Achjo, nemam rád z mrtvých vstání. :/
Šestá série je skvělá, opět mě to začalo hrozně bavit. Mám trošku rozporuplné pocity.
Robina jsem měla ráda, i když se tvůrci neobtěžovali tu postavu více rozvíjet a určitě mě mrzelo, že zemřel. Jsem fanda Reginy, takže mi to bylo líto dvojnásob.
Nicméně doufala jsem, že se nějak nepřekočí pravidlo, které bylo jako písmo svaté od prvního dílu a to, že je nemožné vrátit mrtvé, Hook měl být jediná vyjímka, co potvrdí pravidlo.
Nicméně, pokud má mít Regina happyend, tak se to asi neobejde bez toho, aby jeho součástí byl Robin, o kterém bylo několikrát řečeno, že jí byl souzen, jak v seriálu, tak ze strany tvůrců.
Jsem zvědavá, jestli se vrátí a zda to bude mít nějaký větší smysl.. Vzhledem k tomu, že to Henry tak hezky nakousl, tak už je možné cokoliv.
A nebolo kedysi vravené že ten herec už nechce hrať v OUaT a preto mu zabili postavu? :D
No tak se necháme překvapit :)
Reginu jsem si oblíbila a nakonec je to pohádkový příběh a tam můžou být zázraky .o)
Na jedné straně jsem ráda za Reginu, ale jinak bych ho raději nechala mrtvého. Ta postava neměla žádný vývoj a postupem se z něj stala velice protivná postava. Já upřímně doufám, že se tam vrátí ve formě ducha nebo halucinace.
Keď už tvorcovia nechali postavu Robina Hooda zomrieť, tak nech jeho postavu neoživujú. V rámci flashbackov zo Začarovaného lesa mi vôbec nevadí, ak sa bude v príbehu objavovať.
Keď už Regina stratila Daniela aj Robina, verím, že do tretice jej to vyjde a nájde svoje šťastie :)