On ten MacGyver dostane další řadu, co? :-D To se mi do tipovačky nehodí :-D
Caroline115 napsal(a):
On ten MacGyver dostane další řadu, co? :-D To se mi do tipovačky nehodí :-D
Taky jsem v šoku! :D Nejhorší je, že ten seriál za to ani nestojí!
Ten MacGyver mě fakt nebaví, ale použila jsem ho jako žolíka v tipovačce, tak mi to snad výjde.
Bull tak to je super zpráva :-) k MacGyverovi jsem se ještě nějak nedostala, zatím díly jen stažené čekají, ale tak když dostal celou sérii tak to asi konečně dám
Prodluzujou ty nejvetsi kraviny. Bull je aspon prumerne detektivni drama, ale vsadim se, ze daleko lepsi serialy neprodlouzi.
Dobrý no tak už 4 špatný tip do Kdo přežije sezónu 2016/2017 =D To začínám hezky =D , ale tak alespoň dva seriály mám dobře. :-)
opäť dokonalá ukážka toho, že mám úplne opačný vkus ako američania. MacGyver a Kevin úplne kraviny, Bull v najlepšom prípade priemer podľa mňa. Ale seriály ktoré sa mi páčia určite zase zrušia, ako minulé roky. Zrušenie Forever ma bolí dodnes. Už teraz mi je jasné, že môžem očakávať zrušenie Frequency alebo Timeless
tak aspoň budou mít víc příležitostí spadnout dolů aby je na konci zrušili :P . Jsem zvědavý na rating Kevina bez BBT...
Na Bulla som sa tešila, ale nakoniec ma to až tak nebaví, zato sa musím priznať, že narozdiel od zvyšku sveta celkom rada pozerám MacGyvera :D
Jsem pamětník původního MacGyvera, takže fakt nechápu jak tahle patlanina může mít takovou sledovanost... Přestává se mi líbit, kam to s těmi remaky spěje.
MacGyver není nic moc, ten starší byl mnohem lepší
Dawemandude napsal(a):
tak aspoň budou mít víc příležitostí spadnout dolů aby je na konci zrušili :P . Jsem zvědavý na rating Kevina bez BBT...
Velice pozitivní přístup :-D
MacGyver překvapil,druhá řada?To snad ne!
Odpadnem, ak by MacGyver dostal druhú sériu. Za mňa je i hlavný herec na facku, tak ako aj cely remake :D
Tak ja neviem, nesledujem ani jedno, ale ten mcgyver ma laka uz len kvoli tomu co to bolo pred rokmi.
Tohle vypadá, že by moje tipovačka konečně taky mohla mít jednou důvod k radosti.
A toho Maca budu muset fakt zkusit, abych zjistil, jestli budu patřit do tábora příznivců anebo odpůrců :D