Diskuze k článku SARS: Nelegendární start Legend
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 10. 2016 / 17:17:39 (před 8 roky)
off

Původně jsem chtěla napsat, že si snad CW uvědomí, že už je těch superhrdinů až moc, ale pak jsem si vzpomněla na čísla, jaká mají Frequency a No Tomorrow (zde myšleno jako seriály z jiného soudku) a sklaplo mi :D

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 10. 2016 / 17:51:06 (před 8 roky)
off

Fakt se mi nelíbí čísla k HTGAWM, moc to klesá, přitom seriál je stále skvělý. :(

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 10. 2016 / 18:09:34 (před 8 roky)
off

Čísla v Greys trochu padají,ale stejně je to jeden z nejlepších lékařských seriálů,které znám.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 10. 2016 / 18:20:03 (před 8 roky)
off

Legendy jsem nedokoukal ani první díl, to byla opravdu šílenost. Ale 0.6 je celkem ještě vysoký číslo u CW, chtělo by to koule, aby to zrušili po 2. sérii.
U HTGAWM se mi čísla taky dvakrát nelíbí, avšak pokud neklesnou pod 1, tak by mohli být v bezpečí a třeba dopředu oznámit závěrečnou sérii.

Maroš22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
14. 10. 2016 / 18:34:04 (před 8 roky)
off

Trošku sa začínám obávať o greys anatomy.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
14. 10. 2016 / 18:37:48 (před 8 roky)
off
Maroš22 napsal(a):

Trošku sa začínám obávať o greys anatomy.

Proč? :-D Za takový rating by zbytek TGIT bloku zabíjel. :-D

Maroš22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
14. 10. 2016 / 18:56:38 (před 8 roky)
off

lukascoolarik: od premiery 13. série, klesá.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 3. 2018 / 19:22:18
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 10. 2016 / 19:24:51 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Původně jsem chtěla napsat, že si snad CW uvědomí, že už je těch superhrdinů až moc, ale pak jsem si vzpomněla na čísla, jaká mají Frequency a No Tomorrow (zde myšleno jako seriály z jiného soudku) a sklaplo mi :D

V podstate len tie superhrdinské seriály to CW ťahajú :) a ešte Supernatural inak nič všetko úplne malá sledovanosť aj TVD začalo s 5 miliónmi tuším že malá prvá časť a teraz to skončí možno s 1 milionom max.. a konkretne mne by ani nevadilo keby ešte tam aj nejaký ten Super hrdinský seriál pridali :D

lukascoolarik
14. 10. 2016 / 20:12:56 (před 8 roky)
off
Maroš22 napsal(a):

lukascoolarik: od premiery 13. série klesá.

Jen málo seriálů v rámci dané série stoupá. Strach bych měl spíš o HTGAWM, protože Grey's je v té bandě čtvrtečních seriálů jediný, co má rating pořád kolem 2.0, což je výhra. O tenhle seriál bych se fakt nebál. Po tolika letech je to úctyhodný výkon.

ragelly
14. 10. 2016 / 20:16:17 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Jen málo seriálů v rámci dané série stoupá. Strach bych měl spíš o HTGAWM, protože Grey's je v té bandě čtvrtečních seriálů jediný, co má rating pořád kolem 2.0, což je výhra. O tenhle seriál bych se fakt nebál. Po tolika letech je to úctyhodný výkon.

Pokud se nepletu, je to nejen nejsledovanější seriál ve čtvrtek, ale pořád i drama v rámci celé stanice. To dřív poruší všechno ostatní a padesát dalších věcí, než přijde řada na Grey's :D

lukascoolarik
14. 10. 2016 / 20:34:49 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pokud se nepletu, je to nejen nejsledovanější seriál ve čtvrtek, ale pořád i drama v rámci celé stanice. To dřív poruší všechno ostatní a padesát dalších věcí, než přijde řada na Grey's :D

Asi tak. :-D Proto mám starost o HTGAWM; na druhou stranu je to Shonda a tu by asi stanice nasrat nechtěla. :-D

