Modern Family je konečně zpět,už mi ta bláznivá rodina chyběla :)
No tak jsem zvědavá, jestli CW oznámí dříve zrušení No Tomorrow (jehož včerejší finální rating byl dokonce 0.2), nebo Frequency. A nebo zase CW udělá krok, který nikdo nečeká?
Tak ta nízká sledovanost Frequency mě fakt překvapuje. Snad se zvedne a nebo tento seriál případně překvapivě prodlouží. Zatím se mi totiž hodně líbí.
To Frequency mě teda hodně mrzí, dost se mi to líbí :( :)
Doufám že se sledovanost zlepší Frequency. Docela jsem se na to těšila.
Tenhle den mě zajímá nejvíc, takže prima zprávy a jen tak dál!
Frequency je pěkná kravina. Nechápu koho mohlo napadnout dát kriminálku s totálně trapným a nudným časoprostorem na televizi pro mládež. Proti tomu je cestování časem Legends of Tomorrow totální pecka. CW má jít s trendy. Krok vedle Frequency.
U mě teda jasně vede Frequency nad Timeless. Timeless zatím dost velká bída, ale za to může právě to, že je porovnávám s Frequency..
No tak Frequency sa fajnovo rozbieha v mojich očiach, prekvapujú ma tie výsledky, zrejme už dnes pustiť seriál bez akýchkoľvek hi-tech vecičiek a pridať k tomu detektívov a komunikáciu s minulosťou (nie je to fakt žiadne cestovanie časom - čiže žiadna sci-fi) je samovražda. Popravde Frequency ma o dosť viac zaujalo ako napr. Timeless, kde proste sadnú do stroja, prenesú sa niekde v čase (stroj času sa premiestňuje len v čase, nie v priestore - kde berú tu istotu, že na tom mieste v minulosti niečo/niekto nebol ;) ) poriešia nejaké veci a vrátia sa. Niečo ako kedysi seriál Sedem dní. Frequency je naproti tomu oveľa sofistikovanejší seriál - dnešnej mládeži sa človek nezavďačí :p Dúfam, že bude ešte veľa dielov.
Taky Frequency u mě daleko lepší než Timeless. A ještě s tím cestováním časem a ne prostorem v Timeless, nějak se mi to nezdá - nikde není vidět, že by po přenesení "časostrojem" do minulosti nějak zvlášť cestovali, ale Washington (atentát na Lincolna) je asi 200km od Manchester Township v New Jersey (havárie Hindenburgu)...
Naštěstí Frequency je tuším zamýšlena spíše jako mini série. Její smůla je možná v tom, že scénář je v podstatě totožný s původním filmem. Naštěstí se trochu liší, takže si to dokážu hodně užít. Obecně ten seriál doplácí na trend, kdy remaky nemají zrovna velký úspěch, což bohužel kravaťáci z Hollywoodu ještě nestihli pobrat. Další smůla je v tom, že CW si vychovalo svou pubertální základnu mezi komiksáky, což je z velké části dost pubertální osazenstvo a v téhle sérii nikdo nenosí škrabošku. I přes svůj věk mám komiksy rád, ale dobré Sci-fy radši. Takže za mě je to jedna z nejlepších věcí této stanice, ale očividně druhá řada nebude :-(
Druhá série Frequency je sen, kterého se nedočkám, mně jde spíš o to, aby to alespoň mělo jednu plnohodnotnou sérii.. zatím všude čtu jen o 4 dílech a to je jako fakt málo..
Finální čísla: Empire a Goldbergovi se o desetinu zvedli.