Tak toto vypadá dost hustě i obrázek je skvělý,takže určitě vyzkouším.
A já už to dokonce viděla celé, ještě než vyšel článek. :)
Vůbec jsem netušila, o co má jít, jen se mi líbil název, podle kterého jsem čekala komedii, no po výbuchu továrny jsem pochopila, že jsem se celkem sekla. :D
Za mě to byla příjemná oddechovka, která je ale dost předvídatelná a objevují se tam snad nejčastější klišé, i tak mě to ale hodně bavilo. Naštval mě akorát otevřený konec (myslím, že jsem tam něco nepochopila). Kdyby to někdo dokoukal a chtěl prodiskutovat, určitě mi napište! :)
reallyreallychildish napsal(a):
A já už to dokonce viděla celé, ještě než vyšel článek. :)
Jé, to jsem tam měla špatně napsané, uvědomila jsem si, že jsem stahovala celou sérii najednou :) A jinak jo, dřív nebyl čas, ještě máme pár restů na skladě :D
Stejně nechápu to s tou školou... Stát se tohle na naší škole, tak jsme zamoření ještě dřív, než ta továrna vůbec stihne bouchnout...
Drunk_Queen napsal(a):
Stejně nechápu to s tou školou... Stát se tohle na naší škole, tak jsme zamoření ještě dřív, než ta továrna vůbec stihne bouchnout...
Jj, jsme se shodly u tohohle :D Kdyby zůstali dole v bunkru, tak by měli šanci :D
Tohle zní super, na to dost možná kouknu :))
Není to tak akční ani hororové, jak by se mohlo zdát, ale mně to vůbec nevadilo. Velmi příjemně to plynulo. Ale za ten konec bych HULU dala na HOLOU!
Tak tohle moc dobře nevypadá.
hm no neviem, nejak ma ten trailer nenadchol... hodnotenie ako tak... no neviem este musim uvazovat... :)
Dokoukáno. První díl byl super, pak to šlo docela rychle do průměru. Jde z toho cítit low budget a amatérismus, ti herci jsou místy dost tragičtí, a to i na to, že hrají tragické teenagery :D
Seriál se do toho docela blbě zamotává. Možná je to tím, že zrovna sleduju podobné téma v Z Nation, kde k němu přistupují na jednu stranu podobně, na druhou ale o dost logičtěji. Tady tohle určitě není seriál pro někoho, kdo nemůže vystát nelogické chování postav, protože ničeho jiného se tady v podstatě nedočkáte. Na to, že se příběh odehrává v rámci cca dvou týdnů, tak se tu stane tolik dramatu, že by se i BH90210 muselo začít červenat :D
Na druhou stranu se mi ale líbilo, že se seriál nebál pravidelně zabíjet hlavní postavy. Takhle si dokázal udržet mou pozornost, protože jsem vždy čekala, koho to sejme dál :D
Závěr:
Cliffhanger. Grover se nadýchá nakaženého vzduchu a Barrett musí utéct bez něj. I on však začne vykazovat příznaky nakažení - má halucinace a vidí Grovera, který představuje jeho černé svědomí ohledně celé nehody výbuchu elektrárny. Skupinka ve škole se snaží uniknout nebezpečným lidem, kteří se snaží školu oblehnout. Dovnitř se dostanou zrůdy, které záporáky zabijí, ale hrdinové se také nadýchají zamořeného vzduchu. Jedna z nich pak chytne záchvat, což značí, že se mezi nimi nachází zrůda - někdo se brzy přemění... Grover se probouzí na nemocničním sále a vidí nad sebou siluetu, ve které pozná svého otce, který byl vedoucí projektu v továrně, který měl za úkol testovat na lidech...