Na mne bylo tohle trochu moc,hlavní hrdinka trochu blázen,takže vynechám.
Stačilo mi vidět trailer a vím, že hlavní hrdinku bych nevydýchala. Komedie a sitcomy jsou nejtěžším žánrem, protože balancují na hraně vtipu a trapnosti. Zatím se mi nepovedlo najít takový, který by se mi na 100 % líbil.
Nikdy jsem nepochopila, jak může mít Miranda 7 mil odběratelů, já jí znám jen z colabs a i tam byla děsně otravná :D takže na seriál se rozhodně nechystám.
Málo které trailer dokáže tak odradit. Bohužel na něm nebylo vůbec nic co by za něco stálo. Spíš to byl pravé opak, a hlavní hrdinka silně otravná.
Díky za recenze, vypadá to neskutečně šíleně, takže tomu dám šanci a na pilot mrknu.
Jsem překvapen, že se do seriálu pouští někdo, kdo nemá vůbec ponětí, kdo Miranda je.. pozitivně překvapen!
Já netušit o koho jde, vidět toto, tak končím po první minutě a dávám tomu odpad. Ona je to ovšem léta promyšlená back-story k Mirandině vzestupu k slávě od Colleen Ballinger (hlavní představitelka) a jejího bratra. Prostě jen čekali, kdy dostanou možnost dát tento quirky příběh fanouškům Mirandy Sings a Netflix, který se snaží pojistit vůči možné konkurenci - Youtube Red, dal tomuto projektu zelenou.
To je jen takové něco málo, pokud si někdo říká, že se Netflix už musel vážně pomátnout.
Nedal jsem ani trailer. :D "Youtubeři" mě štvou sami o sobě. I když to má pravděpodobně "youtubery" parodovat, i tak mě to mine velkým obloukem.
Letošní sezona mě hned několika kousky příjemně překvapila...tenhle mezi ně rozhodně nepatří.
Ako haluz by to slo, ale teraz na haluze nemam cas, takze toto urcite vynecham...