Ježiš, já doufám, že ten nápad dají k ledu natrvalo...
phoebess napsal(a):
agreed and signed
phoebess napsal(a):
Pajky napsal(a):
agreed and signed
Taktéž.
phoebess napsal(a):
Naprosto souhlasím
Ešte Spartakusa a Luciusa Vorenusa nech pridajú :)
GoT je skvělý seriál, na Westworld se chystám, ale crossover nechci v žádném případě.
Tohle by bylo divné, ale když už tak aspoň že to nijak neovlivní GoT, jen Westworld. Hodně by se mi líbilo kdyby každá série byla v jiném prostředí, nejlépe v moderním, protože zatím to je super ikdyž mě western vůbec nezajímá, ale za chvíli z toho prostředí bude to samé jako TWD kde se pořád pohybují v jednom lese o.O
[zde vložte NOOOOOOOOO .GIF z The office] Ok, jedeme dál. Martina obdivuji jakou autora. Napsal spousty knížek (které jsem četl ještě před boomem GoT) a většinu o sci-fi tématice takže chápu, že ho zajímá Westworld. Ale NE! Seďni na zadek a dopiš Vychry zimy a Sen o jaru!
Westworld má velmi zvláštní atmosféru a jako (dlouholetého) hráče RPG her jsem po jeho shlédnutí začal o dost věcech přemýšlet. Game of Thrones býval skvělý seriál. Bohužel se z něj stal mainstream pro nepřemýšlející ovce. Tak to prostě je. Uražte se, pokud je libo.
To jen George hledá způsob, jak vrátit některé postavy, aby je mohl zabít znovu :-)
Tulrika napsal(a):
To jen George hledá způsob, jak vrátit některé postavy, aby je mohl zabít znovu :-)
Jo, jo :)
Westworld mě tak nezaujal, proto doufám, že nás žádný crossover nečeká.
Vážně si myslím, že si někdo díky počasí myslel, že je duben....
teraxa napsal(a):
Vážně si myslím, že si někdo díky počasí myslel, že je duben....
George nezvykne moc žertovat :D
to snad né
Dufam, ze to zavrhnu hned a bez nejakej moznosti na znovyzamyslenie...