No, na Arrow a Emily se podívám, ale ta Carrie proboha!
Rozhodně zkusím Arrow. Doufám, že se povede a udrží ...
tak skúsim asi každý až na tú Beaty =D
Arrow bude hit.
Kráska a Zvíře - na to se osobně těším kvůli Kristin. Upíří deníky tomu pomohou.
Carrie Diaries - prostě jenom záplata za končící Gossip Girl.
Cult - propadák. Na The CW se to absolutně nehodí. Ringer ztroskotal ze stejného důvodu.
Emily Owens - čekal jsem druhé Chirurgy, ale tohle bude spíše málo vtipný Scrubs. Dám tomu šanci, ale pochybuji o tom.
Souhlasím s tím, že Krásku zruší. Podívala jsem se jen na trailer a hned se mi vybavilo, jak mě Kristin Kreauk á la Lana štvala. A myslím, že mě bude štvát i nadále.
Jsem zvědavý na Arrowa, ostatní mě nezaujaly
Arrow a Emily vypada docela dobre..Cult a Kraska a Zvire jsou strasny...a pokud jde o The Carrie Diaries tak si myslim ze to pritahne divaky Gossipek, ale divaky Sexu ve meste ne...
Arrow i Emily docela zaujala, ač se mi líbil název First cut víc a Beauty zase má Kristin a po-TVD slot, ale i tak tomu nedávám moc šancí. U Carrie jsem dost na vážkách. Cult vypadá dobře, ale nechci mít přehnané naděje.
Tak Carrie Diaries a Arrow pozriem určite, Cult dám šancu kvôli Mattovi Davisovi. Nemyslela som si, že by som si pozrela Emily, ale po traileri tomu dávam šancu. Takže ostáva už len Beauty and the Beast, trailer ma nijak moc nezaujal, takže tomu veľké nádeje nedávam, ale môže sa stať, že ma zvedavosť premôže a nakoniec si aspoň ten Pilot pozriem.
V plánu mám The Carrie Diaries a určitě zkusím i Arrow (i když nevím, jak se srovnám s tím, že ten sexy chlápek v zeleném oblečku není Justin Hartley). :-)
alyssa18 napsal(a):
V plánu mám The Carrie Diaries a určitě zkusím i Arrow (i když nevím, jak se srovnám s tím, že ten sexy chlápek v zeleném oblečku není Justin Hartley). :-)
No plno lidí by tam radši vidělo Justina Hartleyho třeba už jen kuli tomu že tu postavu představoval ve Smallville.
Ne! Tohle je ale naschvál! Proč v seriálech, který vypadaj dobře, hraje někdo, koho nemůžu ani vidět?(viz. Cult?)
No nic, Arrow ale nejpíš bude dost dobrý. :)
Hacker3985 napsal(a):
No plno lidí by tam radši vidělo Justina Hartleyho třeba už jen kuli tomu že tu postavu představoval ve Smallville.
No právě. Přesně z toho důvodu to mrzí mě. Na Justina jsem si zvykla a s tím, jak hrál, jsem byla nad míru spokojená. Je to škoda... Ale tak dám šanci i Amellovi. Uvidíme, co v něm je.
jen zareaguju na redaktory - podle recenze na scénář pilotu kreuk hraje policajtku, která při vyšetřování potká velmi chlupatého (tak to prý bylo ve scénáři) muže, který ji zachránil (původně mělo jít o autonehodu, mám ten pocit). on jí pomáhá s prací, ona mu se uzdravit, tohle se mu totiž stalo, když se jako voják dostal do experimentu. no podle popisu její postavy dost divné, že ji hrajou tyhle štěněčí oči. každopádně jediný cw pilot, který ani nezkusím.
smallville jsem nesnášela, takže mi nikdo jiný v roli green arrowa nevadí, protože tam, kde jsem došla, ještě žádný nebyl. akorát mi ta postava připadá zatím jako namachrovaný vůl, tak doufám, že se to spraví po pilotu.
