Parádní článek, ale chtělo by to aspoň ještě jeden díl. Hodně toho chybí. Hlavně z té zlaté éry 10. až 20. řady. Jelito například.
Blázen z Jericha napsal(a):
Parádní článek, ale chtělo by to aspoň ještě jeden díl. Hodně toho chybí. Hlavně z té zlaté éry 10. až 20. řady. Jelito například.
Vďaka za odozvu. ;) Jeden nikdy nevie, pomaly sa blíži aj okrúhla a neuveriteľná 30. séria. :)) V tomto fotočlánku som sa chcel zamerať skôr na tú zlatú éru a klasické hlášky.
Btw. za zlatú éru sa považujú obecne série 3-12, niektorí to vymedzujú na 1-10, niekto na 3-10, príp. 3-9, ale tá 12. sérka je taký strop. Pretože od 13. série je showrunnerom Al Jean a odvtedy sú Simpsonovci kritizovaní za "úpadok kvality" a viditeľnú zmenu konceptu epizód. :/
To ja len tak na osvetlenie. :)
Btw. a prikladám ešte "zvyšných" 36 hlášok, ktoré sa neprebojovali do finálneho výberu, je tam veľa super hlášok a scén, tak kto by mal záujem, mrknite na to. ;) Link na online album:
Simpsonoviny... pokračovanie
A samozrejme vďaka všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k tvorbe článku a k samotnému výsledku. :)))
Díky za super fotočlánek a skvělé hlášky!
Simpsonovi mě vždy pobaví :)
No, gŕŕl...
;D
Souhlas, že se jedná o super článek. Jinak The Simpsons jsou pořád seriál na který nedám dopustit. Samozřejmě ta kvalita už kolikrát není to co bývala, ale občas má stále velice povedené díly či hlášky a je to prostě už klasika. Doufám, že nás čeká ještě hodně řad s touto povedenou rodinkou.
Blázen z Jericha napsal(a):
Jelito
Když to tak vidím tak se mi vybavila jedna hláška:
:D :D :D
odkaz
Je neuvěřitelné, že to vysílají už takovou dobu a pořád mají nové a nové nápady. Je sice pravda, že už to není tak vtipné jako kdysi, ale vždy se ráda podívám na novou epizodu a občas se i zde vyskytne hláška, které se člověk upřímně zasměje.
Ale opravdu díky, za fotočlánek! Prostě paráda.
A jsem ráda, že v tom výběru, který se bohužel nedostal do finále, jsou i : Musím zabít Vočká....Vííí :D. A ta s tou garáží (tak 2-3 dny zpátky jsem se zrovna na tenhle díl dívala).
Určitě by to chtělo aspoň ještě jeden díl. :)
Jinak mi tu trošku chybí:
odkaz
Tak ještě jednou díky. :)
Pravda, že tie nové série Simpsonovcov moc napozerané nemám, no vždy keď vidím túto žltú rodinku v telke, nikdy neprepnem.. je to už klasika, ktorá neomrzí ani po rokoch. 600-tá epizóda je krásne číslo a ja dúfam, že seriálu sa bude dariť aj naďalej :) Ďakujem Vám za super článok, zasmiala som sa ako už dávno nie!
Jsem asi jediná na SZ, koho neberou ani Přátelé, ani Simpsoni :) Jde to úplně mimo mě a vtipné mi to nepřijde :D Ale klobouk dolů za tak náročný fotočlánek (y)
Parádny fotočlánok ^_^
Simpsonovci ma nikdy moc nebrali, ale už cez rok bývam so spolubývajúcimi, ktorí ich vždy večer pozerajú, keď idú v telke, tak som si zvykla už aj ja a vždy sa riadne pobavím. Dala by som niekedy taký (dvoj)mesačný maratón všetkých sérií :D
Lill napsal(a):
Dala by som niekedy taký (dvoj)mesačný maratón všetkých sérií :D
To bych moc nedoporučovala, jinak budeš pěkně dlouho vidět žlutě :D. Věř zkušenému :D. Mě se tohle stalo jenom po maratonu haloweenských epizod :D
Hurá! Na tenhle článek jsem se těšil měsíce :D
Pajky napsal(a):
Hurá! Na tenhle článek jsem se těšil měsíce :D
Parádní článek, skvěle pobaví a zvedne náladu o tisíc procent :D
Všechno nejlepší k 600. epizodě :D
úžasný článek, díky díky:D
Naprosto luxusní fotočlánek i bonusové album! Díky, díky, bavím se znamenitě :-)
Zajímavé, jak většinu těch nejlepších hlášek vyřkl právě Homer a taky zde dominuje.
Díky za článek, hoodně jsem se pobavila!
Koukám na ně dost na přeskáčku a i nepravidelně - sleduju je teď s malou na coolu - sice z nich absolutně nemá rozum - budou jí 2 roky, ale z nějakýho důvodu ji ty postavičky baví :D
A mě vlastně taky!
Děkuji za pěkný článek! Hezky jsem si u něj zavzpomínal a zasmál jsem se.
Ještě jednou moc díky!!! :D
Homer je stejně nejlepší :)
Nejsem nijak velkej fanda Simpsonových, ale musím smeknout klobouk před tímto fotočlánkem, kterej musel dát hromadu práce.
Nedávno jsme s kamarádem bavili o klasických scénkách v Simpsonových. Nadhodil jsem, že až bude naše generace v domově důchodců a budeme sledovat Burnse spínat ruce a pronášet " Znamenitě Smithersi", leckomu se svalí z tváře slza nostalgie.. Když vidím ty příspěvky, tak nás nebude málo.. :D
Pecka pecek!Opravdu jsem se pobavil... :D
Díky za článek. Doklikal jsem se do půlky, zbytek si nechám na dlouhé zimní večery ;D
Perfektny clanok, zaspominali sme si a pobavili sme sa...
Tak jsem se opravdu zasmála. Doufám, že budou dlouho pokračovat. To jsem chtěla i u Futuramy
Simpsonovi? Ti nikdy neomrzí.
Suprčupr fotočlánek, děkuju za něj!
:D
Nejlepší hláška je s finančním panterem :-D
Teď už mě Simpsoni tolik neberou, ale zrovna zase na Coolu začli dávat Simpsony od začátku, takže je se na co podívat (viz hned v druhém díle dobrá hláška "Kwyijibo" :-D)
Ale, že Simpsoni nikdy neskončí, tomu i věřím.
P.S. Z výběru, který se nevešel do článku, je nejlepší hláška "Mamka vzala baterky." :-D