Ach, ragelly, jak jsi vypsala ty hlášky, tak to vypadá hrozně geniálně, nemám z toho radost, ale zaškrtávám "chci vidět" :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Ach, ragelly, jak jsi vypsala ty hlášky, tak to vypadá hrozně geniálně, nemám z toho radost, ale zaškrtávám "chci vidět" :D.
:'DDD Jediný seriál, který nerecenzuješ, dáváš do chci vidět... ty mě bavíš :DDD
ragelly napsal(a):
:'DDD Jediný seriál, který nerecenzuješ, dáváš do chci vidět... ty mě bavíš :DDD
Hele, do "chci vidět" jsem jich dala už víc a jestli ne, tak je mám uložené někde, pfff -_- :D. Měla jsi mě holt na sledování nalákat víc... :D
No konečne... že si to redaktorstvo všimlo... Len teraz by to chcelo titulky :) A ja som nejak od začaitku vedela že sa to oplatí pozrieť a zrazu pozerám 100% 80% .... Sakríš jak sa ja teším ked si pozriem pilot :D
Frodooooo juuuuu :)
Jak jsi upozornila, ani jsem recenzi nedočetla, mrkla jsem na procenta a mám ve vás plnou víru :D Hop na seznam!
majka147 napsal(a):
No konečne... že si to redaktorstvo všimlo... Len teraz by to chcelo titulky :) A ja som nejak od začaitku vedela že sa to oplatí pozrieť a zrazu pozerám 100% 80% .... Sakríš jak sa ja teším ked si pozriem pilot :D
Frodooooo juuuuu :)
Redaktorstvo to mělo v hledáčku už dřív, jen nebyl čas koukat a psát názory :)
teraxa napsal(a):
Jak jsi upozornila, ani jsem recenzi nedočetla, mrkla jsem na procenta a mám ve vás plnou víru :D Hop na seznam!
Jen abychom se shodly :D
Název, vypsané žánry, Elijah na fotce a mám jasno.. takže díky za tip, je fajn najít nový seriál, který se přidá do dlouhé řady seriálů, které denně stahuji a pak nestíhám sledovat :D
Ale titulky k něčemu takovému by nebyl vůbec špatný nápad :)
Drunk_Queen napsal(a):
teraxa napsal(a):
Romix napsal(a):
Název, vypsané žánry, Elijah na fotce a mám jasno.. takže díky za tip, je fajn najít nový seriál, který se přidá do dlouhé řady seriálů, které denně stahuji a pak nestíhám sledovat :D
Ale titulky k něčemu takovému by nebyl vůbec špatný nápad :)
Souhlas, souhlas, souhlas! Na tohle se fakt těším :-)
Tak asi budu muset změnit názor a podívat se aspoň na jeden díl. Nějak mne ten seriál vůbec nelákal, ale dám tomu šanci.
Drunk_Queen napsal(a):
Já taky, děkuji
Samá chvála,tak jdu do toho.
No jak jsem uviděla název zajásala jsem...Adams je můj miláček a Dirka jsem myslím taky už potkala...navíc Frodíček...ale má to jednoho Hooka...nesnáším krev a brutalitu...takže za mě asi bohužel ne, ale mrzí mě to a to na sto :)
Drunk_Queen napsal(a):
zaškrtávám "chci vidět" :D.
DONE
Zrovna včera jsem začala číst super román, abych si doplnila mezeru v Adamsovi - a teď koukám, že existuje i seriál. Ani jsem netušila. Přijde na řadu, jen co dočtu knihu. :-)