Za mě rozhodně nějaká scéna z Exorcisty
Pro mě byla naprosto odzbrojující poslední scéna z premiéry This is us.
Souhlas s mayas, nemůžu pochopit, že se o konec This Is Us nepralo všech pět redaktorů :D (Nebo alespoň ti, kteří epizodu viděli) :D
ragelly napsal(a):
Souhlas s mayas, nemůžu pochopit, že se o konec This Is Us nepralo všech pět redaktorů :D (Nebo alespoň ti, kteří epizodu viděli) :D
Ptž jinak je to soapka a konec byl zajímavej a docela originální, ale rozhodně ne dechberoucí :-D
allyska napsal(a):
...ale rozhodně ne dechberoucí :-D
Miliony lidí po celém světě by si dovolily nesouhlasit :'D
Nasledujú spoilery z 2 seriálov Exorcist a AHS:
Najlepšia scéna mesiaca: The Exorcist S01E01 - otec Thomas vstupuje na povalu, nasleduje riadny twist a scéna, ktorá robí hororu dobré meno.
A hneď za tým by som dal scénu z American Horror Story S06E03: Matt, Shelby a Lee hľadajú Floru - dcéru Lee. Dostanú sa do stodoly, kde nájdu dvojicu "vlčích" detí, ako sa kŕmia mliekom z vemena prasnice. Šokujúce? Nechutné? Hneď som si spomenul na epizódu Home z Aktov X a jednu desivú farmu obývanú bratmi Peacockovcami. Moment, kedy chlapci vykrikujú meno Flora mi utkvela najviac v pamäti
Také bych dala palec nahoru pro This is us.
Přidávám se s hlasem pro závěrečnou scénu This Is Us. Ale zároveň jsem ráda, že mi ji nikdo nevyspoileroval, takže jsem si teď sledování maximálně vychutnala - ještě tu sedím a vše dovstřebávám :-)
mayas napsal(a):
Pro mě byla naprosto odzbrojující poslední scéna z premiéry This is us.
ragelly napsal(a):
justynajohnson napsal(a):
Také bych dala palec nahoru pro This is us.
Nira napsal(a):
Přidávám se s hlasem pro závěrečnou scénu This Is Us. Ale zároveň jsem ráda, že mi ji nikdo nevyspoileroval, takže jsem si teď sledování maximálně vychutnala - ještě tu sedím a vše dovstřebávám :-)
Sakra; všude se o té scéně mluví, ale nikde nic konkrétního. :-D Už jen kvůli tomu se na to asi i podívám, i když po tolika kladných ohlasech budu mít přehnaná očekávání. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Sakra; všude se o té scéně mluví, ale nikde nic konkrétního. :-D Už jen kvůli tomu se na to asi i podívám, i když po tolika kladných ohlasech budu mít přehnaná očekávání. :-D
tady to máš vyspoilerované :D
ragelly napsal(a):
tady to máš vyspoilerované :D
A přijdu o hodně velký zážitek, když si to přečtu? :-D
lukascoolarik napsal(a):
No tak ne nadarmo se o tom všude mluví, že jo ;D
lukascoolarik napsal(a):
Prečítal som si to na nete hneď v deň, ako vyšla Novinka a všetci o tom hovorili, fakt sa mi kvôli tomu nechcelo rozpozerávať soapku. ;D A čo ja viem... Ako hej, je to originálny zvrat, nie že nie, ale že by som sa z toho posadil na zadok, to sa vôbec povedať nedá. :P
inekafe napsal(a):
Prečítal som si to na nete hneď v deň, ako vyšla Novinka a všetci o tom hovorili, fakt sa mi kvôli tomu nechcelo rozpozerávať soapku. ;D A čo ja viem... Ako hej, je to originálny zvrat, nie že nie, ale že by som sa z toho posadil na zadok, to sa vôbec povedať nedá. :P
Tak to je jasné, protože tam šlo o ten moment překvapení, kdy já jsem sledovala ten díl a vůbec jsem netušila, že něco takového přijde, takže pro mě osobně to byl fakt obrovský šok, ze kterého jsem se posadila na zadek :D Takhle už je to přece jen něco jiného, když se o tom mluví a ty celou dobu při sledování čekáš, až něco přijde. Už to není asi tak intenzivní pocit, no.
ragelly napsal(a):
Tak to je jasné, protože tam šlo o ten moment překvapení, kdy já jsem sledovala ten díl a vůbec jsem netušila, že něco takového přijde, takže pro mě osobně to byl fakt obrovský šok, ze kterého jsem se posadila na zadek :D Takhle už je to přece jen něco jiného, když se o tom mluví a ty celou dobu při sledování čekáš, až něco přijde. Už to není asi tak intenzivní pocit, no.
Práveže som sa to snažil brať "objektívne", čo už sa asi nedá vrátiť späť, keďže som si to proste prečítal, ale myslím, že ani tak by som z toho nebol až tak odvarený, ako sú všetci ostatní. :) Ale to je jedno, ja tieto typy seriálov vôbec nesledujem, tak som si to aspoň takto cez net vyzistil, no. :D
V každom prípade ak si to Luky pozrie, nech dá vedieť. ;D Aj tak je to tu na SZ už dosť prevarené, takže nejaký okamžik totálneho prekvapenia sa konať asi nebude... :)
lukascoolarik napsal(a):
no Red Wedding to není, ale i tak to stojí za to ;)
Tak ja som si teda pozrela This is Us, hlavne teda kvôli Milovi a potom kvôli tomu koncu, čo sa všade omielal a musím povedať, že to bolo prekvapujúce, ale nekolabovala som z toho a úprimne poviem, že ďalšiu časť už pozerať nebudem. Nie je to moja šálka čaju (kávu nepijem) a ničím ma to nezaujalo, prekvapiť prekvapilo, ale pre mňa škoda času.