na carrie diaries jsem hodně zvědavá ze 3 důvodů - miluju retro seriály, jsem zvědavá na tu holku z továrny na čokoládu a 90. léta jsou v hudbě nepřekonaná, takže doufám v dobový soundtrack. akorát ta jedna její kaamrádka je celá leighton meester, když hrála ve veronice mars.
cult by nevypadal zle. dvě celkem oblíbené herečky, hororové téma, ale... hlavní hrdina mi z traileru připadá dost stereotypně a jsem si jistá, že to bude jeden z těch seriálů, kde se nic nevyřeší. kdyby konec řady uzavřel zápletku, dejme tomu, ale na ty záhady bez řešení už jsou lidi alergičtí a já taky.
jak některého z redaktorů, napadlo i mě scrubs při sledování posledního traileru. seriál vidím nadějně, sympatická je mi i herečka v hlavní roli, kterou znám ze dvou jiných rolí. jen doufám, že budou moct fungovat s hod na jedné stanici.
Arrow a Cult pravděpodobně zkusím. Ale naprosto nechápu srovnání Ringera s Cultem ... Jde vám o to, že oba dva seriály řeší záhady, tajemství? To řeší snad všechny, ne?
No každopádně Krásku ani odepisovat nemusím, to jste udělali za mně :) Jelikož hlavní postavu v Emily hraje Mina Minard, která mi dokonale lezla na nervy, ani omylem nezkusím. A s tou Carrie uvidíme. Nejsem zrovna fanoušek Sexu ve městě, ale seriál nevypadá úplně marně.
Jednoznačně Arrow, jinak asi nic. Akorát se teď budu těšit jak malá zase kdo ví jak dlouho. A jsem ráda, že ho hraje kdo ho hraje, pěkně se na něj kouká :). Smallville jsem nikdy nesledovala a když jsem náhodou někde kus zahlídla, tak se mi chronicky protáčely panenky ...
Arrow dle mého názoru vydrží, v Americe je to poměrně dost oblíbený komiksový hrdina a už vzhledem ke zpracování to nebude žádné béčko. I když ten příběh je až moc "brucewaynovský", tak stojí za to tomu dát šanci. Osobně si myslím, že by mu více slušel film, ale na čtyři pět řad to vidím.
Kráska a zvíře je příšernost, která nikdy neměla spatřit okénka celuloidového filmu, potažmo být přetvořená v seriál. Je to tak sladkobolné, až začínám pochybovat nad zemí původu. Jestli to vydrží? Ne. V Americe není dost primitivních paniček v letech, co by sledovanost utáhly.
Od The Carrie Diaries jsem čekal důstojného nástupce (nebo spíš předchůdce) Sexu ve městě a dostal jsem něco mezi Protivnými sprostými holkami a Sabrinou čarodějnicí. Děs. Středoškolský děs pro náctileté pipky. Skoro na žalobu za poškozování dobrého jména. Jestli vydrží, těžko říct. Osobně říkám, že dvě tři sezóny ano, ale bude to jen uměle nastavované, a pak se s velkou ostudou odporoučí do seriálových pekel.
Cult je děsně uměle tajemný. Na atmosféře pracuje už nějakých třicet let překonanými filmařskými způsoby. Tady se nedá moc tipovat, jestli to skončí po první sezóně nebo ne, hodně bude záležet na příběhu a na síle zápletky. Může těžit hodně jako Lost, může to zpackat jako Touch, který doteď nenašel úspěšnou dějovou linku. Tady by bylo dobré hodnotit po nějakém pátém díle, kde už bude jasné, kam až se chtějí tvůrci posunout.
Emily Owens, M. D.? Přijde mi to jako takový mix Ally McBeal a všech možných uvěřitelných i telenovelních doktorských seriálů, na které si vzpomenete. Bohužel, pravděpodobně půjde o novou Stefanii. Tento seriál neměl vzniknout, i když si ale diváky asi najde. Zruší to ale po druhé sezóně.
Arrow rozhodně :)
Další lékařský seriál, z těch se fakt nedostanu...každopádně jsem ráda, že se dcera Meryl Streep zase někde objeví, když už Off the Map nepokračovalo, takže Dr. Emily beru :)
jinak je to dost hrůza..
