapoměla :D
IcePrincess napsal(a):
♥♥Lena, i jako Sarah, i jako Cersei je prostě perfektní♥♥
♥♥Alyssa, pro mě navždy Phoebe(ač i ta mě později celkem štvala)♥♥
Taky si myslím.
Sophia Bush ♥
Díky za článek. A Alyssa je pořád kočka, ta snad zamrzla v čase :D
Magnum Tom Selleck...palec hore
Pěkný článek. Musím dokoukat Galavanta až najdu odvahu...
rebeccacarf napsal(a):
Souhlasím :-) A Moonlight neměli nikdy zrušit tak brzo, moc jsem chtěla vědět, kam se to posune :-(
Bezva článek! Hned jsem prohlédla i starší díly a skvělý.
Jestli se můžu přimluvit do dalších dílů za T.Olyphanta (Justified a Deadwood) a za S.Bakera (Mentralista a Ten kdo tě chrání), tak se přimlouvám :-)
Moc hezký článek.
Chudák John Stamos :D dostane vlastní seriál a ty ho tak potopíš? :D
Jinak Timothyho Omundsena jsem si, přiznám se, do Galavanta nikdy nijak nevšimla, ale jak je psáno, tak je dáno - nejikoničtější!
Alyssa v Merlose Place! Wow, to jsem vůbec netušila..
Ale stejně je sranda, jak dobře pořád vypadá :)
mihla se ještě v pár epizodách My name is Earl, jako šílená Earlova ex:)
Tyhle přehledy jsou prostě super. Moc díky