Do zimního posteru si aspon mohly obléknout bundy. Jasně, blbý detail, ale nějak mi to bije do očí, nemůžu si pomoct. :D
Jinak jsou to samozřejmě kočky, z nostalgie jsem nedávno viděla pár dílu a musím uznat, že se fakt těším, až mi po letech zase nějaké jejich hemzy polezou na nervy. :D
Už se to blíží, fakt jsem na ně zvědavá a samozřejmě i na Jesse(♥♥♥)
Plakáty jsou skvělé. Už se nemůžu dočkat, Gilmorky jsou pro mě srdcovkou číslo jedna. :-)
:):) senzace...
Už sa neviem dočkať, akurát včera som začala znova pozerať od prvej série.
Mě se rozhodně líbí ten zimní. Ach jo, už aby to tady bylo, to čekání je nekonečné.
Wow, ten zimní je fakt nádherný! O prázdninách jsem pro osvěžení paměti začala koukat na GG od začátku a mám dojem, že tu sedmou sérii dokoukám těsně předtím, než Netflix odvysílá nové díly :D
Všechny jsou skvělé, na nové díly se neskutečně těším :-)
škoda že sú stále oblečené rovnako, ja by som im zmenila outfity podľa ročného obdobia :D. úplne najviac sa mi zapáčil ten zimný, ach ten sneh ♥
Už se nemůžu dočkat nových dílů. Už sem si je všechny zopakovala. Je to jeden ze seriálů který nikdy neomrzí. Všechny plakáty jsou super, umě vede ten zimní :D
U mě vede zimní plakát. A už se nemůžu dočkat nových dílů :)
povedené
Krásné,už se na ně těším :)
Mě se moc líbí ten podzimní :D
Už se moc těším:)
Plagáty sa vydarili, najviac u mňa vedie ten zimný. Celkovo mi však nápad všetkých ročných období v príbehu príde zaujímavý :)
VeruBártová napsal(a):
Plakáty jsou skvělé. Už se nemůžu dočkat, Gilmorky jsou pro mě srdcovkou číslo jedna. :-)
I pro me, jen doufam ze budou nove dily dostupne vsechny najednou.
plakáty sice na první pohled velmi pěkné, nicméně již na druhý pohled očividná a přehnaná retuš obou hereček mě teda štve, ačkoli jsou o X let starší, obě jsou pořád krásné ženy, tohle fakt nebylo zapotřebí
Vyšel první trailer! :) Všichni víte, kde ho najdete ;) :D
Začínáme odpočítávat :) Osm dnů a EWčko vydalo portrétové promo fotky :)
Moni Peace napsal(a):
škoda že sú stále oblečené rovnako, ja by som im zmenila outfity podľa ročného obdobia :D. úplne najviac sa mi zapáčil ten zimný, ach ten sneh ♥
Jak jsem to tak četla, tak mě napadlo, že na to, že se to natáčelo v LA, měli Vánoce na sněhu častěji než my. A taky, jak vždycky nosily rozepnutý kabát, i když tam mělo být mínus.