Doufám že to neni 4roky starý článek, jelikož obsazení je stejný jako u Ultimate Spider-Man
Salem napsal(a):
Doufám že to neni 4roky starý článek, jelikož obsazení je stejný jako u Ultimate Spider-Man
Bylo by super co, kdyby si to tentokrát Marvel uhlídal a přišel s něčím vážně ambiciozním!
Ale bohužel též tomu moc nevěřím, ty poslední pokusy Disney o Spider-mana či Avengers jsem bohužel viděl a ne díky, tomu čas věnovat nebudu.
Nicméně zase naopak takové SW Rebels je na tom neskutečně dobře, takže proč by se jim to nemohlo povést!
Carljack napsal(a):
Bylo by super co, kdyby si to tentokrát Marvel uhlídal a přišel s něčím vážně ambiciozním!
Ale bohužel též tomu moc nevěřím, ty poslední pokusy Disney o Spider-mana či Avengers jsem bohužel viděl a ne díky, tomu čas věnovat nebudu.
Nicméně zase naopak takové SW Rebels je na tom neskutečně dobře, takže proč by se jim to nemohlo povést!
ono asi záleží kdo je cílová skupina. Na Spider-mana a Avengers kouká můj syn stále dokola, zato SW Rebels nedokoukal ani první díl a mě to teda taky moc nenadchlo.
Salem napsal(a):
Koukám na to a máš pravdu, jde o špatný překlad zdrojového textu, tihle lidi patří k Ultimate SM. Článek byl opraven.
cofein napsal(a):
ono asi záleží kdo je cílová skupina. Na Spider-mana a Avengers kouká můj syn stále dokola, zato SW Rebels nedokoukal ani první díl a mě to teda taky moc nenadchlo.
No mě třeba Rebelové vyhovují o něco víc než The Clone Wars, protože i když jsou cíleny na ještě mladší publikum, je na nich vidět, jak se tvůrce Dave Filoni naučil příběhově pohybovat v zajímavých mezích a sžít se s tím, co chce komunita. Prostě za těch nějakých deset let ten člověk profesionálně dokázal vyrůst. The Clone Wars měly svoje hluchý místa, často až očividně, ale Rebels jsou jeden kontinuální příběh.
Děti budou mít nač koukat :)
justynajohnson napsal(a):
Děti budou mít nač koukat :)
Nie len deti... ;)
Spider-Mana já můžu,takže se těším a rád se podívám. :)
Koldik napsal(a):
Nie len deti... ;)
No jo,pravda...i dospělí někdy potřebují něco takového :)
Chtělo by to, aby se povedl. Poslední, co mě dokázalo zaujmout, byli Avengers EMH, jinak mi ty nové animáky nedokážou sednout (neviděl jsem ještě GotG). Asi nejsem ta správná cílovka :(