Diskuze k článku SARS: Kdo si vlastně ještě píše deníky?
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
22. 10. 2016 / 17:31:14 (před 8 roky)
off

Já si ještě píšu deník :DD Keď som to s nimi už vydržal tých 7 rokov, tak už ma zaujíma ako to skončí. Ale boli obdobia kedy som rozmýšľal, že to vzdám ;DD

May the odds be ever in your favor.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 10. 2016 / 17:37:03 (před 8 roky)
on
24ron24 napsal(a):

Já si ještě píšu deník :DD Keď som to s nimi už vydržal tých 7 rokov, tak už ma zaujíma ako to skončí. Ale boli obdobia kedy som rozmýšľal, že to vzdám ;DD

No jo, evropská kultura je prostě jiná než ta americká, tam už jsou na psaní líní, možná si jen napíšou někdy za pár měsíců konečnou stránku a pak ho vyhodí do odpadkového koše... nebo spálí :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 10. 2016 / 17:44:04 (před 8 roky)
off

Neprestane ma udivovať, ako si už rok čo rok LMS aj HF0 dokáže udržiavať ten stále dostačujúci rating okolo 1.1-1.2. :)) To je super, oba seriály sú stále v aktuálnej sérii pecka! ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 10. 2016 / 18:20:04 (před 8 roky)
off

Aspon, že to končí, tahle epizoda byla příšerná. Ale kvůli Steroline a Bonnie to prostě dojedu do konce, i když se netěším na ty cringe, co mě čekají.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 10. 2016 / 18:27:35 (před 8 roky)
off

Do konce určitě vydržím,ted už bych byla za sraba,ale konec je nevyhnutelný,kvalita nestojí za moc.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 10. 2016 / 19:26:36 (před 8 roky)
off

náhodou to začalo dobre :) epizóda sa mi páčila ostáva už len 15 častí som zvedavý ako to celé skončia len mi je ľúto že to skončí s tak malým číslom sledovanosti

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 10. 2016 / 20:45:36 (před 8 roky)
off

Rating 0.2 znamená rozsudek smrti, nezáleží na tom, kolik Zlatých glóbů pro stanici může herečka v hlavní roli získat.

CEG mal rating 0.2 už niekoľkokrát minulú sezónu a stále je tu. A navyše CW robí rozdiely medzi WB a CBS seriálmi a od CBS majú len 4 - z toho Reign a No Tomorrow pravdepodobne končí, takže pokiaľ si CEG zachová svoju pozornosť u kritikov, 3 sériu to dostane.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 10. 2016 / 22:10:56 (před 8 roky)
off

Na deníčky jsem se přestala dívat....je tam pořád Matt nebo už ho konečně zabili? :-D

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
22. 10. 2016 / 22:49:47 (před 8 roky)
off

Přidávám se k názorům, že je nejvyšší čas to ukončit, i když... pořád je ještě riziko, že to nebude stoprocentní konec a některé postavy si převedou do Originals. Tam pokud se nemýlím konec ještě neoznámili (byť klesající sledovanost a posud do midseason leccos značí).

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 10. 2016 / 22:50:05 (před 8 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Na deníčky jsem se přestala dívat....je tam pořád Matt nebo už ho konečně zabili? :-D

Žije. Nikoho sice nezajímá, ale žije. A myslím, že ten přežije všechny.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
VeronicaElisse
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 10. 2016 / 22:50:51 (před 8 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Nový diel som ešte nevidela, ale obávam sa že Matta nezabije asi nič. Kiežby som sa mýlila :D

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 10. 2016 / 19:19:50 (před 8 roky)
off

Obecně vzato si myslím, že TVD měli skončit 6. sérií. Tím by si zachovali čest. Na druhé straně, první epizoda 8. série nebyla zas tak špatná, než jsem se nadála, byl konec. Ale je to první dobrá epizoda po dlouhé době, jedna nestačí. Uvidíme, jak to ukončí :))

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 10. 2016 / 20:18:57 (před 8 roky)
off

Ach, posledná séria TVD :( 1. epizóda bola fakt podarená.. hlavne bad Damon je dobrý a tá postava mi bude vážne chýbať.. dúfam, že Ian sa za rok objaví v nejakom novom seriály :)

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 10. 2016 / 23:45:41 (před 8 roky)
off

TVD mal podla mňa skončiť už skôr, donekonečna sa to fakt ťahať nedá, vidieť to už na samotnom príbehu, príde mi to už dosť slabé. Dúfam ale, že koniec seriálu bude stáť za to.