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
14. 10. 2016 / 22:00:27 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

...na druhou stranu je to Shonda a tu by asi stanice nasrat nechtěla. :-D

Bohatě bude stačit, jestli jí típnou Romea a Julii. Což automaticky očekávám, protože nevěřím, že to má šanci uspět. Dva seriály by své největší hvězdě asi nestopli, takže HTGAWM by mohlo přežít.

lukascoolarik
14. 10. 2016 / 22:10:24 (před 8 roky)
off
milosh napsal(a):

Bohatě bude stačit, jestli jí típnou Romea a Julii. Což automaticky očekávám, protože nevěřím, že to má šanci uspět.

Na neúspěch vypadal i The Catch a i přes ta mizerná čísla ho obnovili. Těžko říct, jestli kouzlo Shondina proutku nezachrání i tu hrůzu jménem Still Star-Crossed.

ragelly
14. 10. 2016 / 22:14:34 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Na neúspěch vypadal i The Catch a i přes ta mizerná čísla ho obnovili. Těžko říct, jestli kouzlo Shondina proutku nezachrání i tu hrůzu jménem Still Star-Crossed.

Dovolím si tě opravit :D Pravděpodobně bude změna názvu, na stránkách ABC to změnili ze Still Star-Crossed na Untitled Shondaland Project (nebo tak nějak) :DD Šance na zrušení hned stouply o pár procent :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
14. 10. 2016 / 22:17:06 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dovolím si tě opravit :D Pravděpodobně bude změna názvu, na stránkách ABC to změnili ze Still Star-Crossed na Untitled Shondaland Project (nebo tak nějak) :DD Šance na zrušení hned stouply o pár procent :D

To možná stouply, ale v Americe se to líbí abnormálně velkému množství lidí... abychom se nedivili :D

And when my time is up, have I done enough?
lukascoolarik
14. 10. 2016 / 22:21:38 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Na druhou stranu, ten název je fakt debilní, takže cokoliv jiného je lepší. :-D

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 10. 2016 / 01:23:53 (před 8 roky)
off

Mluvíte tu o té Shondě, která mi znechutila sledování Scandalu a fakt ji kvůli tomu nesnáším..? :D Neříkejte, že ona píše scénář i k How to Get Away with Murder, to v tom potom začnu mít asi pěkný bordel.. :D

Romix
lukascoolarik
15. 10. 2016 / 10:24:50 (před 8 roky)
off
Romix napsal(a):

Mluvíte tu o té Shondě, která mi znechutila sledování Scandalu a fakt ji kvůli tomu nesnáším..? :D Neříkejte, že ona píše scénář i k How to Get Away with Murder, to v tom potom začnu mít asi pěkný bordel.. :D

Klid, Murder jenom produkuje (nebo zaštiťuje nebo tak něco). :-D Jako tvůrce je podepsán Peter Nowalk, takže slátanina á la Scandal by z toho být neměla, vzhledem k tomu, že paní Rhimesová se od scénáře (zatím!) drží hodně daleko. :-D

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 10. 2016 / 21:03:10 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

To možná stouply, ale v Americe se to líbí abnormálně velkému množství lidí... abychom se nedivili :D

a to velké množství lidí je tmavší barvy pleti, ne? Já, jen jakému normálnímu člověku by se to mohlo líbit? jen, že tam má Shonda jméno není zárukou kvality.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
15. 10. 2016 / 21:16:49 (před 8 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

a to velké množství lidí je tmavší barvy pleti, ne? Já, jen jakému normálnímu člověku by se to mohlo líbit? jen, že tam má Shonda jméno není zárukou kvality.

To ti vážně neřeknu, jestli jsou černí nebo zelení. Ale je to spíš skupina lidí, co jde vyloženě po vztahovkách a historická realita je jim ukradená.

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
16. 10. 2016 / 19:32:15 (před 8 roky)
off

Finální čísla: Notorious o desetinu klesl.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 10. 2016 / 12:49:05 (před 8 roky)
off

Nuz ja som si hned myslel, ze presuvat ich do hlavnej sezony bol zly tah