Tak já jdu jen do Arrowu a Carrie :)Ale trochu se bojím, že jelikož to točí CW, moc to s tím Arrowem nedopadne.... uvidíme.... Na rozdíl od většiny mě Cult absolutně nezaujal, ba spíš odpudil.
haroska napsal(a):
Tak já jdu jen do Arrowu a Carrie :)Ale trochu se bojím, že jelikož to točí CW, moc to s tím Arrowem nedopadne.... uvidíme.... Na rozdíl od většiny mě Cult absolutně nezaujal, ba spíš odpudil.
Zatím jsem všude na Arrow četla chválu, že by si lidi ani netipli, že je to od CW, tak uvidíme :) Koukám, že to všechno doháníš ve velkém :D
Meimei napsal(a):
Zatím jsem všude na Arrow četla chválu, že by si lidi ani netipli, že je to od CW, tak uvidíme :) Koukám, že to všechno doháníš ve velkém :D
To si piš, člověk odjede na týden na dovču a nestačí se divit , co všechno tu na něj čeká :) Asi mi brzy exploduje mozeček :D
haroska napsal(a):
To si piš, člověk odjede na týden na dovču a nestačí se divit , co všechno tu na něj čeká :) Asi mi brzy exploduje mozeček :D
jsme na tom podobně, já byla týden na terénním cvičení a nestačím se divit :D
tady je jasná věc Arrow a Cult, zkusim i Emily Owens, vypadá to celekm zajímavě, byla jsem zvědavá na Beauty and the Beast, ale teda nevim nevim, i když z ukázky teda nebylo moc poznat... Carrie vypadá na pěknou pytlovinu
Ne, Carrie bude naprosto dokonalá, uvidíte :D Jinak Beauty and the Beast mě teda totálně zmátlo - kdo má bejt jako ta zrůda? Ten naprosto atraktivní chlapec? A ta doktorka je mi taky těžce nesympatická. Na Cult se dívat nebudu, T-Bag mi nahání husí kůži
haroska napsal(a):
Ne, Carrie bude naprosto dokonalá, uvidíte :D Jinak Beauty and the Beast mě teda totálně zmátlo - kdo má bejt jako ta zrůda? Ten naprosto atraktivní chlapec? A ta doktorka je mi taky těžce nesympatická. Na Cult se dívat nebudu, T-Bag mi nahání husí kůži
já tak trochu ujíždim na doktorskejch seriálech :D a tvoji důvěru v Carrie teda obdivuju :D
aaaja napsal(a):
jsme na tom podobně, já byla týden na terénním cvičení a nestačím se divit :D
tady je jasná věc Arrow a Cult, zkusim i Emily Owens, vypadá to celekm zajímavě, byla jsem zvědavá na Beauty and the Beast, ale teda nevim nevim, i když z ukázky teda nebylo moc poznat... Carrie vypadá na pěknou pytlovinu
Týden pryč, jo? A nabušenej giftshop už jste viděly? A tipovaly v tipovačce? A vůbec, takovýhle dlouhý absence se bez omluvenky nebudou tolerovat! :-)
Fruiko napsal(a):
Týden pryč, jo? A nabušenej giftshop už jste viděly? A tipovaly v tipovačce? A vůbec, takovýhle dlouhý absence se bez omluvenky nebudou tolerovat! :-)
no na giftshop jsem zírala jak vyvoraná myš :) a v tipovačce už jsem taky něco natipovala :D dohnat novinky na serialzone byla po návratu priorita :D
aaaja napsal(a):
no na giftshop jsem zírala jak vyvoraná myš :) a v tipovačce už jsem taky něco natipovala :D dohnat novinky na serialzone byla po návratu priorita :D
Já jsem byla tak zoufalá, že jsem i ve čt běžela do kavárny, abych se na chvíli připojila a serfovala po serialzonu!:D:D:D Tipovačku jsem viděla, teď teprv jsem shlédla kompletní články, novinky, trailery - takže jdu na věc :) A z Giftshopu už vím, na co budu šetřit - Dexterová figurka! Chci jí!:D
vy jste ale řiťolezky :D:D.