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.
chloe123456789
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
24. 10. 2016 / 12:18:16 (před 8 roky)
off

Takze, ja musim rict ze denikuju porad. jsem jim takrikajic verna ale je pravda, ze 5.rada byla tak slaba, ze jsem to i ja na cas vzdala a vratila se k nim az po skonceni 6.serie, protoze me zajimalo jak vyresi odchod Niny. Musela jsem ale uznat ze prave tato rada byla velmi povedena. Dokonce mi ani nechybela Katherine a to je co rict. Sedma rada byla horsi ale porad tak nejak v mire me unosnosti. Bavila me lovkyne a vyvoj vztahu Damona a Bonie, ani Stefan s Caroline nebyli spatni, ackoli deti do toho tahat nemeli. Kdyby dali Damona s Bonie dohromady, verim ze by serial opet nabyl na oblibe, ale oni jen neustale zvani o Elene a o tom jak jim chybi. Par dilu dobry ale celou serii? Jenze to neslo udelat, kdyz se Kat rozhodla ze po 8. serii konci a to same Ian. Priznejme si to uz ho to nebavi a tento serial bez Damona nema smysl. Jeho postava mi bude chybet, ale ukoncit to je spravna volba. To musim uznat i jako skalni fanda, ktereho stale bavi vic nadprirozeno nez superhrdinove. ( Coz mi pripomina ten uvod z prvniho dilu nove serie, jak se o tom bavi to dva odsouzenci na smrt v aute.) :-) Co se Matta tyka mate pravdu. Ten je asi nesmrtelnej, ale jako jediny zustal po celou tu dobu clovekem, coz se mi libi, protoze tim se od ostatnich lisi, jenze tvurci nevedi co s nim. Totez se tykalo Tylera a Jeremyho. Od konce 4. Serie tam byli na nic. Na konci 7. Serie jsem si malem okousala vsechny nehty, jak jsem byla napnuta, co se skryva v trezoru, ale to vysvetleni me prilis nenadchlo. Co me sle drazdi nejvice je ta trubka Nina. Vazne doufam, ze se v posledni serii ukaze, protoze jinak budu bojkotovat kazdy jeji film. Ne ze by jich bylo zase tolik a o jejich kvalite nemluve. Chapu, ze hrat zamilovanou do nekoho s kym jste se rozesli je blby ale on taky furt musi zvanit o tom jak mu desne chybi, takze to od obou chce nejskou tu vstricnost. Mrzi me ze museji vyuzivat stare sceny a sestrihavat to. Nevypada to moc dobre a je to hlavne skoda. Pani jsem se fakt rozkecala... :-) Omlouvam se jazdemu, kdo to po mne musi cist.

NikiV
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
24. 10. 2016 / 14:08:44 (před 8 roky)
off

Deníky měly skončit dávno, ale Kevin jim snad dopřeje důstojnou poslední sérii. Mimochodem, jak si Damon čte Fifty shades,tak se mi vybavila scéna z první sérii, kdy v pokoji u Caroline prolistovával Stmívání. Ach ta nostalgie.

Katusa
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 10. 2016 / 18:45:53 (před 8 roky)
off

TVD pro mě bude vždycky srdcová záležitost. Určitě byly epizody při kterých jsem měla chuť se na to přestat dívat, ale zvyk je železná košile. Doufám že poslední série mi dá ten skvělý pocit mrazení po zádech který jsem zažívala při prvních sériích.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 10. 2016 / 22:55:24 (před 8 roky)
on

Finální čísla: Hell's Kitchen a Hawaii Five-0 si o desetinu pohoršily.