No Ragelly, máš výbornou lopatu, to se musí nechat :D Ale vážně, sami jste se Seraphine napsali, proč ten seriál už sám o sobě bude skvělý. Obsazení udělá hodně. Navíc celá série naráz? Už aby tu byl víkend :)
teraxa napsal(a):
No Ragelly, máš výbornou lopatu, to se musí nechat :D Ale vážně, sami jste se Seraphine napsali, proč ten seriál už sám o sobě bude skvělý. Obsazení udělá hodně. Navíc celá série naráz? Už aby tu byl víkend :)
Lopatu? :D Co to znamená? :D
Edit: Aha, chápu, hledání jehel :D
ragelly napsal(a):
Lopatu? :D Co to znamená? :D
Edit: Aha, chápu, hledání jehel :D
:D Nebo cokoliv jiného na ty jehly :D Já mám bagr, tak mi toho zřejmě uteče více, než je nutné ;)
teraxa napsal(a):
:D Nebo cokoliv jiného na ty jehly :D Já mám bagr, tak mi toho zřejmě uteče více, než je nutné ;)
Od toho jsme tu my :D Aby nikomu nic neuteklo :D
ragelly napsal(a):
Od toho jsme tu my :D Aby nikomu nic neuteklo :D
Spíš ke způsobení infarktu, když se podívám, co všechno chci vidět a místo, aby to mizelo, tak bublina narůstá a narůstá :D
teraxa napsal(a):
Spíš ke způsobení infarktu, když se podívám, co všechno chci vidět a místo, aby to mizelo, tak bublina narůstá a narůstá :D
Jo no :D
Nevideli jsme podobnych del na toto tema jiz alespon 100? Hlavne ve filmovych podani...
ragelly napsal(a):
Jo no :D
Jo já jsem na tom trochu lépe, nebo hůře podle úhlu pohledu.
Přes 8 měsíců shlédnutých a necelých 5 mi chybí :D Problém je, že to před sezónou bylo něco pod 4 :D
teraxa napsal(a):
Jo já jsem na tom trochu lépe, nebo hůře podle úhlu pohledu.
Přes 8 měsíců shlédnutých a necelých 5 mi chybí :D Problém je, že to před sezónou bylo něco pod 4 :D
Doženeš o prázdninách :) mně taky z hlavní sezóny zůstalo asi 8 seriálů, co jsem doháněl v červenci a srpnu :D
No hezké recenze, na watchlist dám, ale kdy se do toho dám, to netuším:))
Seraphine313 napsal(a):
Doženeš o prázdninách :) mně taky z hlavní sezóny zůstalo asi 8 seriálů, co jsem doháněl v červenci a srpnu :D
Tak já už dávno prázdniny jako takové nemám :) Navíc myslím, že za tenhle rok byl právě největší pokles v létě v jakékoliv sledovanosti :D
Díky za zhodnocení, vypadá to hodně dobře, super obsazení, navíc celá série najednou... samozřejmě putuje na (totálně přeplněný) koukací seznam.
Byl to sice pomalejší rozjezd, ale už běhěm těchto prvních 50 minut jsem se do seriálu stihla zamilovat.
Doporučuji sledovat: ANO, protože vás to chytne a nepustí.
Toho se právě vzhledem k totálnímu nedostatku času bojím :-)
8ks to by asi slo, i ked trosku dlhsia stopaz, ale vyzera to dobre aj trailer aj hodnotenie.