Díky za článek a za zhodnocení. Nejvíc mě těší, že tenhle seriál už jsem měla v seznamu, co chci vidět, a jak to tak vidím, tak tam dlouho místo zabírat nebude :-)
Nira napsal(a):
Díky za článek a za zhodnocení. Nejvíc mě těší, že tenhle seriál už jsem měla v seznamu, co chci vidět, a jak to tak vidím, tak tam dlouho místo zabírat nebude :-)
Hele, raději to vyzkoušej na vlastní kůži, protože ti to klidně může sednout, i když my se k tomu stavíme skepticky :) Ale hodně lidí se na tento seriál těší, tak třeba kvůli Lauriemu si ho zamilují i přes naše výtky :)
ragelly napsal(a):
Hele, raději to vyzkoušej na vlastní kůži, protože ti to klidně může sednout, i když my se k tomu stavíme skepticky :) Ale hodně lidí se na tento seriál těší, tak třeba kvůli Lauriemu si ho zamilují i přes naše výtky :)
Slibuji, že na to už kvůli Lauriemu aspoň jedním okem kouknu ;-)
No a mně se to zrovna moc líbilo, není dost seriálů kde je nějaká duševní porucha :) už se nemůžu dočkat dalšího dílu!
A já se vaším hodnocením určitě odradit nenechám, na tohle se totiž těším už dlouho.. :)
V minulém týdnu ale vyšly dva díly, nevíte jestli to tak bude pokračovat? Tzn. dva díly týdně?
Romix napsal(a):
A já se vaším hodnocením určitě odradit nenechám, na tohle se totiž těším už dlouho.. :)
V minulém týdnu ale vyšly dva díly, nevíte jestli to tak bude pokračovat? Tzn. dva díly týdně?
Co jsem tak viděla vysílací plán, tak to vypadá, že jen úvodní dvojdíl byl naráz, další díly už budou každý týden vycházet po jednom :)
Bohuzel s vasim hodnocenim musim souhlasit. Moc jsem se tesila, ale byla jsem zklamana.
S hodnocením souhlasím,nic moc počin.
Tak trailer nic moc, Randy zas trosku pribral, ako som si vsimol, a House ma uz nelaka...
Zajímavé... Kromě ragelly mají redaktoři u tohohle seriálu docela mírné hodnocení, když to člověk porovná s tím komentářem. Že by vás obměkčil ten Laurie?