To jsou moc krásné sumy, a opravdu si to zaslouží. Ze srdce jim to přeji :))
Fabec napsal(a):
To jsou moc krásné sumy, a opravdu si to zaslouží. Ze srdce jim to přeji :))
Zaslouží? Jak kdo. Vážně nepochopím, jak můžou herci v sitcomech brát takové částky, když jednu epizodu natočí za pár hodin a herci v dramatech kolikrát točí jednu epizodu i přes týden.
Sumy to jsou pořádné,občas až nepochopitelné.
Priyanka Chopra :-) Musím se na Quantico mrknout. V Bollywood filmech jí žeru, tak se musím konečně podívat, jak se jí daří v jiné zemi.
A Sofie se má. Tolik peněz a ještě k tomu takovýho manžela. Jen zavidím.
Engeneer napsal(a):
Zaslouží? Jak kdo. Vážně nepochopím, jak můžou herci v sitcomech brát takové částky, když jednu epizodu natočí za pár hodin a herci v dramatech kolikrát točí jednu epizodu i přes týden.
Lebo sú sledovanejšie veď si len porovnaj sledovanosť TBBT s nejakým drama seriálom :) Takí priatelia tiež v 10 sérií končili so sumou 1 mil. za 1 epizódu pre každého herca :)
OK, porovnám sledovanost TBBT třeba s Walking Dead, Andrew Lincoln dostává nejvíc ze všech herců a to 90 tisíc za epizodu. Nebo s NCIS, kde Harmon vydělává podobné prachy, i když se nadře mnohem víc a zbytek obsazení vydělává oproti TBBT jenom drobné.
Vidím, že história platenia hercom sa u Aktov X opäť opakuje.
David Duchovny sa dostal do rebríčka vďaka honoráru za X-Files. S 10 miliónmi je na 13.mieste. Ale že by bola v ženskom rebríčku s rovnakou čiastkou Gillian Anderson... Pritom seriál má 2 seberovné postavy, tak by si zaslúžili aj rovnaké ohodnotenie.
Engeneer napsal(a):
OK, porovnám sledovanost TBBT třeba s Walking Dead, Andrew Lincoln dostává nejvíc ze všech herců a to 90 tisíc za epizodu. Nebo s NCIS, kde Harmon vydělává podobné prachy, i když se nadře mnohem víc a zbytek obsazení vydělává oproti TBBT jenom drobné.
Úplně s tebou souhlasím. To je tím, že jsou ochotný jim to dát. Pak jsou obří rozpočty filmů a hlavní herec dostane 50 milionů. Za co proboha? To je stejný s například u hokejistů.
Ako sa tak dívam,tak Fillion a Katic z Castla mali rovnako po 12mil.. Hlavne,že milovníci Katic kydali na Nathana že berie oveľa viac ako ona!
Normálne som rada,že už tá šaráda skončila!
Mariska Hargitay má 14,5mil...,super,zaslúži si,v Law & Order je stále úžasná!!!
Tulrika napsal(a):
Úplně s tebou souhlasím. To je tím, že jsou ochotný jim to dát. Pak jsou obří rozpočty filmů a hlavní herec dostane 50 milionů. Za co proboha? To je stejný s například u hokejistů.
To není, pže profi sportovci budou časem trošku limitovaný možnostmi těla :)
Jinak nedávno jsem někde četl, že na počátku filmové tvorby bylo divákům ukradený, kdo koho hraje, něco jako když jsou kočce ukradený barvy, přestože je vnímá.
Nějak jste asi nezaregistrovali,že se Kaley rozvedla,a manželovo jmeno již nepoužívá.
jukab napsal(a):
Jinak nedávno jsem někde četl, že na počátku filmové tvorby bylo divákům ukradený, kdo koho hraje, něco jako když jsou kočce ukradený barvy, přestože je vnímá.
Mě je to tak nějak ukradený pořád. Na Festival fantazie se každý rok za strašný peníze zvou herci z různých seriálů a často se to nezaplatí. Já nevím na koho bych chtěla jít. Zajímá mě ta postava a ne ten herec. Záleží na výkonu.
I když každý má své favority....
:D :D :D nevím,nevím co na to říct :D (jen,že o takových platech se nám opravdu může jenom zdát)
Nee to si nezaslouzi...kdyby radsi byli takto placení lékaři :P
Butcher napsal(a):
Nee to si nezaslouzi...kdyby radsi byli takto placení lékaři :P
...a zdravotní sestry. Abych si přihřála polívčičku.
Ta Vergara tam pobehuje naha, ci za co dostane 40 melonov? Ty brdo.