A mě se to líbilo,určitě nechám na čekačce :)
Ten poster mi nahání husinu :D Na zuby jsem dost citlivá, tohle je.. brh bleh :D
Syfy hmmm.. nic pro mě :D
ragelly napsal(a):
Ten poster mi nahání husinu :D
A to mi úplně stačí, na článek i recenze jsem mrkla, ale na trailer a cokoli dalšího už nemám odvahu. Seriály Syfy a já - to skoro nikdy nefunguje.
Tak toto musím vidieť! Horor, to je moje :) Je to antológia, takže v prípade zrušenia viem, že to bude mať uzavretý príbeh.
carolos napsal(a):
Tak toto musím vidieť! Horor, to je moje :) Je to antológia, takže v prípade zrušenia viem, že to bude mať uzavretý príbeh.
Oni rovnou objednali dvě série, první je Candle Cove, druhá bude The No-End House, kdy hrdinka navštíví nějaký zvláštní dům hrůzy, ve kterém je spousta strašidelných pokojů, a když se vrátí domů, zjistí, že se všechno úplně změnilo (obsah z Wiki) :D
ragelly napsal(a):
Oni rovnou objednali dvě série, první je Candle Cove, druhá bude The No-End House, kdy hrdinka navštíví nějaký zvláštní dům hrůzy, ve kterém je spousta strašidelných pokojů, a když se vrátí domů, zjistí, že se všechno úplně změnilo (obsah z Wiki) :D
Námet 2.série znie tiež dobre. Už si len nájsť miesto vo watchliste :)
ragelly napsal(a):
Ten poster mi nahání husinu :D Na zuby jsem dost citlivá, tohle je.. brh bleh :D
Ragelly, nie si v tom sama :) Mám vyštudovanú Lekársku fakultu a len tak niečo ma nerozhodí. Ale zuby, tie sú mojou Achillovou pätou :)
Tak toto ma teda nenalakalo, i ked horory az tak nemusim.
Já si teda nevšedního stylu natáčení nevšiml... řekl bych spíš takového jalového, ne moc lákavého, jakoby se snažili o styl skandinávské tvorby, ale moc jim to nešlo. Tak jo, pravda, není to moc všední styl :) Stejný problém mám i u samotných postav, které mě ničím neoslovily. Ale podobně mysteriózních dramat (hororem to osobně nenazývám) moc není, nebo o nich nevím, tak to úplně nezavrhuji, není to vyloženě nekoukatelné a konec 2.ep mi řekl, že bych se měl dívat ještě dál.
Romix napsal(a):
Syfy hmmm.. nic pro mě :D
Oukej, tak jsem se spletl, Syfy hodně překvapila. První díl nevýrazný, ale naštěstí jsem dal šanci i dalším dílům a ty byly opravdu psycho. A ta atmosféra!! :3