NO těžko říct :D Poslední epizodu jsem ještě neviděla :) A Emilinu mámu by měl hrát někdo, kdo je tak ďábelský plánovatel jako ona :)
Finále vynikající, bych byl rád, kdyby:
- Emily mohla všechno říct Jackovi a ta těhotná to měla s někým jiným :-)
- Ashley dostala co si zaslouží (celkem funny, že Daniela vlastně málem zničila a teď mu poleze kolem krku)
- Nolan měl konečně pokoj, je to sympaťák :-)
- Starej Greyson šel až na dno a pořádně si to cestou užil, nebude nuda
Zvědav jsem, co bude s Charlotte a kdo v tom letadle našel svůj konec. Podle indicií se zdá, že by někdo přežít mohl...
Mňa osobne finále sklamalo. Nemyslím koniec ale skôr tie scény predtým. Ako Daniel a Ashley ako budúci pár ? ..tehotná Amanda a Jack ? ..mám pocit že som sledoval začínajúcu telenovelu. Veľmi ma mrzí že vo všetkých seriáloch si neodpustia tieto ''každý s každým'' (Gossip Girl)
megawir napsal(a):
Podle indicií se zdá, že by někdo přežít mohl...
Victoria bude tá kto prežije
Daniel s Ashley se mi vůbec ale vůbec nelíbí. Holt musíme počkat na druhou řadu.
Jelikož jsem měla děsně ráda Daniela a Ems spolu, tak doufám, že se nějak dobře vysvětlí, proč pomáhá otci... a zas budou oni dva spolu, nechci ji s Jackem
allyska napsal(a):
Jelikož jsem měla děsně ráda Daniela a Ems spolu,
Budiž nám uspokojením, že spolu randí v reálu :) Fakt se k sobě hodí!
Jak se někomu může líbit pár Ems+Daniel? Vztah Emily a Jacka je jedna z mnoha věcí, které mě v pilotu hned chytly...
jukab napsal(a):
Jak se někomu může líbit pár Ems+Daniel? Vztah Emily a Jacka je jedna z mnoha věcí, které mě v pilotu hned chytly...
jukab: Tu ide o to že pre dievčatá je väčší fešák Daniel, s tým nikto nič nespraví. Dovolím si tvrdiť že väčšina dievčať (týmto nechcem nikoho uraziť) seriál pozerá iba kvôli tomuto páru, dej ide už mimo nich
já jsem ale nemluvila o jejich vztahu v seriálu, tam se mi taky víc líbí Emily a Jack. Ale o nich jako hercích v reálu, bez ohledu na role:)
A dovolím si říct, že z toho, abych na něco koukala jen proto, že se mi ti dva spolu líbí bez ohledu na děj, jsem dávno vyrostla.
Doufám, že to přežije Victoria i Charlotte. Victoria kvůli její pomstě a Charlotte... protože je to prostě Charlotte.
Já reagoval na vývoj v seriálu, herce sleduji jiné a krom Madeleine S jsem v tomto dílku jiné do pilotu neznal...ale Emily a Jackovi v seriálu strašně fandím. Jeden z mála seriálů, kde se mi líbil naprosto KAŽDÝ díl, což můžu u sebe říct už jen o jednom dalším seriálu, takže už teď odpočítávám dny do startu nové řady :)
deidrenito napsal(a):
A to dítě by mohlo být klidně Tylerovo.
A kdy by se to asi stalo? :D Před, nebo po vraždě? :D
Ashley mi přišla ze začátku sympatická a během série se pěkně vybarvila. Uvidíme, co bude společně s Danielem vyvádět. Emily a Jackovi přeju, aby se daly dohromady snad se jednou dočkáme. Ještě bude zajímavé, jestli zemře Charlotte nebo Victorie, ale spíš to vidím na Charlotte. Finále bylo super, ale jak už někdo psal, ty scény před koncem se trochu schylovaly k telenovele. Snad jen to bylo naznačení toho, co nás bude čekat příští řadu a té telenovele se to zdaleka vyhne.
No já jsem teda docela v šoku. Geniální finále!!!Tu naznačenou možnou linii mezi Ashley a Danielem bych vůbec neházela do jednoho pytle s GG - Ashley je prostě manipulativní sviňa prahnoucí po slávě, takže se to dalo předpokládat. Doufám, že pokud má umřít stěžejní postava, bude to Charlotte a ne Viktoria - Viktoria je pro mě neskutečná záporačka (až jí občas fandím:D)...
No už teď se nemůžu dočkat další řady. A závěr série mi jen potvrdil to, co říkám už déle - tohle je pro mě letos to nejlepší, co seriálový svět dal.
allyska napsal(a):
Jelikož jsem měla děsně ráda Daniela a Ems spolu, tak doufám, že se nějak dobře vysvětlí, proč pomáhá otci... a zas budou oni dva spolu, nechci ji s Jackem
Konečně někdo, kdo to vidí stejně. :) Jack a Emily se mi spolu vůbec nehodí.
Gabik.029 napsal(a):
Konečně někdo, kdo to vidí stejně. :) Jack a Emily se mi spolu vůbec nehodí.
Tak to jsme tři :)
Meimei napsal(a):
Tak to jsme tři :)
Tak to jsem ráda. Kudy chodím, pořád slyším jenom chválu na Jacka, jak mu a Emily všichni fandí. :D Už jsem se začínala bát, že mi tam něco uniká. :D
hmmm ... tak jo no ... přečetl jsem si diskuzi a chtěl jsem taky napsat svůj názor, ale pak jsem si uvědomil že to je jen Revenge ...
Seroš jsem zbjlajznul během týdne, popisovat chyby a říkat co by mohlo být lepší radši nebudu, protože se toho stejně asi nedočkám :-)
Ale teď vážně nechápu, že tady nikdo nezná Amy z Everwoodu ????? A co se týče toho modeláckého šášuldu Dandu Grejsna - ten se tam bude držet zuby nehty.
Koho zaříznou ? Dle mýho zaříznou Lydii nebo v horší verzi Charlotte (druhá nejvíc cool postava po Nolanovi), protože takhle to prostě chodí. Starej Grejson si koupí nový hodinky a milenku najde na rohu šestý a pátý eveňjů.
Je to dlouhý takže sečteno podtrženo, abych se díval na druhou sérku musela by být matka bloncky setsakramentsky cool, Nolan by se musel obout do Grejsonovic chlapečka Dandíka a na Ashley by muselo spadnou piáno z posledního patra Empire State Building ... :-)))
zahron napsal(a):
Ale teď vážně nechápu, že tady nikdo nezná Amy z Everwoodu ?
Já ano- je to jediný důvod, proč se na Revenge dívám- respektive důvod, proč jsem se začla dívat.
Finále byla pěkná jízda. Dopadlo to tak jak to dopadlo, protože jinak by neměli co řešit v další sezoně :-) Pevně doufám, že dítě není Jackovo, a abych řekla pravdu, ani nevím, jestli vůbec může být. Myslím, že to časově neodpovídá...
Každopádně jsem zvědavá a už se hodně těším na září.