Diskuze k článku Bude čtvrtá série Sherlocka poslední?
Deni001
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 10. 2016 / 17:12:56 (před 8 roky)
off

Mohlo by se jednat o obojí, přece jen je to Moffat, tomu se nedá věřit. Každopádně konec by mě mrzel.

JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 10. 2016 / 17:33:35 (před 8 roky)
off

Ja teda dúfam, že ide len o hru na divákov, aj keď z Benedictových slov nemám dobrý pocit + aj fakt toho,že patrí medzi najvyťaženejších hercov.. ak ide skutočne o posledné časti, bude to strašná škoda, Sherlock patrí k mojim naj seriálom a jeho úplný koniec si neviem predstaviť..

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 10. 2016 / 17:40:28 (před 8 roky)
off

Ono jim to určitě nedá a čas si najdou :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 10. 2016 / 17:48:14 (před 8 roky)
off

Odmítám se dopředu stresovat. Dokud neřeknou, že je konec, nebude konec - a myslím, že i potom bych pořád doufala, že to nemusí být definitivní rozhodnutí :-)

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 10. 2016 / 18:20:53 (před 8 roky)
off

Doufám, že bude :-) Teprve nedávno jsem to zkoukla a doufám, že tenhle seriál bude pokračovat ještě dlouho :-)

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 10. 2016 / 20:40:34 (před 8 roky)
off

No předpokládám, že se bude jednat spíše o nějakou delší pauzu. Nedokážu si představit, že by takovýto fenomén jen tak ukončili.

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 10. 2016 / 23:55:32 (před 8 roky)
off

Nebyla náhodou nepsaně ohlášena 4. i 5. řada, protože má čtvrtá údajně končit daleko větším cliff-hangerem než třetí? Mám pocit, že to nezávisle na sobě pronesli M, G i Ben.

petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 10. 2016 / 07:21:43 (před 8 roky)
off

Já doufám, že to nebude konec! To by byla hrozná škoda, je to můj milovaný seriál a po tom dloooouhém čekání vždycky se těším o to víc! ;)

Allons-y, Alonso!
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 10. 2016 / 15:41:21 (před 8 roky)
off

S tempem s jakým ten seriál dělají 4. řadu jako klidně jako poslední počítat můžem, pokud 5 někdy bude tak většina z nás umře stářím dřív než se tak stane. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies