Opravdu je na co se těšit. BTW.. Ragelly budeš dělat titule na Gilmorky? Bylo by fajn mít je od někoho, kdo ten seriál zná a má rád.
Gilmorky jsou moje srdcovka. Neuvěřitelně se na ně těším, akorát si budu muset počkat na titulky. Takže to znamená ´´nekonečné´´ čekání na titulky a vyhýbání se internetu.
Rozhodně Gilmorky,Teen Wolf a Grand Tour.
Teen wolf ale hlavne Gilmorky ♥ tak snáď to bude stáť za to.
Grand Tour!!! Grand Tour!!! Grand Tour!!! Grand Tour!!! Grand Tour!!! Jak já se na ně těším :')!
Jinak teda zní zajímavě i The Crown (díky Mattovi) a Knihovníci (díky častěji se objevujícímu Flynnovi), ale prostě je tady to porovnání s TGT :D.
Takže moc díky za krásné druhé místo a... však víš, že byla radost ti s tím obsahem trochu vypomoct <3!
No nic moc tento měsíc :D
Upřímně, na Teen Wolf se těším čím dál méně, protože se nejspíše vyplní má nejhorší noční můra.
Nicméně na Grand Tour nemůžu dospat a na Gilmorky se taky po těch letech těším.
Jednoznačně Gilmorky, nemůžu se dočkat. Jen taková malá drobnost, seriál má 7 řad, ne 8 jak se píše v článku ;)
foruska napsal(a):
Opravdu je na co se těšit. BTW.. Ragelly budeš dělat titule na Gilmorky? Bylo by fajn mít je od někoho, kdo ten seriál zná a má rád.
Jéjda, na to bych asi neměla čas ani trpělivost :D Ale třeba se jich opět chopí Araziel, který překládal celý seriál. A i kdyby ne, tak se nebojím, že by nová série zůstala bez CZ titulků, myslím, že to určitě nehrozí :)
Hild napsal(a):
Jednoznačně Gilmorky, nemůžu se dočkat. Jen taková malá drobnost, seriál má 7 řad, ne 8 jak se píše v článku ;)
Opraveno, díky, už jsem z toho tak zblblá, hledala jsem v článcích u seriálu a viděla jsem nadcházející díl 8x01 a automaticky jsem psala o osmé řadě :D
až na č.2 sa teším na všetko =D za TW mi bude riadne smutno, Librarians sú srdcovka a Crown? ak nie preto, že mám rada britskú tvorbu a Anglicko, tak kvôli Mattovi =D a najviac asi na Gilmorky. tu asi netreba dodávať prečo. it´s lifestyle, it´s religion =D ps. vracajú sa s 8 sériou a nie 9 =D
ragelly napsal(a):
Ale třeba se jich opět chopí Araziel, který překládal celý seriál...
Pochybuji, že by se toho chopil Araziel, když nemá čas ani na svůj poslední vysílaný rozpřekládaný seriál From Dusk Till Dawn. Má příliš mnoho pracovních překladů...
Clear napsal(a):
Pochybuji, že by se toho chopil Araziel, když nemá čas ani na svůj poslední vysílaný rozpřekládaný seriál From Dusk Till Dawn. Má příliš mnoho pracovních překladů...
Tak to je pak jasné :) Ale i tak si myslím, že Gilmorky na suchu nezůstanou :)
Těším se na všechny kromě Teen Wolf.
Zvláště na Knihovníky a Gilmorky :D Ale The Crown si rozhodně nenechám ujít, už kvůli Mattovi.
Knihovníci <3333 a Channel zero bol potvrdený pre 2 serku ? :O
Gilmorky mi úplně stačí k radosti :-)
Jojo Gilmorky a Grand Tour, už se těším:))
Teen Wolf a Grand Tour jdou mimo mě, ale na zbytek se těším. Gilmorky jsou srdcovka, ale zároveň u nich mám dost obavy.
Gilmorky a GT
Tak rozhodně se těším na Teen Wolf a Gilmorky. Ale u obojího mám obavy jak to nakonec zakončí, přece jenom u Gilmorek už tady jeden konec byl a nedopadlo to nic moc tak snad to tentokrát napraví :)
Tak z návratů: Vikings, Gilmore Girls, The Librarians
Z novinek: The Crown, Close to the Enemy, Good Behavior, Ice, Incorporated
Jsem docela zvědav jaké seriály nakonec budu sledovat a který mě třeba zklame už pilotem. :-)
spike napsal(a):
Gilmorky si nemůžu nechat ujít! :-)
100% :-)
Teším sa na The Crown (kvôli Mattovi) a Gilmore Girls...a teším sa aj že mi predĺžili Poldarka...už len čakám čo sa vyvinie vo finále
peta2q napsal(a):
...a teším sa aj že mi predĺžili Poldarka...už len čakám čo sa vyvinie vo finále
no tak to aj ja, síce som ešte nevidela 2x9, ale po tom konci 2x9 sa bojím
GRAND TOUR!!!!!!!!!!! Konečne! :)
A teším sa na návrat Vikingov.. Gilmorky dám možno z nostalgie (neviem, či som videl poslednú sériu, hmm)
PS: GT začína presne na moje narodky.. skvelý darček :)
Na Knihovníky koukáme celá rodina :-) A pak samozřejmě Gilmorky, protože původní konec rozhodně nebyl uspokojivý!
Gilmore Girls budú povinnosť :) z noviniek The Crown, na ten som tiež moc zvedavá.
Dá se říct,že krom jednoho se těším na všechny. :)
Nie som teenager ani dáma tak iba The Crown zaujalo :)
Z listopadových premiér sa teším najviac na seriál Teen Wolf.
Áno, potenciál na vymýšľanie príbehov a desivých príšer tam je. Ako fanúšik by som rozhodne uvítal, keby seriál ďalej pokračoval. Ale na druhej strane je dobré, ak seriál vie, kedy má skončiť - a teda na vrchole.
Dúfam, že ten jubilejný 100. a zároveň aj záverečný diel bude parádnou a napínavou jazdou, v podobnom duchu, ako bol 100.diel Buffy Gift, či úplne posledný diel Buffy Chosen.
No a samozrejme sa už veľmi teším na príbehy Stana Smitha, mimozemšťana Rogera a zvyšok rodiny Smithovcov v American Dad!
Stejně si myslím, že listopad z celého roku nabízí zatím nejlepší podívanou...:P Málo kdy se mi stane, že chci vidět všechno!! :O
Těším se na The Crown a samo i na Gilmorky.
ragelly napsal(a):
Tak to je pak jasné :) Ale i tak si myslím, že Gilmorky na suchu nezůstanou :)
Tak jsem s ním o tom mluvila a jde do toho. Sice zapomněl heslo na SZ, aby to sem napsal sám, ale prý je to jeho srdcová záležitost, takže musí. :-)
Tentokrát mi to přijde slabší, Gilmorky mi nic neříkají, na automobily si nepotrpím, takže pro mě se novinkou měsíce stává The Crown. :-)
Když jely Gilmorky v televizi, tak mne minuly. Už jsem jiná generace. Nicméně máme Netflix (co víc dodat. Je to zlo. Pořád mám co sledovat), takže teď jsem v polovině páté řady.
Nejvíc se těším na Knihovníky, to je parádní oddychovka. Rozkoukaného mám i Teen Wolfa, ale každá sérka mě baví míň než ta předchozí :(
Tak tu idem mimo vacsiny, lebo nesledujem nic z tych top 5. Zato sa ale tesim na shootera a dufam, ze to nedomrvia.